Sunt frumoase toate ,dar mie imi place mai mult nr 2 si ii acord votul meu........................ nu-mi mai ajunge timpul decat sa mai vad cate ceva pe aici,caci de lucrat sper sa recuperez din toamna
|
Multumesc dragele mele....ramane sa gasesc timp liber dar am si varianta de avarie:o rog pe mama ,care este pensionara,sa-mi faca cate ceva......se pare ca Funeriu si-a pus in gand sa ne lasa fara timp liber
|
Am cumparat si eu ceva bumbac de la R .....mai ramane sa m timp de lucru
|
ma bucur ca nu sunt singura "virusata"...eu am comandat ceva nuante de mov lila la R...are o noua oferta ,cred ca de toamna
|
Sf Nectarie se mai numeste "Doctor fara arginti"........el a facut aceasta minune! Ma bucur ptr tine! NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!!!!!
|
"Fizicuta, nu inteleg cum e posibil ca la biopsie sa iasa cis si dupa conizatie cin 2. Eu ma tem ca dupa conizatie sa nu fie invers, sa fie ceva mai rau ca la biopsie.[/quote]" [b]CIS a fost prima biopsie,din zona cu probleme iar CIN II a iesit la biopsia marginilor partii extirpate prin conizatie(rezectie)....a insemnat ca medicul a decupat suficient din col cat sa nu fi ramas acolo celule modificate [/b]
|
Poti sa trimiti un mesaj lui R si-ti spune ce culori mai are pe stoc,eu am gasit perle desi nu era in pagina prezentat.
|
A luat lumea vacanta si nu mai cumpara fire ....deocamdata
|
Eu am facut biopsie dar nu am avut scurgeri,doar imediat dupa recoltare ceva modest cantitativ,a doua zi nu mai aveam nimic.....de cate zile se petrece?
|
Am facut si eu un guleras cu bbc de la R .
|