Profil: flor3ntza
Despre
Utilizator: flor3ntza
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Tuesday, March 26, 2013
Ultima vizita: Saturday, July 18, 2015 9:41 AM
Numarul de postari: 109
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Friday, January 16, 2015 12:04 AM
Buna seara burtici vesele!! Sa aveti parte de o nastere cat mai usoara si sa treceti cu bine peste perioada ce a mai ramas. Nannyyyy ma bucur pentru tine, ca aproape ai ajuns la jumatatea drumului, ce emotionant cred ca a fost cand au citit scrisoricile de la mos, rudele tale. Te pup si iti urez o sarcina usoara cum a fost a mea si o nastere la fel, am nascut numai decat, fara sa fie macar nevoie de epiziotomie pupici
Subiect: Clubul aspirantelor - 34
Postat: Sunday, November 9, 2014 9:13 PM
ha ha ha Nanny ai stat atat de mult la aspirante ca acum nici gravida nu scapa fetele astea de tine sic felicitari pentru primele masuratori, ai sa vezi ca de data asta va veni baietelul ras . Eu stiu ca visele cu soricei anunta baieteiiCheek Kiss dar fie ce o vrea Dumnezeu, sanatos sa fie sa va bucure viata coeur te puup DistanceKiss
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 28
Postat: Tuesday, October 28, 2014 11:30 PM
Buna seara fetelor. Nanny ma bucur ca a fost totul bine la doctor, sa creasca bebe mare si sanatos Hands majoreta SimplyLove sarcina usoara in continuare, lasa ca si starile de rau au rostul lor Clap voi sa fiti bine. pupici
Subiect: Clubul aspirantelor - 33
Postat: Thursday, October 16, 2014 11:28 PM
O sa intru mai des sa te monitorizez pupici Ce bucuroasa sunt, zici ca mai fac eu unul hohot
Subiect: Clubul aspirantelor - 33
Postat: Thursday, October 16, 2014 11:25 PM
Buna fetelor, nu prea am mai intrat sa va citesc, felicitari tuturor gravidutelor si mult success celorlalte aspirante, sa curga cu teste pozitive acum de sarbatori DistanceKiss

De vreo cateva zile tot ma gandeam sa intru sa va salut si sa vad daca Nanny a trecut la burtici. Si uite ca am aflat vestea cea buna :) Nanny felicitari si Doamne Ajuta ca de data asta sa duci sarcina la bun sfarsit. Te pup si ma bucur sincer pentru tine :* Poate ne intalnim vreodata cu bebelusii topai deja visez departe majoreta
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 25
Postat: Wednesday, July 2, 2014 10:29 PM
Buna fetelor, Anelise sarcina usoara in continuare, lasa ca sunt bune greturile. Sarcina usoara tuturor burtcilor dance
Subiect: Clubul aspirantelor - 32
Postat: Wednesday, July 2, 2014 10:17 PM
buna fetelor, stiu ca nu am mai intrat de mult, dar vreau sa va urez la toate numai bine sa reusiti in cel mai scurt timp sa va simtiti punctletul in burtica, si incet incet sa va vedeti cu bebicii in brate. Nanny am intrat mai mult pentru tine sa vad ce mai faci, poate luna viitoare e cu ochi, bafta pupici majoreta
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 22
Postat: Friday, January 10, 2014 5:06 PM
Multumesc mult fetelor de urari, si voua sa va traiasca ingerasii de acasa, miriam sa stii ca revelionul a fost in familie, ca m-au externat ff repede dat fiind ca am nascut normal, fara nicio interventie chirurgicala nici macar episiotomie, bebe a scazut prima zi in greutate iar a doua deja recuperase 50 grame asa ca am petrecut revelionul in 4, niste fericiti, mai ales ca bebe e cumintel si mancacios, iar eu am laptic cat pentru 2 bebelusi yes Va pup fetelor si sa aveti toate o nastere usoara ca a mea DistanceKiss
Postat: Sunday, January 5, 2014 5:16 PM
Buna fetelor, imi cer scuze ca nu am mai intrat deloc, dar cu sarbatorile astea, nu am mai avut timp de nimic. Pe 27 decembrie s-a nascut si cavalerul nostru David-Stefan, nascut natural la ora 3:15, 3600 grame si 53 cm, scor apgar 10, a fost un travaliu de 8 ore care acum nici nu mi-l mai amintesc SimplyLove Incerc sa va atasez si o poza cu noul membru DistanceKiss Vineri am fost la consultatia de 7 zile si deja am luat 450 grame in greutate, suntem baiat mare, in rest e cumintel, papa la 3-4 ore si doarme suficient de mult momentan. Sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor SimplyLove
Postat: Wednesday, December 25, 2013 4:57 PM
Felicitari Denisa, recuperare rapida majoreta majoreta majoreta
Craciun Fericit fetelor, burtici si mamici topai topai topai topai

Cat despre mine, inca nu am nascut, sambata facem 40 de sapt, deja am inceput sa elimin treptat din dopul gelatinos, si tot asteptam si noi minunea zilele astea, sper sa se hotarasca sa ne intalneasca bebelusul mai repede, pentru ca asa greoaie ma simt...

Va pup fetelor, sarcina usoara celorlalte burtici grup