Flegmon fesier postinjectional
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Friday, April 23, 2010 9:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Lizuca...la cezariana e altfel, in sensul ca operatia e CUSUTA. E cusuta atat pe interior cat si pe exterior. Eu am o gaura ce incearca sa fie astupata. La mine s-ar inchide mai repede operatia, dar mi s-a spus ca daca se lipeste doar la suprafata, posibilitatea sa fac iar flegmon e mare. De aceea chiureteaza mereu tesutul necrozat, ca apoi gaurica sa se acopere din interior. Si, am fost ieri la farmacie si mi-au dat ceva mai bun cica, Help Pore se numesc da' tot mi-e frica. Farmacista mi-a spus la fel, una e o operatie cusuta si alta e e am eu, asa ca le tin degeaba in casa...uff
Fluturica...pupici
Laura
Scris: Friday, April 23, 2010 9:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Cat mai putina durere iti doresc, draga mea! pupici computerlove Sa se termine totul cat mai repede, cu bine! computerlove
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, April 24, 2010 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Leut, de abia ai reusit sa restabilesti un echilibru pe rana, lasa dusul inca o saptamana ca sa nu-ti para rau. Cezarienele sunt facute pe mame sanatoase nu la un pas de septicemie. Si eu am facut dus cred ca la doua zile dupa, ma dadeam cu batadina si o lasam nepansata ca asa se poarta pe la noi dar era altceva.
Trece si asta, vine vara o aerezi la soare si va fi o experienta numai buna de spus si la altii.
Oricum, din cauza ta am acum o oroare sa fac injectii la cateiiplans , mi-e frica de mor, rade si veterinarul de mine. Inainte de Paste am castrat-o pe Sageata si saptamana trecuta pe Fetita si eu am ramas responsabila cu antibioticul, imi era groaza sa nu fie asistenta ucigasaplans
leut
Scris: Saturday, April 24, 2010 12:23 PM
Nivel

Laura wrote:
Cat mai putina durere iti doresc, draga mea! pupici computerlove Sa se termine totul cat mai repede, cu bine! computerlove

pupici

Nico...nu trebuie sa iti fie frica de nimic, uite, e ca si cum nu stiai de povestea asta. Cu mine, insa, e alta poveste. Nu voi mai face injectii cate zile oi avea. Inghit, in vena, tot tacamul, da' de funduletul meu nu se mai atinge nimeni!
Astazi m-am pansat singura si partea nasoala e ca s-a cam inchis...luni ma chiureteaza iar, cu siguranta...cah! Am facut si o poza pentru Iuli...sa vad cum reactioneaza, na!ras
Oricum, mai am putin si asta ma face sa zambesc iar...

Sa nu uit...inca ceva: nu se fac flegmoane daca injectia e facuta "ca la carte"...adica in locul calculat. Mie mi s-a faut in afara zonei de injectie, in tesut moale...disputa1
monique
Scris: Saturday, April 24, 2010 2:58 PM
Nivel

Of, Leutule Leutule... cate mai induri tu mama!!! Auzi?!? CU asta cred ca ai spalat si paatele ultimelor 7 neamuri, nu doar pe-ale tale!hohot
Scuze, da' na... mai fac si eu haz de necaz! Hai ca mai e putin si scapi! Fii puternica in continuare!computerlove
marivic
Scris: Saturday, April 24, 2010 3:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Offf,Leutule,prin ce ai trecut,.....uff uff uff Multa sanatate iti doresc si curaj,...ce a fost mai greu a trecut,....computerlove computerlove computerlove
Ce oameni inconstienti pot exista pe lumea asta,....care de fapt se ingrijesc chipurile de viata noastra,....uite ce ne pot face unii,....Doamne fereste sa nu mai ai parte de asa ceva!angel angel angel
leut
Scris: Monday, April 26, 2010 1:32 PM
Nivel

Am terminaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Astazi m-am dus cu gandul ca-mi desface operatia, da' iote ca nu s-a intamplat. Mi-a dat cu un cicatrizant si gata! Nu pot sa cred! In concluzie...20 de zile!
Va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi si aveti grija!pupici pupici pupici pupici
In seara asta...alcool love alcool love uite-asa o tin!topai topai topai
Anelise
Scris: Monday, April 26, 2010 1:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
dance Vai, Leutule, cat de tare ma bucur! yes Multa, multa sanatate! angel Sa dea Doamne Doamne sa nu mai ai problemute niciodata! Te pup dulce! pupici pupici pupici
Mela
Scris: Monday, April 26, 2010 2:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
uf,ce bine ca ai scapat,Leut angel multa sanatate iti doresc si eu pupici
AdrianaC
Scris: Monday, April 26, 2010 4:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo Leut ! Bine ca s-a terminat !
computerlove pupici pupici computerlove
madanuta
Scris: Monday, April 26, 2010 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Leut, ma bucur mult, mult ca esti bine!computerlove computerlove computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Monday, April 26, 2010 8:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Angelica, ma bucur din suflet ca ai scapatpupici , a fost groazic numai citind, nici vreau sa ma gandesc ce a insemnat efectiv pentru tine.plans

bulibuli
Scris: Monday, April 26, 2010 9:22 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Leut, ce mult ma bucur ca ai scapat!!pupici pupici
Ai dreptate si eu prefer in vena.. si sa fac si sa.. primesc.. pupici
Mi s-a facut si mie una odata sus de tot, mai avea putin si mi-o facea in rinichi.. nu cred ca a vrut asa, cred ca i s-a dus mana aiurea ca era cam stresata. si era penicilina... pfiu ce durere am zis ca mor vreo 2 zile.. noroc ca nu am patit nimic de la earas
mommy
Scris: Monday, April 26, 2010 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Uf, Leut, bine ca ai scapat mai repede! Sanatate! pupici computerlove hearts
leut
Scris: Monday, April 26, 2010 9:35 PM
Nivel

Multumesc frumos, fetelor! Adevarul e ca acum, citind ce-am scris in urma, ma cutremur...a fost rau de tot da' trebuia sa se termine odata. In seara asta am tras nitel cu ochiul. Nu stiu ce cremuta mi-a pus da' arata tare bine. Peste doua zile o sa-mi pun altfel de pansament. Asta seara chiar am condus pana la soacra mea, asa incat...mi-am revenit. Mai resimt o usoara tensiune parca in fesa, undeva mai jos de operatie, spre picior. O fi din cauza ca nu am folosit partea aia deloc...cine stie.
Multumesc frumos, inca o data...asa sprijin tot sa primesc! grup grup grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.