[quote=andy07] da, aici e simplu, te duci la un laborator de analize, zici vreau cutare si asta e. la tine s-ar putea sa iti trebuiasca trimitere de la medicul de familie sau ginecolog pt analiza asta. ia legatura cu unul dintre ei si vezi daca te pot ajuta.[/quot.e] am sa incerc andy oricum multumesc pt sfaturi.. Ser sa reusesc mai cat mai curand. Am sa sun si la un particular maine..
|
andy07 wrote:
flory, nu ai unde sa faci beta HCG sa afli sigur? la atatea zile de intarziere trebuia sa se pozitiveze daca era sarcina si te stii cu ciclul regulat.
in afara de medicul de familie unde sau la ginecolog unde as putea sa ma duc ca nu am idee cum functioneaza pe aici. Daca eram in tara era mult mai bine..
|
Am avut vm pe 13 martie pe 18 sa terminat pe 22 zile fertile am prestat 2 zile inclusiv pe 24 unde am avut sangerari rozalii care sau transformat in maronii au tinut 2 zile pe 25 am ovulat iar pe 8 aprilie trebuia sa imi vina cm sunt la 6 zile de intarziere testele negative.. Aveti idee?
|
Buna fetelor.. Am repetat inca un test azi ca stau ca pe ghimpi.. Din pacate tot negativ si programare am tocmai lunii. :(((
|
carlita wrote:Flori89, bun venit la aspirici! Sper sa nu fie nevoie sa zabovesti prea mult pe aici! Iti fac si versuri, vezi? Dupa cum vedeti, e aglomeratie mare pe la noi si eu m-am gandit sa ma ofer sa merg la burtici de bunavoie si nesilitata de nimeni!  Oare ma aude Cineva care trebuie?  multumesc mult de tot.. Sa te auda dumnezeu
|
Sonya wrote: Doamne ajuta. Mai poti face un test de la alta firma! am sa mai repet maine unu de la alta firma daca nu am sa-mi fac o programare la doctor..
|
Sonya wrote: Unele teste se pozitiveaza mai greu, poti face un test de sange beta hcg, asa vei stii sigur daca e sarcina sau nu
multumesc sonia.. Sper sa fie cu ochi.. Si sa nu fie false sperante
|
Buna ziua fetelor!!! Sunt noua pe aici.. Sunt la 5 zile de intarziere a cm am facut ieri un test a iesit negativ am repetat unu de dimineata tot negativ... Simtome de sarcina zic eu prezint dar ma inducr in eroare testele... Tin sa mentionez am un ciclu menstrual regulat la 26 de zile.. Ma puteti ajuta cu un sfat??
|
Buna ziua fetelor!!! Sunt noua pe aici.. Sunt la 5 zile de intarziere a cm am facut ieri un test a iesit negativ am repetat unu de dimineata tot negativ... Simtome de sarcina zic eu prezint dar ma inducr in eroare testele... Tin sa mentionez am un ciclu menstrual regulat la 26 de zile.. Ma puteti ajuta cu un sfat??
|