Profil: FloreC
Despre
Utilizator: FloreC
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Saturday, August 6, 2016
Ultima vizita: Monday, January 23, 2017 1:37 PM
Numarul de postari: 241
[0.02% din toate postarile / 0.08 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 55
Postat: Tuesday, January 17, 2017 11:17 AM
Lili Eu wrote:
Neata aspirici cu scipici!!!! Felicitari noilor durtici....newclap si bun vetit noilor aspirici!!!DistanceKiss fetelor in curand se vor elibera multe berza de la gravidute...Lol noi o eliberam pe 1 Martie!! o sa primesc un martisor viu! cel mai frumos si mai important din viata mea coeur topai sper sa fie cate o barzuca ptr fiecare dintre voi si sa veniti repede la graviduteeeee la noi bate vantul in curand va fi gol acolo. multe fefe au nascut deja si majoritatea urmeaza sa nastem in lunile urmatoare....Lol va trimit si un pic de praf magic de burtica confeti confeti confeti confeti confeti confeti confeti confeti computerlove iloveyou

Ce martisor frumos vei primi Lily!!!D ne ce a trecut timpul!Nastere usoara iti doresc de pe acum ca eu intru mai rar aici...Daca tot spui ca se elibereaza multe locuri poate am si eu noroc sa prind unulcomputerlove
Postat: Monday, January 16, 2017 2:52 PM
[quote=HOPE]

I'm back! ras
Nici nu stiu cum sa incep... O sa trec direct la subiect. Am gemeni!rascoeur SimplyLove Saptaman trecuta la eco de 12 saptamani a descoperit dr. ca de fapt sunt 2. A fost ceva neasteptat din moment ce la eco de 7 sapt mi-a aratat unul.. S-o fi ascuns celalalt.. ras . Oricum, au urmat cateva zile de cautari disperate pe net, pt ca se pare ca sunt identici si ca au aceeasi placenta, dar inca nu e sigur..iar in cazul asta sunt mai multe riscuri..
Pana acum e totul bine. Ieri am fost din nou la dr. cu 1000 de intrebari si nelinisti.. Sper sa fie totul bine pana la capat. Am facut si dublu test la care mi s-au dat rezultate pe jumatate.. angry Riscurile pt trisomiile 13 si 18 nu mi le-au calcu;lat cei de la bioclinica. Nu pot sa-l repet in alta parte pt ca trec de 14 sapt si nu mai are relevanta.
Cam astea sunt noutatile.. DistanceKiss [/quotep]
Ma bucur enorm pentru tine,Hope!!!Stiu cat te ai chinuit si meritai o asemenea minune in viata ta si iti doresc din inima sa ajungeti cu bine la termen!!newclap computerlove coeur
Postat: Tuesday, November 29, 2016 3:49 PM
Lili Eu wrote:
Noi am fost azi la dr de fam si am mai pus pe noi 3 kg...in total am pus 10 kg...Lol suntem un ursulet in devenire...hohot sa va pun o poza cu burtica. voi ce parere aveti e jos burtica mea?...computerlove
computerlove newclap coeur
Postat: Tuesday, November 29, 2016 6:14 AM
D ne ajuta sa fie ultima casu?a pentru toate!computerlove coeur
Subiect: Clubul aspirantelor - 54
Postat: Sunday, November 27, 2016 6:26 PM
Îmi pare rau pentru fetele cu ziua1Cray Dar v a veni randul fiecareia sa trecem la gravidute!Hands computerlove
Postat: Friday, November 25, 2016 6:57 PM
NicoN wrote:

Carla pozica cu gemenasi nu am pana luni, dar va pun una cu burtica love Cheek Kiss pupici multi si mult prafusor!!! Pfuuuuuucoeur
Nu am putut atasa ca e prea mare dar am pus la profil.

Pun mana pe burtica sa se ianewclap dance coeur
Postat: Friday, November 25, 2016 11:31 AM
Ralucamarin wrote:
parca vad o linie supeeer subtire! Voi?

Si eu vad o liniuta sub?irica! !!Daca ai rabdare pana mâine diminea?a sigur se vede mult mai binenewclap A?tept in poza cu un test mult mai pozitiv apoi te felicit oficialmajoreta topai
Postat: Friday, November 25, 2016 11:01 AM
HOPE wrote:

Multumesc, Nico! DistanceKiss Nu am facut nimic special...poate putin mai mult miscare ca de obicei dupa ovulatie, nu stiu daca a contribuit cu ceva.. si vreo 3-4 zile am luat vitex pentru prima data in viata mea. A fost o luna mai ciudata, cu ovulatie in ziua 14, mult mai devreme ca de obicei, ovulatie pe care n-am depistat-o, dar am facut calcule cand am avut testele de sarcina pozitive si mi-a rezultat ca as fi ovulat in ziua 14 :). Sper doar sa fie bine de data asta... Cum vrea Dumnezeu..

computerlove computerlove computerlove
Postat: Friday, November 25, 2016 11:00 AM
Ralucamarin wrote:
NeAta!! Cand ar fi cel mai bine sa fac un test ? Sunt ziua 11 dpo...pupici

Î?i tin pumnii !!!Hands hearts
Postat: Thursday, November 24, 2016 3:13 PM
clawdia wrote:

Carlita, mai astept si maine sa vad ce si cum si apoi pote ma incumet sa fac un test.

computerlove

Abia a?tept sa vii cu testul pozitiv!!newclap computerlove Hands coeur