FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shurshunea
Scris: Friday, March 6, 2015 5:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Tanya si feletele care vreti rezultat pozitiv uitati-va mai des la acest video si imaginati-va ca deja sunteti insarcinate , asta se numeste vizualizare - vizualizarea ajuta la realizarea dorintselor !
ana08
Scris: Friday, March 6, 2015 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Felicitari Lory, ma bucur tare mult cand aud de rezultate pozitive!!!
Hope, i-am trimis mail si eu doctoritei aseara si spre surprinderea mea a raspus foarte repede. A zis sa-i dau mail pe 27 si daca poate o sa ma programeze sambata pe 28 :). Mi-a spus sa repet analiza AMH, sa fac 25 OH vitamina D, si unele analize la secretiile vaginale si citologie de col uterin. Sper sa ma primeasca pe 28 :)topai
ana-ana tu ai mai repetat analiza la vitamina D?
luca
Scris: Friday, March 6, 2015 8:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Felicitari-Lorry!!
Hope26
Scris: Friday, March 6, 2015 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
ana08 wrote:
Felicitari Lory, ma bucur tare mult cand aud de rezultate pozitive!!!
Hope, i-am trimis mail si eu doctoritei aseara si spre surprinderea mea a raspus foarte repede. A zis sa-i dau mail pe 27 si daca poate o sa ma programeze sambata pe 28 :). Mi-a spus sa repet analiza AMH, sa fac 25 OH vitamina D, si unele analize la secretiile vaginale si citologie de col uterin. Sper sa ma primeasca pe 28 :)topai
ana-ana tu ai mai repetat analiza la vitamina D?

Asa mi,-a zis si mie k vb pe 27:-) Poate rezolvam atunci. Cam aceleasi analize le fac si eu chiar maine dim.
ana08
Scris: Friday, March 6, 2015 8:47 PM
Nivel

Hope26 wrote:

Asa mi,-a zis si mie k vb pe 27:-) Poate rezolvam atunci. Cam aceleasi analize le fac si eu chiar maine dim.

Hope spune-mi te rog la citologie de col uterin e vorba despre papanicolau? si la secretiile vginale nu stiu ce fel de analize sa cer.Tu care le faci mai exact?
nica111
Scris: Friday, March 6, 2015 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
zinaida wrote:
Nica, sate rogi si pentru mine,e ca o pomana,multumesc

