Profil: florina
Despre
Utilizator: florina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, January 5, 2008
Ultima vizita: Wednesday, February 10, 2010 6:27 PM
Numarul de postari: 40
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Testul Papanicolau
Postat: Sunday, April 13, 2008 9:14 PM
Pai nu ma suna,indiferent de rezultat imi trimite acasa o scrisoare cu ce si cum..
Subiect: Testul Papanicolau
Postat: Sunday, April 13, 2008 1:17 PM
Aici se face cam la 3 ani pina in 40 de anu dupa aia se face anual
Recunosc ca eu abea anul asta m-am dus,si nu a fost kiar asa cum am crezut.Moasha m-a certat ca nu m-am dus pina acu mai ales ca am antecedente de cancer uterin in familie si mama si mama mamei au murit de asa ceva,cert e ca mie imi e frica de rezultat..
MI-a prelevat celule din 3 locuri ale colului si primesc acasa raspuns la 3-4 saptamini dupa recoltare,acu cu Dumnezeu inainte..
Subiect: Convulsii febrile
Postat: Thursday, April 3, 2008 9:47 PM
Nu inteleg de ce va suparati ca vine salvarea asa tirziu nici aici nu vine mai repede de 10 minute,ca vine de la km...
Dar dispecerul nu te lasa in voia sortii te tine la telefon si te calmeaza pina vine salvarea,eventual dupa ce a venit salvarea vorbeste cu cei de pe salvare sa vada starea copilului...

Ingers felicitari pt curajul si taria care l-ai avut in momentul respectiv..Aici degeaba iesi pe scara sau pe strada ca nu se uita nimeni
Kiar alaltaieri a fost o altercatie intre soferul de buss si un pasager,nu stiu de la ce s-au certat,soferul s-a enervat si l-a impins pe pasager pe scari,era bussul plin de asistente medicale si de barbati si nimeni nu a intervenit...din pacate asa e aici
Postat: Thursday, April 3, 2008 5:06 PM
Eu nu inteleg de ce da la copii cu convulsii febrile fenobarbital,aici nu se da nimic,decit in caz de convulsii se da Stesolid..
Eu stiu ca fenobarbital sa da in caz de epilepsie..
Dar ma rog fiecare cu ideile lor
Adriana va doresc multa sanatate
Subiect: daca esti insarcinata si dr iti spune ca bebe are Sindrom Dawn, ce ai face?
Postat: Wednesday, April 2, 2008 5:42 PM
Eu nu cred ca as avorta
Postat: Wednesday, April 2, 2008 5:33 PM
Din pacate am patit si eu cu BAse de 2 ori,ca a facut convulsii febrile
Prima data eram acasa,si avea febra 38.5 si i-am dat un supozitor cu paracetamol,l-am pus jos,in picioare si mi-a cazut pe spate,am auzit o bubuitura,si am vazut cum da okii pe spate.Am crezut ca mor,ca a facut hemoragie cerebrala.sotzul il tinea in bratze si aproape plingea
Am sunat la urgente si mi-a zis ca-s convulsii febrile,si ca trimite o ambulatna.Pina a venit ambulanta Base si.a revenit,ne-a dus la spital am stat internati peste noapte,cu febra,cea mai mare febra de 39.6
La spital medicul mi.a explicat ca,creierul e imatur si nu stie sa primeasca bine comenzile cind copilul face febra si daca febra urca sau coboara brusc atunci poate face convulsii si ca trec de obicei dupa virsta de 5-6 ani cind creierul e matur--
NU a avut nimic a 2-a zii nici febra nici nimic,a fost un virus
A 2-a oara a facut convulsii la gradi,dimineata cind l-am lasat era vioi si nu avea febra,apoi dupa prinz cind sa il culce,a vazut educatoarea ca are convulsii au sunat dupa ambulantza si dupa sotz si eu plecat la spital
Eu eram la servici si ma suna sotzul pe sectie sa vin la urgente la copii ca sint acolo
Cind am auzit nu mai stiam nici unde e urgenta de copii,nici pe unde sa o iau,sectia mea se facuse mare de 2 ori...asa eram de speriata.Noroc cu colegele care m-au linistit si au venit cu mine.Si eu tot la spital lucrez
A fost cel mai mare cosmar al meu,sa-l aud pe sotz si sa vad pe telefon ca ma suna de la urgente de copii
A 2-a oara a avut otita si a facut brusc febra si de aceea a facut convulsia
Aici la a 2a convulsie te trimite sa faci eeg,am facut si noi si rezultatul e negativ
MI-au dat acasa Stesolid,un calmant rectal sa-i dau daca mai face convulsii
Medicul mi-a zis ca nu sint periculoase pt copii daca nu dureaza mai mult de 30 de minute...
De atunci Base a mai fst bolnav a avut febra kiar si 40 de grade dar convulsii nu mi-a mai facut
Acu ne apropiem de 4 ani si sper sa-i treaca de tot
DIn pacate medicul mi-a zis ca ,convulsiile sint ereditare,dar nici eu nici sotzul nu am avut,fratele meu facea convulsii febrile de cite ori era bolnav
Subiect: S-a nascut Celine pui de Deziree
Postat: Monday, March 3, 2008 4:02 PM
Fetelor am fost ieri in vizita la Celine si Deziree,amindoua sint bine,si m-am indragostit de Celine,e asa de dulce,moale,pufoasa si cuminte.
Deziree va saluta si va multumeste si cind o sa-si mai revina intra si ea pe net
Subiect: S-a nascut Celine pui de Deziree
Postat: Friday, February 29, 2008 10:57 AM
Am vorbit cu sotzul lui Deziree,fetele sint bine,am vazut si poze cu puiutza, e o grasana,totul a decurs bine si repede,a nascut la 3.34
Celine seamana perfect cu Ahmad.si spera sa vine miine acasa daca totul e bine cu ele
Abea astept sa le pup si sa le string in brate
Subiect: Sa tinem pumnii pentru Deziree
Postat: Friday, February 29, 2008 8:08 AM
Deziree a nascut de dimineata o fetita,cind am mai multe detalii revin.Aseara la 11 a mers la spital si dimineata a nascut,a mers relativ repede zic eupupici Abea astept sa vb cu ea si sa le vadyes
Subiect: Sarcina oprita din evolutie
Postat: Thursday, February 28, 2008 7:41 PM
Nico am trecut si eu prin ceea ce treci tu,mi-au facut si mie kiuretaj cu anestezie generala,la mine toata povestea a durat 3 ore..de la adormire si pina la trezire,si am plecat acasa la o juma de ora dupa ce m-am trezit,cu antibiotice si sfatuita sa stau cuminte si sa nu fac efort iar daca apare hemoragie sa merg urgent la spital,dar toate astea s-au intimplat in Suedia si nu in ro,deci in ro nu stiu ce sa-ti spun ca se intimpla.