Alexioana eu inteleg perfect ce e in sufletul tau,singura diferenta fiind ca voi ati trebuit sa luati decizia asta,iar la mine s-a intamplat pur si simplu.stiu ce inseamna cand se apropia seara si nu vedeam altceva in fata ochilor decat pe fetita mea,care semana perfect cu fratele lui cel msi mare.eu le-am vazut pe amandoua,dar a doua oara am tinut-o in brate.a doua oara era sa imi pierd viata si eu doctorii mi-au spus sa nu mai incerc sa raman insarcinata,si eu am fost hotarata...mi-a fost frica.acum,dupa 5 ani am ramas din nou,fara sa vrem...a fost o sarcina f grea...acum astept in fiecare moment sa se nasca,desi mi-e o frica f mare de acel moment....de nastere...sper sa fie totul bine.ramai marcata pentru totdeauna,chiar daca ti se spune ca cu timpul vei uita.da,durerea nu va fi asa mare,dar o rana ramane.fii tare
|
Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata
Bine ai venit pe lume,pui mic si frumos Mami,refacere rapida si acomodare usoara!
|
IoanaOlo wrote:Buna dimineata burtici. Noi am venit pe lume în 11.10.2020,la ora 20.48. Fabian este numele meu, m-am nascut cu 4.200 gr ?i 58 cm. Totul este foarte bine. Va imbratisez cu drag.
felicitari si recuperare usoara
|
Iulia13 wrote:Am fost si noi la control.. Din pacate trebuie neaparat sa fac testul de glucoza caci bebe a ie?it cu 2 saptamâni mai mare si a zis ca trebuie facut ca sa eliminam o posibila cauza ca fiind diabetul gestational.. S-a întors înapoi cu funduletul jos si capu sus, era tare energic ?i dadea din picioare.. De la data probabila 25.12 am ajuns la data de 12.12. Acum vom vedea cum va ie?i testul de glucoza, ma rog din tot sufletul sa fie bine si doar sa fie masuratorile gre?ite.. A zis ca e posibil si de la masuratori sa fie, in functie de cum sta el in burtica dar mai vedem peste o luna ce si cum. Am mari emo?ii pentru testul asta, ma voi duce sâmbata diminea?a sa il fac, mâine nu voi mai manca nimic dulce, pastile sau altceva ce con?ine zahar. Aa si avea si 1700g conform ecografului asa si la mine...bebele prea mare si trebuie sa fac testul.o sa am 38 sapt si 2 zile,asta daca nu se naste inainte.eu trebuie sa tin o dieta 3 zile inainte de test.mi s-a spus doar ca in caz ca iasa pozitiv ,nasterea va fi diferita.citind pe internet,am inteles ca se face cezariana....nu stiu ce va fi...eu tot sper in fiecare zi sa se nasca
Miha1989m-a linistit si pe mine mesajul tau despre nasa ta.mi s-a facut testul la aproximativ 26 sapt si atunci a iesit ok.dar acum mi s-a spus ca ar fi bine sa repet inca un pic si la tine.si eu am inceput cu greturi de vreo 2 zile,abea apuc sa scap
|
Roser condoleante am fost si eu la control astazi,mi-au scos ata de la cerclaj si acum poate sa vina bebele cand vrea el,desi sper sa vina cat mai repede ca a spus doctorita ca e prea mare(are 3,5kg)si daca nu vine pana saptamana viitoare,a zis sa fac analizele pentru diabet gestational,sa nu fie asta motivul pentru care e asa mare
|
Roser wrote:Ahh ok, daca e pt donatie nu ai nimic de pierdut. Unde o sa nasti? Scuze ca te intreb asta, dar care a fost cauza pierderii la 19 saptamani? Pur si simplu ma ingrozesc cand citesc cazuri dinastea noi stam in provincia Barcelona,o sa nasc in Manresa(daca cunosti zona.nu stiu tu de unde esti) eu anul acela am pierdut 2 sarcini,in aprilie la 16 sapt si in decembrie la 19 sapt.diagnosticul a fost ambele dati corioamnionitis,o bacterie care ataca exact lichidul amnionitic si bebele.acum,vazand ca am colul foarte scurt,au spus ca e posibil si atunci sa fi fost la fel....prima data colul s-a scurtat si pe urma s-a infectat.la 22 sapt mi-au facut cerclaj,am fost o saptamana internata ,cu antibiotice si pe urma foarte supravegheata.stii cum e aici....la o sarcina normala ti se face doar 3 ecografii....eu am deja peste 10 ecografii facute.pentru mine este si a fost o sarcina foarte grea,dar totusi am ajuns pana aici.marti imi vor scoate si a?a de cerclaj si pe urma poate veni bebele
|
Roser wrote:
Fluturas, din cate imi amintesc tu locuiesti in Spania. Daca te hotarasti sa recoltezi ai grija ca legislatia spaniola e diferita fata de alte tari europene. Aici chiar daca decizi sa congelezi celulele intr-un centru privat, statul se poate folosi de ele daca cineva e compatibil si are nevoie de ele. La randul tau, daca vei avea nevoie, tie ti se va da de la alt donator (daca se gaseste compatibil). Ca sa eviti asta incearca sa gasesti o banca de celule care le depoziteaza in Portugalia de exemplu, asa te asiguri ca celulele bebelusului tau vor fi a lui si doar a lui. Nu stiu daca ti-au spus de la spital lucru asta...