din tot sufletul si sinceritatea mea o fac!! Iti doresc cit mai curind realizarea visului angel
sofy
Scris: Friday, March 6, 2015 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Felicitari Nica pt bebe baietel...si noi tot baietel se pare ca va fi...oricum ar fi sanatosi...
Eu inca mai vars uneori...nu ne convin unele mancaruri...in rest suntem f bine si abia astept urmatoarea eco...sa vedem cum se misca..inca nu am simtit sa se miste dar e inca micut...la 15 saptamani.
Si eu tot cu ajutorul sotului meu am reusit sa merg mai departe de fiecare data....parca era rezervorul meu de putere si curaj.
Fetelor tb sa va inarmati cu calm...si sa va asteptati la orice...sa fiti pregatite si pt ce o fi mai rau...si pt minuni...eu as fi fost pregatita sa merg de la capat...bine, dupa o perioada de refacere...ca nici stimularile astea repetate nu sunt ok pt organism...de asta nu imi venea sa cred cand am vazut rezultatul...si da...nici mie dr diana nu mi-a dat sperante pana nu am trecut de 11 saptamani, era tot timpul rezervata...pt ca ei fac tot ce e uman posibil insa de la embriotransfer nu mai tine de ei...asta e viata...eram cinstienta de acest aspect.
Bafta in continuare
madalina88
Scris: Friday, March 6, 2015 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Lory sa dea Domnul sa vii numai cu vesti bune, felicitari!
ana-ana
Scris: Friday, March 6, 2015 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Ana08 nu am repetat inca. Am abia 3sapt de cind le beau', vreau sa iti spun ca analiza la vit d se face in 14 zile si ciclul acesta nu reusesc... asa ca mai beau. la mine e foarte joasa...
Nadia-p
Scris: Saturday, March 7, 2015 6:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Buna diminiata fetite garofite! Taniusa ce faci? Mergi azi la medic? Olguta tu cum? Lorry felicitari sarcina usoara si bebe sanatos . Shurshunea vidio l-am vizionat cu colega mea am plins ambele ca ambele ne dorim bebe. Hope voi ce faceti? Fetele care au intrat si care urmeaza sa intri in protocol va doresc ca in primavara aceasta visele tuturor sa devina realitate.iar noua care am avut esec data viitoare sa fie cu ochisori.
rodixon
Scris: Saturday, March 7, 2015 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor,
Desi nu am mai scris sa stiti ca v-am urmarit zilnic.
Ma bucur ca acest forum este plin de viata, ma bucur pentru realizarile unora si ma intristez pentru suferintele celorlalte.
Vad, sunteti tot mai multe iar fiecare ditre voi aveti o poveste!
Ma bucur cand vad ca va deschideti sufletul si va spun sincer acest lucru va ajuta psihic foarte mult!
Eu sunt destul de ocupata cu fetita, in plus ne ocupam de botez care va avea loc pe 4 aprilie cu o saptamana inainte de Pasti!
Anul trecut, cu o saptamna inainte de Pasti pe 11 aprilie am avut punctia iar la un an imi increstinez copilul!
Totul este mana bunului Dzeu!
Va rog fetelor, nu disperati si nu lasati mainile jos (cum spuneti voi)!
Eu eram intr-o lupta cu timpul si simteam ca el invinge dar Dzeu a avut grija; la mine era unica speranta, aveam 42 de ani (ganditi-va bine, alte fete intra la menopauza la aceasta varsta) mie Dzeu mi-a aratat inca o data ca ma iubeste iar eu il iubesc nespuns! si faptul ca am ales clinica Medpark a fost tot mana lui!
Traiesc cu nostalgie aceasta perioada din an; anul trecut incepand cu 22 feb am inceput drumurile catre Chisinau: l-am vazut in toate anotimpurile!
Imi este dor de echipa de la MEDPARK, de magazinele pe unde umblam dupa, de oamenii simpli pe care ii vedeam in satele moldovenesti!
Tania, Nadia, Olguta - sunt alaturi de voi - va rog, nu disperati- veti vedea ca intr-o zi va fi bine!
Shurshunea - ce mai faci? Cum merge sarcina? cate saptamani ai - deja am pierdut sirul saptamanilor!
Sofy - daca ai nevoie de Clexane - mai am o cutie - ti-o daruiesc cu mare placere; catre sf sarcinii s-ar putea sa cresti doza; beneficiezi 100 % gratis de reteta de un nr de 27 buc?; eu am reusit abia prin luna 6; tu fiind medic cred ca, cunosti mai bine sistemul si legile! daca vrei imi scrii pe mail o adresa si t-i le trimit!
Alexandrina - tu ce mai faci? nu ai mai intrat! cum merge sarcina?
Lory draga mea - cand am vazut ca deja s-a dublat primul rezultat la 2 zile am stiut sigur ca va fi bine! Nu te mai stresa pentru ca pe toata perioada sarcinii vei gasi motive sa te ingrijorezi , dar nu-ti vor face bine!
veti vedea toate: cand copilul tau iti zambeste uiti de toate greutatile prin care treci si ai trecut!
Eu ii spun lui Miriam :"hai iubita mamii, zambeste-i lui mami" si atunci rade - este extraordinar!
Miriam, fetita mea are 2 luni si jumatate si 5100 g ; este receptiva, vioaie si cel mai iubit copil din lume!
Ce va spuneam , timpul trece si de multe ori el ne invinge pe noi - nu va lasati- luptati perntru ca merita!
Va doresc tuturor sa aveti o primavara frumoasa iar anul viitor, de 8 Martie sa fiti MAME asa cum sunt eu pentru prima data in acest an!
Va pup si va imbratisez cu mare drag!
kali
Scris: Saturday, March 7, 2015 1:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.