Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru, si e destul de urgent. Sper sa ma poata ajuta cineva... Recomandati-mi un centru de fizioterapie si recuperare medicala bun, in Galati sau Braila, pt o persoana cu probleme serioase la coloana! Sau un doctor bun, un numar de telefon, orice! Va multumesc din suflet! |
|
| pliiiizzzz... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Am gasit pe net ceva.... Galati |
|

| Si am mai gasit ceva... SC BIOTERAPIA SRL Str Ovidiu Nr 13 Bloc M 8 ET 1 Ap 25 Tel.: 0723244397 si inca un link http://www.reflexoterapie.esrl.ro/ Poate totusi intra cineva din zona care sa-ti spuna mai exact ce si cum. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| cand sotul a avut probleme cu coloana, lombosciatica, de nu se mai ridica din pat, am mers la acupunctura, 15 sedinte u facut minuni. Apoi a mai mers la baia comunala, la fizioterapie, e centru nou, modernizat. |
|
| multumesc, fetelor marmita, m-ar interesa un centru unde sa-i poata face si o radiografie, ca pana acum nu i-a facut nimeni, dar are un diagnostic SF si eventual un nume de doctor bun, incerc sa gasesc o solutie ca sa nu fie nevoita sa vina la Iasi, ca doar sunt si acolo medici |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| si eu va multumesc fetelor pt ca si pt mine sunt utile aceste informatii ! am si eu pe cineva cu probleme de coloana |
|
| acupunctura iese din discutie |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| eu cunosc pe cineva care nu este medic . este o femeie surda care stie sa faca masaje si fizioterapie. a mai avut u caz asemanator si a fost ok . daca te intereseaza pot vorbi sau iti dau nr de tel. este din galati |
|
| multumesc fetelor pt ajutor, sper sa se rezolve pana la urma.. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| dar nu e nevoie sa mearga la iasi . mama mea a fost operata in galati de ernie de disc si sta ff bine . sunt medici buni si in gl |
|
| exact asta am zis si eu, nu stiu cum de a dat numai peste dr de care nu a fost multumita, e drept e si o persoana dificila, vesnic nemultumita.. deci nu pot sa apreciez.. dar eu sunt sigura ca nu e musai sa vina pana la iasi.. |
|

| bulibuli wrote:exact asta am zis si eu, nu stiu cum de a dat numai peste dr de care nu a fost multumita, e drept e si o persoana dificila, vesnic nemultumita.. deci nu pot sa apreciez.. dar eu sunt sigura ca nu e musai sa vina pana la iasi.. Desi nu ai precizat eu cred ca este vorba de socrela ta .....am si eu o curiozitate na ce sa-i faci... |
|
| dya ce simpatica esti nu, nu e soacra e o prietena dar nu vreau sa-mi imaginez cum o fi ea cand ajunge soacra mi-e mila de nora ei... |
|

| bulibuli wrote: dya ce simpatica esti nu, nu e soacra e o prietena dar nu vreau sa-mi imaginez cum o fi ea cand ajunge soacra  mi-e mila de nora ei...
Pai din postarile tale reiese deja ca este pregatita pentru o Socrosenie cu diploma. |
|
|