pentru mine nu congelez...mi-au explicat ca se poate folosi la persoane sub 40 kg,deci copiii.in mome tul de fata...toti 3 copiii ai mei au mai mult de 40 kg deci ar fi doar pentru bebe.nu cred ca ar merita sa ma complic. era pentru a dona la spital si ei sa foloseasca daca e nevoie...la acelasi spital mi s-a propus si acum 5 ani,cand am pierdut o sarcina de 19 saptamani,sa donez fatul la universitatea lor pentru a studia elevii si am acceptat.acum la fel,ma gandesc sa accept.oricum nu ma afecteaza cu nimic
|
freya1 wrote:fetelor, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem ? am vorbit azi despre contractul de nastere si ar trebui sa ma decid si daca vreau sa recoltez celule stem cand ma gandesc sa semnez contractul ma apuca panica
mie mi s-a propus sa donez si saptamana asta trebuie sa dau raspunsul.
|
AstaMica wrote:Maine ma duc sa fac si eu testul de non-stress sau cum ii zice, iar apoi mai fac un sumar de urina si testul de toleranta la glucoza. A zis doamna dr ca nu e tarziu. Mi-a dat toate astea de facut pentru ca nu prea il simt pe bebe, desi ecografic este totul bine. Iar experienta pe care mi-a povestit-o, m-a speriat un pic si nu as vrea sa pateasca ceva bebe. Suntem tot cu o saptamana in urma cu greutatea. Acum 3 saptamani avea 1300 si ceva, acum are 1700 si ceva. Sper sa fie totul bine. Sunt destul de stresata.
nu te stresa,daca ecografic e totul ok,inseamna ca bebe e bine.fa toate testele ce iti recomanda doctorul,daca asta te linisteste mie recent mi-a povestit o prietena,care are 3 fete intre 13 si 3 ani...a spus ca pe nici una dintre ele nu le-a simtit miscand.a spus ca ea nu stie ce inseamna sa miste bebele in burtica.mi-a fost greu sa cred,mai ales ca al meu misca foarte tare si foarte mult
|
AstaMica wrote:Doamne ajuta sa fie bine, Miha! Am ajuns sa dorm din ce in ce mai prost. Ma tot doare burta sau spatele si de exemplu, azi dimineata cand m-am trezit, m-am trezit cu o febra musculara de toata frumusetea. Abia pot merge ca ma dor picioarele si fundul. Noaptea ma trezesc amortita, nu-mi prea dau pace nici arsurile. Nastere usoara, Dxc! am crezut ca doar la mine e asa....si nu stiam de la ce sa am febra musculara,de la ce ma dor asa toti muschii.acum vad ca e normal,ma linistesc
referitor la haine,eu toata vara cu rochite eram prin casa,acum ca s-a racit asa mi de greu,nu suport pangalonii pe picior sau pe burta sau sosete in picioare.bine ca nu mai am mult,ca de ar trebui sa fiu asa toata iarna,nu stiu cum as suporta.pentru mine a fost un avantaj sa fiu cu burta mare vara
Dxc felicitari.recuperare rapida si sa va creasca mare si sanatoasa fetita. abea apuc sa imi vad si eu bebele
|