Profil: florentina2015
Despre
Utilizator: florentina2015
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, March 16, 2015
Ultima vizita: Tuesday, June 21, 2016 8:10 AM
Numarul de postari: 21
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bereta crosetata - Un model frumos si simplu
Postat: Wednesday, February 10, 2016 9:11 PM
Buna fetelor,am incrput sa fac niste palarii super din acril,problema e ca atunci cand lenoun pe cap se incretesre marginea,asezate pe masa pt poza sunt super...xe sa le fac sa stea batoase si bine?
Subiect: Pasiunea mea CROSETA
Postat: Thursday, January 28, 2016 11:15 AM
Modelul vreau cu piciorus dublu ca la caciuli...la caciula spre ex daca inmultesc si ajung pana la 7 randuri...la bereta cat trrbuie sa inmultesc si cat lucrez la ea..dupa schema nu ma pricep...
Subiect: Pasiunea mea CROSETA
Postat: Wednesday, January 27, 2016 10:37 PM
Fetelor va rog sa ma ajutati!Trebuie sa fac si eu o bereta care atarna pe spate crosetata pentru adult!Pana la cate ochiuri sa inmultesc?apoi cate randuri mai lucrez..cand scad la cate ochiuri sa ajung,lucrez cu piciorus dublu,croseta de 3,5...si cam cat fir imi intra???
Subiect: Caciulite-si-alte-lucrusoare-facute-de-mine-Dari-2
Postat: Thursday, January 21, 2016 7:11 AM
Offff caciulitele crosetate imi dau batai de cap...ca si model fac jumatate de piciorus dublu,iar dupa ce termin caciula in spate dunga unde s.au incheiat randurile e foarte stramba din dreapta sus catre stanga innjos....cum sa lucrez sa iasa bine?NuImiPasa
Subiect: Caciulite si fesuri din fir catifea
Postat: Tuesday, January 19, 2016 10:48 AM
Firul e subtire pt croseta de 2 as putea sa fac firul in 2 si sa lucrez cu croseta de 3,5?Dar cel mai important ma intereseaza...se labarteaza....ela fel ca si cu fir?Ce dezavantaj are?
Subiect: Caciulite si fesuri din fir catifea
Postat: Tuesday, January 19, 2016 9:30 AM
Buna dimineata mamici!Voi ati crosetat caciulite s.au fesulete din fir de catifea?Stiu ca ies pufoase!Ce parere aveti se lucreaza greu?
Subiect: Caciulita toamna si primavara
Postat: Wednesday, January 6, 2016 2:52 PM
verusca wrote:
Catalinap, arata bine !

in sfarsit, pot atasa si eu pozele promise, pe cealalta pagina nu era butonul attach
vreau si eu sa fac asa fesulete...sunt crosetate s.au tricotate?Cum se fac?
Subiect: Caciulite crosetate pentru fetite - Poze, modele, personale sau gasite pe net
Postat: Friday, January 1, 2016 1:34 PM
La multi ani in noul an pentru toata lumea!Fetelor se poate croseta si fes cu ciucure?Astept indicatii si daca aveti vreun tutorial!
Subiect: Caciulite crosetate pentru fetite - Poze, modele, personale sau gasite pe net
Postat: Thursday, December 31, 2015 9:20 AM
hohot Haha ras
Postat: Wednesday, December 30, 2015 9:48 PM
Fetelor ajutor!Mai am doar fir Detroit alb si mai putin roz!Ce ma sfatuiti sa fac pentru finica mea de 10 ani!Maine trebuie sa il dau cadoul!