mlt wrote: DUPA CALCULELE MELE SI TEORETIC GANDIN EU NUMAI IN DUPA ZIUA A 10 DPO SA FIXAT DE ACEEA NU MI-A IESIT TESTU BETA HCCG POZITIV IN ZIUA A 10...EU TOTUSI CRED CA E O SARCINA FOARTE MICA SI DE ACEEA A FOST DIFERENTA AIA....A MAI TRECUT CINEVA PRIN SITUATIA ASTA?
nu as vrea sa te sperii,dar eu am 2 sarcini oprite în evolu?ie...descoperite din cauza bhcg care nu se dubla,nici batut. Sa dea Dumnezeu la tine sa nu fie asa,ci doar sa fie mai micu?a momentan si sa creasca bine. Stai linistita ca e cel mai important.
|
Anelise wrote:Ca de obicei, va rog sa ma ajutati un pic cu listuta - daca sunt aspirici noi sau burtici! Multumesc si va pup! Vreau ?i eu pe listuta,te rog.
|
Crissy wrote: Imi pare tare rau pentru pierderea ta si iti doresc sa gasesti puterea de a merge mai departe si de a lupta pentru a avea puisorul tau. Iti recomand sa-ti faci analizele de trombofilie si cele genetice si cele dobandite poate gasesti acolo cauza.
Mercic mult...Pai peste 10 zile trebuie sa ma duc la control si o sa vorbesc cu medicul sa vad ce imi recomanda...oricum trombofilia vreau sa o fac. Sper sa gasesc o cauza ca este groaznic sa.ti faci vise ?i sperante si degeaba.
|
loredanay wrote:Stiu si ma gandesc cat de greu iti este insa trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe...eu zic ca DD ne ajuta poate atunci cand nu ne asteptam... Este cumplit...Cel putin ieri asa am simtit,atat fizic, cat mai ales psihic.
|
Diana1489 wrote: Imi pare foarte rau ptr tine! Dumnezeu o sa te ajute sa ai un bebelus sanatos in curând!
Mercic mult...sa ne dea Dumnezeu la toate.
|
Buna tuturor...Bun venit celor noi sI felicitari burtici noi. Nu am mai scris demult...Din pacate nu am vesti foarte bune. Sarcina mea s.a oprit din evolu?ie,din nou, la 7 saptamani. Ieri am trait cea mai groaznica zi din via?a mea...Asta e,ne ridicam,ne imbarbatam ?i mergem mai departe. Va imbratisez pe toate.
|
Buna. ..În ce saptamâna e?ti? Este o valoare ok...Dar trebuie repetata la 48 de ore sa vezi Cum creste.
|
Am ata?at poza...yupiii am reusit
|
Inawar wrote: La postarea ta ai un butonel sus cu attach. Chiar daca e linia pala din ce am vazut pe aici e pozitiv, ce test e?
Sure check am facut. Imi zice ca fisierul este prea mare. O sa incerc sa fac ceva cu poza ?i poate reusesc sa o atasez.
|
[quote=Inawar] Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Am citit in urma ca ai testat in z28 si era negativ, azi in ce zi esti? [/quote azi sunt în ziua 30.miercuri ar fi trebuit sa.mi vina. A 2 a liniuta nu este atat de intensa...Dar este acolo. Va multumesc din suflet si sa dea Dumnezeu sa fim cat mai multe,curând. Poza nu stiu Cum sa pun.
|