Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Rodixon tie un merci aparte pentru toata sustinere ta !!! Sa va ajute dzeu in tot ceea ce faceti!
sandy iti interzic sa te ghindesti la esec ! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Felicitari shurshunea !!!! Sarcina usoara!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Felicitari ,Shurshunea !!!intr-adevar,numai cand considera Dumnezeu ca suntem pregatiti,vine bebelusul!!! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Vai shurshunea - cat de mult ma bucur! Felicitari- din partea mea, a sotului si a fetitei noastre Miriam Ioana. Ti-am spus ca o sa fie bine si asa a fost! Ma bucur ca nu ai incept sa cauti simptome - era prea devreme pentru ele! Eu ii multumesc lui Dumnezeu , fiului lor Isus Hristos, Sfintei Fecioare Maria, Sfantului Efrem cel Nou si tuturor sfintilor pentru minunea cve ne-a daruit! Si tu sa o faci in continuare! Te astepata o perioada frumoasa dar si cu multe emotii, intrebari, ganduri! Daca te pot ajuta cu ceva te rog, o fac cu cea MAI MARE PLACERE! Ai grija de puiul/su puii tai si sa dea Domnul ca saptamana viitoare sa-i vezi pe ecograf !( va fi doar sacul gestational); ce valoare ai avut la analiza?
Te pup si inchina un pahar de sampanie si pentru noi! |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Shurshunea felicitarile mele, me bucur enorm pentru tine, asteptam zilele acestea o astfel de postare din partea ta, stiam ca va fi pozitiv, pentru ca meriti,
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si copilasului/copilasilor tai, Doamne ce n-as da sa traiesc si eu aceste emotii, dar cum zici tu, trebuie sa gindim pozitiv, sa fim pozitivi, si totul va fi bine.
Inca o data felicitari |
|
| Merci mult fetelor pentru cuvintele voastre , va pup pe toate si fetele care asteapta minunea va doresc sa aveti un sunet cu felicitari de la doamna Diana cit mai curind!
Apropo in postarea mea anterioara am uitat sa va mai zic ce am facut eu: 7. Am aruncat toate absorbantele si tampoanele din casa si din genti si cind ma intreba sotsu pentru ce o fac am zis in gluma ciclu meu a plecat pe un an la bali eu am o manie sa arunc tot ce nu-mi trebuie.. 8. Am eliberat o politsa in dulap si am pus acolo haonutse pentru copii - eu am multi finiti si obisnui esc sa le iau cadouri mici din timp de asta le am acasa. In teotia fen shui se spune ca copilul tr sa vada ca e asteptat - iata asa eu am aratat ca noi ii asteptam.
Sa va aiba domnul in paza pe toate! |
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Felicitari si sarcina usoara Shushurnea...ma bucur pt fiecare rezultat pozitiv... |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Shurshunea felicitari si sarcina usoara iti doresc! Ma bucur mult pu tine. Noi am fost la eco la 12 saptamini si medicul a spus ca sarcina decurge normal. Ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine.Mult succes fetelor si cu Doamne ajuta. |
|
| Merci mult Alexandrina si Adr si voua sarcina usoara va doresc !
Alexandrina ma bucur ca bebeul tau e bine, tu continui sa mergi la dna Diana ? Ai decis sa nasti la medpark?
|
|
Inregistrat: 11/15/2014 Mesaje: 20
| Shurshunea,felicitari! Te pup! Voi cand ati ales sa margeti la primul control?Inainte sau dupa CM? |
|
| Salut Adr din cite tin eu minte primul control eu l-am avut inainte de CM , dar dupa dna Diana a vrut sa ma vada si in CM , deci cred ca e mai bine sa mergi in CM |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Buna Adr, Eu am fost prima data inainte de CM; Cred ca e bine sa ajungi la fel - inainte de CM si vei decide apoi cu dna Diana in functie de ce vede la ecografie; Sotul va face o spermograma tot atunci cu o abstinesnta de 2-3 zile; Sa ai toate analizele de pana acum cu tine; veti discuta tot istoricul vostru, va vedea analizele, te va vedea pe tine si apoi va lua o decizie; nu te costa nimic; inainte de a ajunge e bine de trimis un mail pentru o progamare- daca vrei discutam atunci! - cand vrei sa ajungeti? Fetelor ce mai faceti? shurshunea - cum te simti? Va pup pe toate!
|
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| felicitari Shurshunea!!!! sarcina usoara!!!! Viky, Sofy si toate fetele!voi ce mai faceti? Cum va simtiti? Eu sunt ok! In continuare ma confrun cu senzatia sinilor -balon care se umfla si desumfla si astept sa simbata deja sa mergem la ecg sa imi mamgai auzul cu batai de inimiara! |
|
| Rodixon merci mult eu sunt bine , am avut dureri de spate cred ca ca un simptom luni mai rau , azi slava domnului doar un pic a ramas , i-am scris lu dna Diana a zis sa nu fac nimic daca e suportabil , cap eu de-am ma apucam de frectii , ei mai am greturi dar eu ma bucur cind le am noi asa vb cu bebe , asa isi arata caracteru
Merci mult Nica , of tu tare esti amuzanta sincer , cu sinii astea tot o tii una si buna , ei la mine tot cind se imfla cind se dezimfla pina la test ma mai stresam acum nici nu atrag atentia .. da le pace si lasa-te dusa de val! Cind va duceti la eco sa auziti inimoara ? |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| ...si eu ma amuz uneori de paranoile mele, dar uneori sunt isterice, apoi imi trece sinbata ma duc!!!!!!! |
|
|