Eu duminica seara am plecat la spital cu contractii puternice. S-a intors puiul cu capul in jos, nu stiu daca asta a fost motivul durerilor mari pe care le-am avut. Acum suntem bine cu medicamente si repaus cat mai mult. In spital am facut si o stare subfebrila, asa ca medicul meu a banuit o infectie in corp.Asteptam rezulatatele la toate analizele. Sper sa fie bine. Va pup! Abia asteptam sa vad cum mai sunteti si voi.
|
Ce printesa mica si frumoasa! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti, sa va bucurati de puii vostri
|
Buna fetele, mai aveti atat de putin si va tineti puii in brate. Nastere usoara, refacere rapida si laptic mult! Eu sunt ca o maimuta, ma scarpin de trei zile pe tot corpul, chiar si in cap. Va pup!
|
Buna fetele, noi suntem bine. Eu am sarcina pelviana, luni sau marti merg sa vad cum sta bebe. Sper sa fie bine si sa scap de cezariana. Azi sarbatorim printesa, a facut 5 ani. Are mami fetita mare! Va pup!
|
Multumesc pentru ajutor! Este baietel
|
Vreau si eu pe lista. Joi am fost la eco trim II si bebe e bine, facea baloane. Multa sanatate fetele! Am incercat sa pun un tiker dar nu reusesc
|
Buna, fetele! Vine si la noi un baietel. Am facut dry testul si astept rezultatul.Va pup cu drag si va urez o primavara frumoasa!
|
Am fost si eu azi la medic. Speriasem familia cand la vizita trecuta medicul a zis ca nu stie daca este sarcina unica sau multipla. Bebe este bine, i-am auzit si inimioara. Multa sanatate va doresc.
|
va multumesc!
|
am terminat si eu o patura zig-zag (pozele nu sunt clare deloc, nu stiu ce setari sa fac la aparat)
|