Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Rodixon, ti-am trimis mesaj cu numarul meu de telefon, sa stii ca dau tarcoale pe aici des, cand vad cate reusite sunt parca ma incarc cu energie pozitiva. Sa ai o sarcina usoara pana la capat. La fel urez si celorlalte burtici de aici! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| OK marmita am vazut nr. de telefon! Te voi suna serile acestea dupa 18:30 ( azi sau maine)
Multumesc pentru incredere! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Buna fetelor si ma bucur sa va "revad". Matilida86 mult succes! Asteptam numai vesti bune de la tine maine. O sezantie de balonare este normala, incet incet se vor ameliora senzatiile. Insa o sa inceapa altele: greata, oboseala, constipatie etc etc :) Marmita nu am inteles daca esti mamica sau esti interesata de fiv. Rodixon mult mult succes cu sarcna! Sa auzim numai de bine! Sezen cand incepi procedura? Eu sunt in a 16-a saptamana de sarcina. In scurt timp urmeaza sa aflu ce este bebelul meu, fetita sau baietel. Burtica a inceput sa creasca si incerc sa ma obisnuiesc sa dorm mai mult pe parti. Am scapat in mare parte de senzatiile de greata si nu ma mai simt atat de obosita ca inainte, insa incerc sa mananc multe fructe si legume proaspete pentru a ameliora senzatiile de constipatie. Insa lasand toate astea la o parte in fiecare zi ma gandesc la echipa FIV de la Medpark si le multumesc pentru treaba minunata pe care au facut-o. Fetelor sa auzim numai de bine! Va imbratisez! |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| buna fetelor.daca vreti,pe acest forum mai este un topic unde suntem mai multe gravidute,si puteti intra si acolo daca aveti nelinisti sau bucurii cu privire la sarcina. sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| Buna fetelor!
Alisa30, maine voi merge la Medpark pentru monitorizare, practic de maine voi incepe procedura. Sper sa fie un inceput de bun augur si va urez la toate sa vi se indeplineasca visele. Bineinteles ca sunt un pic timorata, acum la inceput de acest nou drum, insa in acelasi timp am si multa speranta. Matilda86 mult succes la testul de sarcina! Sa avem numai vesti bune de la tine. Rodixon te salut si iti doresc o sarcina fara priobleme. Sa te bucuri de aceasta perioada frumoasa din viata ta.
Fetelor va pup si va imbratisez pe toate!
|
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Buna fetelor! Am facut analiza de singe dimineata, rezultatul este zero
sezen1 vezi daca miine dna Diana este la spital, caci am vazut ca au o deplasare in tara |
|
| Matilda86 imi pare rau pentru rezultatul negativ. Nu trebuie sa te demotivezi. Nu putine sunt cazurile cand prima incercare este negativa iar urmatoarea este pozitiva. Sper ca mai ai embrioni crioconservati, astfel poti incerca imediat, cel tarziu la al doilea CM dupa cate am inteles. Iti multumesc pentru atentionare cu privire la programul d-nei Diana. Intr-adevar, si eu stiam despre Ziua usilor deschise de la Balti (http://medpark.ro/news.aspx?id=20543) insa am omis complet acum, probabil din cauza nerabdarii :) O sa merg luni, sper sa nu fie prea tarziu. Oricum nu o anuntasem pe d-na Diana ca vin. Va tin la curent. |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Alisa30 wrote: Marmita nu am inteles daca esti mamica sau esti interesata de fiv.
Sunt interesata de FIV si sunt si mamica unei fetite de 7 ani.
