Profil: floricel17
Despre
Utilizator: floricel17
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, June 14, 2016
Ultima vizita: Wednesday, July 11, 2018 11:28 AM
Numarul de postari: 149
[0.01% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Friday, December 30, 2016 8:53 AM
alinaaa wrote:
Floricel17, tinctura de mladita de zmeur mi.a foat recomandata de ginecolog, la fel si branca ursului.
Am observat ca ginecologul meu merge mai mult pe homeopate
Sper sa imi vina cm ca m.am cam plictisit sa.l astept

Ti-a dat sa faci analizele hormonale? Dereglarile menstruale sunt cauzate de hormonei si pt a lua un tratament adecvat trebuie sa stii cauza lor... Cheek Kiss
Postat: Friday, December 30, 2016 7:52 AM
Neata fetelor, nu am mai intrat de ceva vreme si vreau sa felicit proaspetele burtici!!!!
Raluca, ma bucur pt reusita ta, sa te bucuri de bobita pana la termen!

Alinaaa, bine ai venit si sedere scurta. Grija cu naturistele, nu se iau dupa ureche. Chiar daca sunt naturale, pot avea efecte puternice si nu printre cele dorite daca nu sunt potrivute pt afectiunea pe care o ai.
Va pup si o zi frumoasa sa aveti!
Postat: Sunday, December 18, 2016 1:09 PM
Victory wrote:
Buna dimineata, duminica frumoasa dragelor! Eu declar cu multa indignare Z1 , nesimtita de Rozi iar a venit!!!! Sper ca macar din ianuarie sa n o mai vad 9 luni ca n o mai suport !!!!!!!!

:( O sa vezi ca luna viitoare nu mai vine!! computerlove
Postat: Saturday, December 17, 2016 12:56 PM
NIco311985 wrote:
Multumesc din suflet pentru urari si pentru pareri eu nu am stare nici la munca asa ca am mai facut unu
img

Nico, sigur e bebe! Bucura-te si fuguta la beta!

Crissy, I'm so proud of you!!!!!! computerlove
Postat: Friday, December 16, 2016 5:21 PM
roxinuta wrote:
Am facut din nou test de ov.unul barza si unul oview arara asa

Daca cel de la oview e negativ, atunci asa e. Testele barza si minut s-au jucat si cu nervii mei. Am ramas la oview, sunt chiar multumita. In ziua in care mi-a iesit pozitiv in max 24-48 h am ovulat. In schimb celelalte... mi se pozitivau si cu o sapt inainte, o zibera pozitiv, alta negativ. Un rahat.
Testeaza in continuare pana cand cele 2 liniute suntbidentice sau linia de test mai intensa Cheek Kiss
Postat: Friday, December 16, 2016 7:48 AM
Bella1989 wrote:
Fetelor, imi pare nespus de rau daca povestea mea v-a intristat sau demoralizat! Nu asta era intentia mea. Nu va mai ganditi la ce e mai rau, astea sunt cazuri rare. Ganditi-va la Crissy, Stelutza si toate fetele care au reusit natural dupa mai mult timp de incercari. De cele mai multe ori infertilitatea mai ales yinexplicabila se termina cu bebe, nu cu diagnostice din astea ciudate ca al meu. Fiti optimiste, va rog frumos! Nu vreau sa va cauzez stari din astea.

Bella, tu esti o draguta si o scumpa, nu tu esti motivul pt care suntem triste. Eu oricum sunt o fire prapastioasa, nu e nevoie sa ma.ajute cine sa ajung asa :)))
Pe mine ma chiar ma doareca ai fost nevoita sa trecu prin asa experienta ca sa ai un bebe, cand altele fac cozi la avorturi sau ii scapa prin spitale si ii lasa acolo. Mi se pare atat de nedrept, nu-ti pot explica revolta ce o simt!!!
Tu sa te bucuri de sarbatori si la inceputul anului nou sa va pregatiti sa ramaneti insarcintati. Te pup, draga mea!
Postat: Thursday, December 15, 2016 6:50 PM
Dragelor, ma intristez cand va citesc si bineinteles ca ma gandesc si eu la ce-i mai rau in cazul meu. Am fost socata de vestile aduse de Bella, chiar m-a impresionat tare... si m-am trezit spunandu-i sotului ca mai mult ca sigur aceeasi chestie mi se va intampla si mie si ca eu caut medic pt laparo si FIV, care o sa ne coste o caruta de bani samd. Si s-a uitat iubitul meu ft stramb la mine, intrbandu-ma de ce pun tot ce-i mai rau in fata cand eu nici macar nu am fost la vreun medic si incercam doar de 6 luni. And he's right. Dar ma simt coplesita, demoralizata, la un pas de depresie. Tre sa-mi revin cumva, dublez doza de Magbe B6 :)))alcool
Postat: Wednesday, December 14, 2016 7:36 AM
andrada1983 wrote:

