Fizioterapie, recuperare medicala - Galati - Braila
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marmita
Scris: Thursday, September 25, 2008 9:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
La spitalul judetean Dc Marinescu e foarte bun, am matusa si prietena care s-au operat de ernie de disc la el si au fost foarte multumite. Acum se simt bine.
Dar de ce acupunctura iese din discutie? Sotul meu s-a simtit extraordinar dupa. Ii facea sedinte de acupunctura, ventuze si laser, si l-a pus repede pe picioare.
Sanatate prietenei tale Bulibuli si tie multi pupici.floare3 floare3
bulibuli
Scris: Thursday, September 25, 2008 4:24 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
multumesc, marmita pt info, dr de care zici cred ca e neurochirurg din cate imi dau eu seama, persoana de care vorbesc nu are hernie de disc, are un diagnostic mai ciudat care implica o deformare permanenta a coloanei, deci caut mai degraba un fizioterapeut, dar eu nu cred in acest diagnostic, cam SF dupa parerea mea atata timp cat nu i s-a facut o radiografie macar... deci s-ar putea sa-mi fie utila si informatia ta (desi nici nu vrea sa auda de spital, prefera in sistem privat)...
despre acupunctura nu poate fi vorba pt ca am mai zis, e o persoana dificila, nu suporta acele cica, i-a mai propus o dr acupunctura si a iesit trantind usa si mi-a zis ca e cea mai proasta dr pe care a vazut-o (si mie cum imi plac f mult oamenii care fac din astea, iti dai seama ce loc si-a castigat in inima mea si ce mult imi doresc sa vina la iasi sa-mi pun eu obrazul ducand-o la medici cu care am lucratbanghead), plus ca eu am acum o perioada f stresanta si nu pot sa umblu sa rezolv problemele altora (care probabil n-ar aprecia, pentru ca ar fi la fel de nemultumiti si de dr de aici..), cand eu nici pe ale mele nu dovedesc sa le rezolv... si daca n-ar exista solutii as intelege, dar exista!!! sper sa nu dea un google si sa intre aici sa vada ...banghead
cred ca ma intelegi...
bulibuli
Scris: Wednesday, October 8, 2008 11:17 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
poate fi inchis/sters topicul asta? closedtopic
M.Gina
Scris: Friday, February 25, 2011 9:10 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
va recomand un medic bun si un centru nou de fizioteralie din Galati:DR>Tiron Alexandru are 2 puncte de lucru primul in sp.judetean la subsolul Policlinicii si al doilea pe STR FRUNZEI NR 30 intre MC DONALDS si TIGLINA 3 pe linia de tramvai (cam la jumatate de distanta intre statii)Personalul este calificat in fizioterapie iar aparatura este noua si de calitate
VA RECOMAND SA INCERCATI DEJA STIU FOARTE MULTE PERSOANE CARE SUNT MULTUMITE DE SERVICIILE LOR!
clinicaqi
Scris: Tuesday, July 31, 2012 10:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/31/2012
Daca nu ati gasit inca ceea ce cautati puteti incerca si la cei de la Clinica Qi, sunt din Bucuresti dar cine stie...
recuperare medicala
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.