Fetelor va multumesc mult pentru sustinere si incurajare Povestea lui Lily m a impresionat mult si stiu n cazuri in care D zeu a facut minuni...eu cred in minunile Lui si stiu ca majoritatea avem o poveste in spate ....eu nu mi am pierdut speranta doar ca m am simtit vinovata si ptr faptul ca ptr a schimba masina a gasit sotul sa imprumute o parte din bani si intr un fel i am reprosat si lui si s a simti ft aiurea ca cica trebuia sa discutam inainte de a cumpara masina...Va pup si va doresc sa va vedeti visul implinit cat mai curand
|
Fetelor va rog sa nu va suparati pe mine ca ma retrag dar simt ca nu imi mai gasesc locul pe aici....nu are rost sa ma mai amagesc ...varsta isi spune cuvantul...adica sunt o optimista dar si realista in acelasi timp ..nu are rost sa ma amagesc...plang de o ora si am inteles ca trebuie sa platesc un pret pentru 2 avorturi...va pup si va doresc sa va impliniti cat mai curand visul de a deveni mamicute!
|
Mire wrote:Azi am test de ovulatie negativ. Temp nu am mai luat-o,ca m-am trezit aiurea.. De bebelit am bebelit,sa vedem ce o sa iasa.. Sa iasa !!!!
|
crysyam30 wrote:Neata fetelor! Eu am trecut cu bine de HSG! Au fost cateva momente cand a durut tare dar a trecut si important este ca sunt permeabile. Am avut parte de asistente super dragute si un doctoras si mai si O sa citesc si eu acum care este exact procedura sa inteleg de ce a durut cand a trecut substanta aia.Mi-a explicat ce si cum dar eram prea nauca sa mai retin ceva. Am iesit un pic ametita de acolo. M-a durut burtica un pic si aseara si am un pic de spoting. o zi minunata! Felicitari!!!Sa se prinda repede bobita!!
|
Mire wrote:
Exact..sincer si eu incerc sa ma detasez putin.Am ramas mai activa pe facebook,pt chestii off topic.. Si ziua am postat testul de ovulatie pt ca eram la munca,de pe telefon.. Il atasez si aici.l Sunt ziua 10..
Arata bine ptr z10 dar e posibil sa ovulezi in z12 ca si mine luna trecuta...voi prestati zilele astea si D ne ajuta sa se prinda!
|
HOPE wrote:Salutare fetelor! Pt. fetele care au trecut prin acelasi lucru ca si mine :(..Cat repaus sexual vi s-a recomandat dupa histeroscopie?
La mine a fost repaus pana dupa urmatoarea menstra dar asta si ptr faptul ca mi a scos si polip
|
carlita wrote:Am vazut intre timp ca intrebarea era in aer, ca ai fost declarat z1 sambata. Sa dea Dumnezeu sa fie cu mai mult noroc luna asta! D ne ajuta la toata lumea!! Referitor la activitatea slabuta de aici comparativ cu cea de pe fb pot sa iti spun ca ,in ceea ce ma priveste,am cam intrat intr o stare de detasare care eu zic ca e de bine...si postez mai rar aici pentru ca nu prea mai am ce sa zic...am epuizat subiectele care ptr alte aspirici sunt de actualitate...dar daca e sa pot ajuta cu ceva intervin fara nici o problema
|
carlita wrote:Ma bucur de vestile bune, Ruby! Flore, care e treaba la tine? Ai mai facut vreun test? Nu am mai apucat ca sambata la pranz m au invadat mosafirii si azi e z3
|
Rubynne wrote:Buna fetelor! Sa aveti o sapt usoara! Revin cu vesti bune de la eco de monitorizare. Avem un folicul pe dreapta de 16 mm si unu pe stanga nitel mai mic...maine fac injectia de spargere si miercuri bebeleala D ne ajuta sa se prinda!!!!
|
valicutza wrote:Buna dimineata,
vad ca nu prea ati fost ieri active, insemna ca aveti treaba cu bebelitul, multe fete se apropie de ovulatie zilele astea, asa ca spor si sa veniti cu vesti bune. de luni ne apucam si noi in forta , inca sangerez putin dupa hsg de ieri, sper sa se opreasca pana luni-marti. E normal sa sangerezi 1-2 zile si daptamana viitoare bagati carbuni la greu!!!
|