|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Lizuca...la cezariana e altfel, in sensul ca operatia e CUSUTA. E cusuta atat pe interior cat si pe exterior. Eu am o gaura ce incearca sa fie astupata. La mine s-ar inchide mai repede operatia, dar mi s-a spus ca daca se lipeste doar la suprafata, posibilitatea sa fac iar flegmon e mare. De aceea chiureteaza mereu tesutul necrozat, ca apoi gaurica sa se acopere din interior. Si, am fost ieri la farmacie si mi-au dat ceva mai bun cica, Help Pore se numesc da' tot mi-e frica. Farmacista mi-a spus la fel, una e o operatie cusuta si alta e e am eu, asa ca le tin degeaba in casa... Fluturica... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Cat mai putina durere iti doresc, draga mea! Sa se termine totul cat mai repede, cu bine! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Leut, de abia ai reusit sa restabilesti un echilibru pe rana, lasa dusul inca o saptamana ca sa nu-ti para rau. Cezarienele sunt facute pe mame sanatoase nu la un pas de septicemie. Si eu am facut dus cred ca la doua zile dupa, ma dadeam cu batadina si o lasam nepansata ca asa se poarta pe la noi dar era altceva. Trece si asta, vine vara o aerezi la soare si va fi o experienta numai buna de spus si la altii. Oricum, din cauza ta am acum o oroare sa fac injectii la cateii , mi-e frica de mor, rade si veterinarul de mine. Inainte de Paste am castrat-o pe Sageata si saptamana trecuta pe Fetita si eu am ramas responsabila cu antibioticul, imi era groaza sa nu fie asistenta ucigasa |
|
| Laura wrote:Cat mai putina durere iti doresc, draga mea!  Sa se termine totul cat mai repede, cu bine!
Nico...nu trebuie sa iti fie frica de nimic, uite, e ca si cum nu stiai de povestea asta. Cu mine, insa, e alta poveste. Nu voi mai face injectii cate zile oi avea. Inghit, in vena, tot tacamul, da' de funduletul meu nu se mai atinge nimeni! Astazi m-am pansat singura si partea nasoala e ca s-a cam inchis...luni ma chiureteaza iar, cu siguranta...cah! Am facut si o poza pentru Iuli...sa vad cum reactioneaza, na! Oricum, mai am putin si asta ma face sa zambesc iar...
Sa nu uit...inca ceva: nu se fac flegmoane daca injectia e facuta "ca la carte"...adica in locul calculat. Mie mi s-a faut in afara zonei de injectie, in tesut moale...
|
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Of, Leutule Leutule... cate mai induri tu mama!!! Auzi?!? CU asta cred ca ai spalat si paatele ultimelor 7 neamuri, nu doar pe-ale tale! Scuze, da' na... mai fac si eu haz de necaz! Hai ca mai e putin si scapi! Fii puternica in continuare! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offf,Leutule,prin ce ai trecut,..... Multa sanatate iti doresc si curaj,...ce a fost mai greu a trecut,.... Ce oameni inconstienti pot exista pe lumea asta,....care de fapt se ingrijesc chipurile de viata noastra,....uite ce ne pot face unii,....Doamne fereste sa nu mai ai parte de asa ceva! |
|
| Am terminaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Astazi m-am dus cu gandul ca-mi desface operatia, da' iote ca nu s-a intamplat. Mi-a dat cu un cicatrizant si gata! Nu pot sa cred! In concluzie...20 de zile! Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi si aveti grija! In seara asta... uite-asa o tin! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Vai, Leutule, cat de tare ma bucur! Multa, multa sanatate! Sa dea Doamne Doamne sa nu mai ai problemute niciodata! Te pup dulce! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| uf,ce bine ca ai scapat,Leut multa sanatate iti doresc si eu |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Bravo Leut ! Bine ca s-a terminat !
|
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Leut, ma bucur mult, mult ca esti bine! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Angelica, ma bucur din suflet ca ai scapat , a fost groazic numai citind, nici vreau sa ma gandesc ce a insemnat efectiv pentru tine.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Leut, ce mult ma bucur ca ai scapat!! Ai dreptate si eu prefer in vena.. si sa fac si sa.. primesc.. Mi s-a facut si mie una odata sus de tot, mai avea putin si mi-o facea in rinichi.. nu cred ca a vrut asa, cred ca i s-a dus mana aiurea ca era cam stresata. si era penicilina... pfiu ce durere am zis ca mor vreo 2 zile.. noroc ca nu am patit nimic de la ea |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Uf, Leut, bine ca ai scapat mai repede! Sanatate! |
|
| Multumesc frumos, fetelor! Adevarul e ca acum, citind ce-am scris in urma, ma cutremur...a fost rau de tot da' trebuia sa se termine odata. In seara asta am tras nitel cu ochiul. Nu stiu ce cremuta mi-a pus da' arata tare bine. Peste doua zile o sa-mi pun altfel de pansament. Asta seara chiar am condus pana la soacra mea, asa incat...mi-am revenit. Mai resimt o usoara tensiune parca in fesa, undeva mai jos de operatie, spre picior. O fi din cauza ca nu am folosit partea aia deloc...cine stie. Multumesc frumos, inca o data...asa sprijin tot sa primesc! |
|
|