Profil: fluturash26
Despre
Utilizator: fluturash26
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Saturday, September 9, 2017
Ultima vizita: Monday, September 27, 2021 12:07 PM
Numarul de postari: 3,991
[0.38% din toate postarile / 1.56 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 15
Postat: Tuesday, May 11, 2021 3:01 PM
Zee wrote:
Voi de unde ati luat palarii pentru copilasi? Sau ceva... pentru soareras

De la h&m

img
Postat: Saturday, May 8, 2021 8:13 PM
Maria, ma poti scoate si pe mine de pe lista, din pacate eu nu prea mai am asa mult timp sa scriu si lasa sa inainteze celelalte mamicihearts

img
Postat: Saturday, May 8, 2021 8:09 PM
Ellena20 wrote:
Alina, dupa recomandarea ta, am ales si noi tot Radira Tiny si il adoram! Bebe e foarte linistit in sistem, iar eu nici macar nu ii simt greutatea. E super!

Inainte voiam foarte mult un Lenny Lamb si poate o sa luam pt sot daca ii place, la fel.. imi plac imprimeurile Lol

Radira avem si noi si e tare comod, bebe doarme bine in el. Si imprimeuri faine are.

img
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 14
Postat: Monday, April 12, 2021 3:42 AM
Adina Mariana wrote:
Eu am fost cu el la medic,nu dau nimic dupa capul meu.A primit Sumetrolim atunci..nu am vrut sa ii dau,mi se parea micut la 4 luni pt.antibiotice dar febra ia fost peste 39 timp de 3 zile si nu ii scadea nici de la supozitor de paracetamol sau siropuri si am fost nevoita sa ii dau..
Iar de Algin noi nu putem folosi..are diaree de la el si te sfatuiesc si pe tine sa nu ii dai.Mie medicul mi-a spus ca Algin doar de maxima nevoie,este ft.puternic.Mai bine Panadol,Paduden sau Nurofen sirop decat Algin.

Sumetrolim nu este antibiotic, este o sulfamida. Nu e din categoria antibioticelor. I-am dat si eu recent.
Trebuie dat mereu impreuna cu un antialergic pentru ca poate provoca alergii insa. Asa am primit eu informatii de la 2 medici.

img
Postat: Monday, April 12, 2021 3:33 AM
alina89 wrote:

E ca la nebuni Lol Tot ne aduce cel mare viroze de la gradi si zacem toti 4 si e oribil inchisi in casa toti 4 si bolnavi suntem cu nervii la pamant de la mic la mare. Au avut si caz de covid la gradi si am stat in izolare aproape 2 sapt..

Acum i-au iesit si caninii de jos, mai are doar ultimul rand de masele de iesit si e tare marait. Se tranteste pe jos si plange cu suspine orice nu ii convine, de mancat ii punem pe tava si mananca singur cu lingurita, dar ii mai dam si noi. Ii mai fac uneori supa cu galuste si aia i-o dam noi pt ca el o varsa direct pe tava. Dar e selectiv rau la mancare alcool
Pe olita nu am incercat in schimb imi cere in fiecare seara sa ii citesc conni si olita, l-am pus de 2 ori cand era mult mai mic si era constipat sa faca si a reusit putin asa, dar vreau sa se mai incalzeasca putin, imi spune singur cand face caca.

Activitati: Punem inele pe bat, bagam formele geometrice in formele lor, se joaca mult cu lego duplo, sontruieste cateva sine de lemn, se joaca cu bilute colorate si le punem pe fiecare in cosuletul lui dar inca greseste mult aici, nu intelege inca notiunea de sortat, dar stie ceva culori imi da culoarea corecta cand i-o cer si zice si el culoarea respectiva. Avem o carticica care ii place foarte mult cu clapete despre culori de la Universul enciclopedic si o cere de mai multe ori pe zi. Cere si el sa coloreze pt ca vede la frate dar momentan doar roade culorile.

La noi e cu trezirea la 6:30 cel tarziu dimineata, somn de pranz intre 12:30-13 si doarme pana pe la 14:30-15:30 depinde de zi, apoi seara la 19:30 intram in camera citim pana pe la 20 si apoi stingem becul, il pun in patut si mai vrea sa ii spun poezii cantecele pana adoarme, eu stau in patul meu si il tin de manuta uneori si asa adoarme, dar in jur de 20:45 uneori 21. A inceput sa aiba rabdare din ce in ce mai multa cu povestile, are seri cu 3 povesti de cateva pagini si seri in care doar ne uitam la multe carti si povestim noi asa pe imagini. Ii place foarte foarte mult colectia Hoinari prin anotimpuri si o avem zilnic la culcare.

Cel mai bine mi se pare ca sta cu vorbitul, spune multe cuvinte, ii arat imagini si imi spune cuvantul, leaga cate 2 cuvinte, uneori 3, acum il paraste singur pe fratior cand il impinge vine si ne spune Lol

Il am pe sotul care lucreaza de acasa de 1an si macar ma ajuta cat ii fac eu mancarea sa stea cu el, sau face el ceva de mancare in timpul sedintelor si eu ies afara cu el. Dar are si zile cu sedinte multe si nu mai are rabdare sa stea linistit si incepe sa planga, tranteasca, urle si nu se mai intelege cu colegii..avantaje si dezavantaje si cu lucratul asta de acasa.

