Profil: fizicuta
Despre
Utilizator: fizicuta
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, February 7, 2010
Ultima vizita: Sunday, October 11, 2015 3:46 PM
Numarul de postari: 97
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Concurs - Patrate, patratele, hexagoane, triunghiuri, colorate
Postat: Monday, July 16, 2012 1:53 PM
Sunt frumoase toate ,dar mie imi place mai mult nr 2 si ii acord votul meu........................sorry nu-mi mai ajunge timpul decat sa mai vad cate ceva pe aici,caci de lucrat banghead sper sa recuperez din toamna
Subiect: La shopping de ate 4
Postat: Thursday, October 27, 2011 7:15 PM
Multumesc dragele mele....ramane sa gasesc timp liber ras dar am si varianta de avarie:o rog pe mama ,care este pensionara,sa-mi faca cate ceva......se pare ca Funeriu si-a pus in gand sa ne lasa fara timp liber nervi
Subiect: La shopping de ate 4
Postat: Thursday, October 27, 2011 10:13 AM
Am cumparat si eu ceva bumbac de la R
.....mai ramane sa m timp de lucruras ras ras
Subiect: La shopping de ate 3
Postat: Monday, October 10, 2011 7:03 PM
computerlove computerlove computerlove ma bucur ca nu sunt singura "virusata"...eu am comandat ceva nuante de mov lila la R...are o noua oferta ,cred ca de toamna ras
Subiect: testul Papanicolau
Postat: Wednesday, August 24, 2011 10:45 AM
coeur coeur coeur Sf Nectarie se mai numeste "Doctor fara arginti"........el a facut aceasta minune! Ma bucur ptr tine!hearts hearts hearts hearts
NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!!!!!coeur
Postat: Tuesday, August 9, 2011 1:15 PM
"Fizicuta, nu inteleg cum e posibil ca la biopsie sa iasa cis si dupa conizatie cin 2.
Eu ma tem ca dupa conizatie sa nu fie invers, sa fie ceva mai rau ca la biopsie.[/quote]"
[b]CIS a fost prima biopsie,din zona cu probleme iar CIN II a iesit la biopsia marginilor partii extirpate prin conizatie(rezectie)....a insemnat ca medicul a decupat suficient din col cat sa nu fi ramas acolo celule modificate
[/b]
Postat: Tuesday, July 19, 2011 6:18 PM
Poti sa trimiti un mesaj lui R si-ti spune ce culori mai are pe stoc,eu am gasit perle desi nu era in pagina prezentat.
Postat: Friday, July 15, 2011 8:25 PM
A luat lumea vacanta si nu mai cumpara fire ras ....deocamdata sic
Postat: Tuesday, July 12, 2011 7:50 AM
Eu am facut biopsie dar nu am avut scurgeri,doar imediat dupa recoltare ceva modest cantitativ,a doua zi nu mai aveam nimic.....de cate zile se petrece?
Subiect: Accesorii crosetate
Postat: Friday, July 8, 2011 8:52 AM
Am facut si eu un guleras cu bbc de la R .