Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| ma pute-ti ajuta, cu o schema la foarea asta,va rog? Flavyafetitza attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Flavyafetitza wrote:ma pute-ti ajuta, cu o schema la foarea asta,va rog? nu este greu. Faci un anou cu 12picioruse(rasucesti un fir pe deget de 2 ori sau lant de cateva ochiuri pe care faci picioruse) ,apoi 6 lanturi cu 8-9 ochiuri(ca sa formezi petala) urmatorul rand faci 12picioruse mici sau mari daca vrei mai incarcata floarea .Dar poti sa te joci cum vrei tu, nu neaparat cum este in poza. |
|
|
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Nicoleta C wrote:nu este greu. Faci un anou cu 12picioruse(rasucesti un fir pe deget de 2 ori sau lant de cateva ochiuri pe care faci picioruse) ,apoi 6 lanturi cu 8-9 ochiuri(ca sa formezi petala) urmatorul rand faci 12picioruse mici sau mari daca vrei mai incarcata floarea .Dar poti sa te joci cum vrei tu, nu neaparat cum este in poza. ms mult .o sa incerc apoi vad eu ce iasa. |
|
|

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| claud160 wrote:Imi pare rau dar n-am mai facut poze si la agrafe si le-am livrat deja de cateva zile. Floricelele le-am lipit pe agrafe din acelea clic-clac scuze daca insist,cum le-ai lipit sau cu ce? |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| cu superglue ca n-am avut rabdare sa le cos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| claud wow ce rabdare ai avut felicitari si pentru comanda si pentru lucrul obtinut.sunt superbe |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| claud160 wrote:De 3 zile-ncoace Mana nu-mi mai .. sade si iata rezultatul
Doamne!!! Sunt superbe! Si multe multe multe! Ai rabdare si lucrezi super repede. Buna ideea cu agrafele. Pitica mea ar fii incantata. O seara frumoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Claud....ce frumuseti si facut!!!!...sunt superbe, ai lucrat cu bumbac? |
|

Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 650
| va multumesc. da , am lucrat cu cotton perle de la puppets |
|

Inregistrat: 1/2/2011 Mesaje: 269
| superbe |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| claud160 wrote:cu superglue ca n-am avut rabdare sa le cos Da ?A mers cu superglue? Haideti sa va spun secretul meu .Cineva nu a vrut sa-mi spuna si eram tare suparata(o consideram o persoana apropiata dar m-a dezamagit) ,mi se parea un chin sa la cos,pana cand intamplator o persoana necunoscuta, dar de mare caracter, mi-a dezvaluit secretul.Batoane de silicon si un aparat special pt ele,ceva gen aparat de lipit.Merge rapid si arata mult mai bine decat cusute. |
|

Inregistrat: 10/20/2011 Mesaje: 433
| anthurium, trandafir, minirose, gypsophila si feriga iar vasul e alcatuit din sticla reciclata de suc si puse pietre decorative pe langa buretele special pentru fixarea plantelor ally_4fvr attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Woooow, ce bine arata . Super |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ally_4fvr wrote: anthurium, trandafir, minirose, gypsophila si feriga iar vasul e alcatuit din sticla reciclata de suc si puse pietre decorative pe langa buretele special pentru fixarea plantelor superb |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mie imi plac foarte mult filmuletele dupa care invat usor .Daca gasiti filmulete cu flori pentru crosetat va rog sa le aratati si pentru nestiutoare . |
|
|
|