Sarcina usoara in continuare! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Buna fetelor,
Matilida - sincer, imi pare foarte rau! Stiu ce inseamna, si eu am avut un esec anul trecut si a fost groaznic! Ai embrioni congelati? poate reusesti din ei! luna trecuta la Medpark se nascuse 2 gemeni din embrini crioconservati! Chiar nu stiu ce sa-ti spun decat: FRUNTEA SUS! SE VA INTAMPLA INTR-O ZI! Dupa toata experienta avuta in ultimii 3 ani ( o sarcina obtinuta natural oprita din evolutie, un FIV1 nereusit sau semi cu un BHCG ffff mic de 11 unitati cand sarcina se detecta la > 5, multe medicamente eu si sotul; 3 dosare de analize, etc) am realizat ca trebuie sa crezi foarte mult in visul tau si in minunile Bunului Dumnezeu- chiar si faptul ca FIV 2 l-am facut la Medpark si nu la Repromed unde aveam deja 1 nereusit si poate la cel de-al doilea isi dadeau mai mult interesul, se datoreaza tot celui de sus care ne gestioneaza in fiecare clipa si stie exact cum trebuie sa aseze lucrurile.
Alissa - cat timp ai tinut CLIMARA? Cum esti?
Marmita - sa stii ca te-am sunat cred ca joia trecuta dupa 18:30 dar nu mi-ai raspuns! Daca chiar doresti FIV incearca cu mare incredere la Medpark- o sa incerc sa te mai sun!
Zezen, Marlena- ce faceti? astept sa-mi spuneti cum urmeaza pasii procedurii- nu acestia sunt grei ci asteptarea de dupa ET si apoi daca este Ok urmatorii pasi: ecografii, evolutie, etc - si pana vom inchide noi ochii vom avea grija de aceste sufletele! Va pup si va urez multa sanatate! |
|
| Buna fetele. Multumesc pentru incurajare, da intr adevar ma simt groaznic. Nu ma asteptam sa fie un rezultat negativ,eu aparent sanatoasa problema fiind la sot (azoospermie), insa embrionii nostri nici nu s-au implantat - 0,1 beta HCG. Mai avem 3 embrioni congelati, sper la decongelare sa ramina tot atitia, sau cel putin 2 embrioni ca sa-i putem transfera. Am mari sperante in acesti embrioni si sper sa ma ajute Domnul. Bafta voua! |
|
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Doamne ajuta sa se prinda de data asta, Matilida! |
|
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Buna fetelor! Matilida sincer imi pare rau, insa nu inceta niciodata sa speri. Sa te ajute Domnul ca la urmatorul transfer sa fie rezultate pozitive. Tu ai mai fost insarcinata vreodata? De asemenea este important sa nu te stresezi, sa nu faci efort si sa urmezi cu strictete indicatiile medicului. Iti tinem pumnii!! Rodixon, eu am tinut plasturii pana in a opta saptamana de sarcina, inclusiv. Noi suntem bine, miercuri voi merge sa aflu ce este bebelul meu, baietel sau fetita. O sa va rog sa ma ajutati cu propuneri de nume :) In rest efort la minim si cat de multa odihna. Tu ce faci? Cum merge sarcina? Marmita, multumesc. Si tie iti doresc o viitoare sarcina reusita! Te-ai decis cand vrei sa faci fiv? Pupici la toate fetele!
|
|
| Alisa eu nu am mai avut sarcini anterioare.
|
|
| Buna fetelor, Vreau sa va spun ca am fost ieri la Medpark. Tot ieri am facut contractul si am inceput monitorizarea. Am facut testele la estradiol, LH si progesteron, insa rezultatele nu au fost asa de bune si la indicatie dnei Diana am amanat inceperea tratamentului pentru luna viitoare. Va tin la curent. Va pup pe toate!
|
|
Inregistrat: 12/21/2013 Mesaje: 22
| Buna fetelor! N-am mai apucat sa intru pe forum in ultima vreme. Oricum, voiam sa va spun ca la inceputul lui iunie vreau sa incep tratamentul fiv. Sper sa nu mai apara nimic... Sezen, si eu vreau sa fac contractul luna viitoare. Tu cum ai facut ai schimbat bani sau ai platit cu cardul? Matilida86, capul sus! Sunt sigura ca in viitor totul va fi bine. Esti pe maini bune la Medpark. Te-ai gandit cand vrei sa faci transferul de embrioni conservati? Salutari si succese la toate fetele!! |
|
|