Mie mi se pare ca a trecut incredibil de repede timpul, nu pot sa cred ce putin mai e si deja face 2 ani, parca ieri mi l-au pus in brate..
si noi din 2 in 2 saptamani suntem cu totii bolnavi...cum ii trece in 2 saptamani aduce altceva de la cresa..nu am crezut ca va fi chiar asa
..oricum e bine ca nu avem parte de forme prea grave dar tot tratament si etc..

img
Postat: Monday, April 12, 2021 3:28 AM
maria2013 wrote:

Noi îl avem pe acesta
https://ham-bebe.ro/magazin-copii/joc-mozaic-creativ-mare-genius-art/

Finutelor mele le-am luat, mai demult, de lemn, dar când îi cautam Anei, peste tot lipseau din stoc, asa ca am luat de plastic. E ok si acesta, rezista de un an si ceva si înca e foarte ok!

Si eu tot de plastic am si tot la fel e destul de rezistent de l Quercetti parca asa se numeste al nostru.

img
Postat: Wednesday, March 17, 2021 11:54 AM
MirelaD wrote:
Mul?umesc de raspunsuri. Eva având aproape 1a9l când nu a mai vrut titi,am inceput sa ii dau lapte de vaca de 3,5% când cerea lapte, adica doar de câteva zil ...nici nu m-am gândit o secunda la lp...doar asta aveam in casa,?i îi dau diminea?a când se treze?te pu?in,?i mai nou,de vreo 2 zile,?i când se treze?te din somnul de prânz. Dar am fost cu ea azi la mf pt o evaluare ca a stagnat la 10 kg de câteva luni bune,?i mi-a zis ca e musai completare cu lp. Eu i-am zis ca îi dau lapte de vaca dar inca nu ating 500 ml cum mi-a zis ea va trebuie,a cam strâmbat din nas. Dar nah,tot ea mi-a spus ca din cauza ca am alaptat-o atât,de aceea are greutatea astaBoredom Voi întreba mâine ?i pediatrul,sa vedem ce zice.

A mea de la 1 an si 3 luni de la intarcare nu a mai baut lapte de nici un fel. Abia acum a inceput usor usor o data la cateva zile sa ceara ea un pahar cu lapte dar putin oricum bea.
Eu am discutat si cu dr si a zis ca daca nu accepta nu e bai. Intre timp am mai facut si analize si e super ok.

img
Postat: Thursday, March 4, 2021 12:07 PM
Ellena20 wrote:
Multumesc, Ioana! Cheek Kiss
Ati ales Rotarix deci daca ati facut in 2 doze. Rotateq-ul e in 3 doze. Ramane sa ma consult si eu cu pediatra sa vedem pe care ni-l recomanda sa il facem.

Rotateq e mai bun, acopera mai multe tulpini ale rotavirusului.

img
Postat: Tuesday, February 9, 2021 8:24 AM
Droxana wrote:
La noi nu e problema dormit prea mult,adica e ok,doarme cam 3 ore +- jum de ora...ce ma nelini?te?te de 2 zile este faptul ca stam tot vreo 3 ore pana adoarme! Adica o lungim asa, ii dau san adoarme,o pun în patut în 10 min deja e agitata ?i începe sa plânga,o iau iar,o pun la san ,?i tot asa repetam pana ajungem la 3,3 ore jum. Oare sa fie problema ca obose?te la san ?i adoarme ?i nu se satura? Pt ca atunci când o las în pat înca deschide gura ?i î?i baga manuta..?i deaiao iau din nou ?i o pun la san...nu ?tiu,dar asa ma întristeaza:(.. ma gândeam ca poate nu se satura ?i în seara asta sa încerc sa I dau san ?i când o vad adormita sa I dau ?i biberon.. voi ce ma sfatui?i?

Eu tind sa cred ca are senzori si nu vrea sa doarma in patut. Eventual daca o tii sa doarma in brate si sa stai si tu cu ea sau sa ii dai san de pe pat sa fii aproape nu doarme mai mult?
Si al meu si acum uneori cand il las jos din brate e treaz...eu la somn mai mult am stat langa el altfel nu doarme decat 30 min. Oricum la el e regula 30 min de acum.dar ei cauta continuu san sa stea acolo nu neaparat ca nu se satura.

img
Postat: Wednesday, February 3, 2021 9:09 PM
freya1 wrote:
Roxana, si la noi e la fel, ziua se trezeste la 3h, mananca si adoarme, noaptea sta si 3-4h treaz, a facut si 4 kk si 3 pipi in 2h, se agita orice as face... cred ca ei sunt mai activi noaptea acum

Scuze ca am intrat fara sa ma prezint, si eu sunt incepatoare in rolul de mamica, am un baietel de 5 zile. Momentan ne luptam cu alaptatul, el nu se ataseaza bine, mai ales la unul din sani care e si putin mai mare, se enerveaza si nu mai vrea sa suga, asa ca i-am mai dat completare si lapte muls. In spital i-au dat lp si s-a obisnuit sa ii vina usor, eu acum ii mai dau cu seringa. Azi o sa vina un consultant sa ma mai ajute, sper sa o scoatem la capat.
Stiti ca va urmaresc cu drag si ii stiu pe toti bebeii vostri, visam sa ajung aici computerlove va pup !

Bine ai venit!computerlove

img