Floricel,ia mama antibiotic ,ca chiar daca e bebe e prea devreme sa afecteze cu ceva,nu sta asa cu otita asta ,sa nu faci vreo complicatie sau cel putin sa nu te mai doara.Daca e bebe luna asta si otita asta nu trece e mai greu cu antibioticul pe urma,nu multe medicamente sunt permise in sarcina.
Eu astept ovulatia,bebelim intre timp...sunt curioasa cand voi ovula ca am avut zilele astea o jena la ovare ,in special la dreptul cel cu care ar trebui sa ovulez luna asta,dar pana acum nimic.Maine cica ar trebui sa fie ziua cea mare,o sa vedem.

Bella,iti doresc sanatate si recuperare usoara.Imi pare rau de vestile proaste,dar macar acum sti exact mitivul infertilitatii si de aici stiti pe ce drum sa o apucati.Din cate am citit hidrosalpixul este o infectie a trompelor,care chiar daca ai fi ramas gravi sarcina ar fi fost afectata,asa ca bine ca ai scapat de el.Recuperare usoara in continuare,pupici maximi.

Mama cat m-am intins la scris Hilar

Neatza!!! Daca as lua antibiotic de fiecare data cand am eu otite.... nu si-ar mai face niciunul efectul. Cel putin o data la 2 luni :) bag picaturi. Trece mai greu, dar trece. Tu treci la treaba, pana la sfarsitul anului sa te prezinti in dinti cu un testulet pozitiv. :*

Bella, macar acum sa fii linistita ca ai identificat cauza si nu te-ai apucat de FIV inainte. Acum ca ai scapat de aderente, baga tare cateva luni. Luna asta cred ca tre sa faci pauza, dar o sa ai sarbatori linistite.
Va pupacesc dragelor
Postat: Tuesday, December 13, 2016 11:12 PM
andrada1983 wrote:
Ce liniste pe aici Boredom
Nu avem pe nimeni care urmeaza la testat,sa dacem putina galerie?
Fetele cu z1,imi pare rau ,dar capul sus ,o sa reusim noi candvahearts
Fetele care sunt la ovulatie spor la bebelit si Doamne ajuta sa se lase cu ochisori hearts

Andrutule, eu sunt obosita moarta. Plus ca ma doare o ureche (o otita externa) de-mi da o stare de draci de ma cert cu toata lumea. Trag demine sa nu iau aantibiotic.
Eu n-am nimic ft interesant dezis, ziua 5 dpo dupa grafic, dupa simturile mele as zice ca 4. Aceleasi simtome ca la fiecare cm, cum discutam noi 2 fix acum o luna :))

Pupaceala maxima va dau si spor la bebelit!
Postat: Tuesday, December 13, 2016 8:48 AM
andy07 wrote:
gravida e peiorativ? eu m-as bucura sa fiu gravida.
roxinuta, sa stii ca toate fetele cu care am avut genul asta de discutii si care s-au suparat pe mine au ramas gravide sau insarcinate, cum vrei tu, in scurt timp. multa bafta, f sincer! :)
o
Andy, te rooooog supara-ma si pe mine daca e asa!!!!!!
Acum lasand gluma la o parte, Andy are dreptate.
Si eu am spotting si se comporta exact la fel azi am cateva scurgeri minore, apoi pauza toata ziua si in ziua urmatoare sau la 2 zile se dezlanthie CM.
Ideea e ca sangerarile de nidatie suntnextrem de rare si de regula trec neobservate.
Eu iti tin pumnii sa fie bebe si daca nu e acum, sa dea DD cat mai curand Cheek Kiss