Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Fetelor capul sus...doar voi puteti sa va dati putere sa mergeti mai departe....eu am avut prima reusita la fiv 4....asa a vrut DD sa aduca bebe in viata noastra...tot timpul spunem ca suntem pregatite...dar daca priviti in jur o sa vedeti ca poate mai aveti ceva de rezolvat inainte sa vina bebe. Si eu am fost azi la medpark....si era ffff aglomerat...am intrat dupa vreo ora si ceva...am ajuns pe la 9.50...si am plecat dupa 11.30...am stat si in cabinet o perioada pt ca se faceau ecografii si in cabimetul alaturat...dar bucuria e ca bebe e bine si nu stim de unde scurgerile maronii....importamt e ca bebe e bine |
|
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Djoli35 imi dau seama cit de greu iti este acum, dar nu trebuie sa dai miinile jos, trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe. liy81, spune-mi te rog cind se da analiza lupus, vreau s-o dau si eu inainte de inceperea protocolului Shurshunea cum te simti?
Am fost si eu astazi la Medpark sa semnez in sfirsit contractul, dar faptul ca eram fara sotul meu, joi il vom semna. Dna Diana spune ca tot ce e posibil la ciclu viitor intru in protocol.
Succese fetelor si sa auzim numai de |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Olga85,mult succes!!! Sofy, sarcina usoara in continuare!!se pare ca esti o fire destul de puternica daca ai incercat de 4 ori!!!eu incerc sa gasesc forta sa mai incerc,inca o data,dar nu as putea sa o iau iarasi de la capat,in caz de un nou esec!!! Matilda 86, mai incearca pe cale naturala,esti inca tanara si mai ales daca l tine e totul ok! Nica111,rugati-va si pt noi!!!va pup |
|
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Sandy nu am embr congelati ... Ma stradui sa merg inainte, cred ca Asa a vrut Dumnezeu |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Buna fetelor, M bucur ca numarul celor ce cisc acest forum a crescut si sincer ma intristeaza esecurile, tristetea si dezamagirea celor care nu au reusit pana acum! Djoli - ai spus ca ai 41 de ani- exact atat aveam eu in 2013 cand a avut FIV-ul esuat la repromed - si fara ebrioni congelati (desi am avut 16 ovocite - nimeni nu mi-a spus categoriile embrionilor rezultati; mi-au spus doar ca s-au transferat 4 - oare?) Asa ca nu dispera - stiu este e4xtrem de greu; eu mi-a reprosat atunci ca am fost foarte agitata si nerabdatoare sa fac testul; dar Dzeu asa a vrut! si acu la 42 de ani avem in casa minunea de copil! La protocolul de la medpark asvand embrioni congelati am avut o alta stare, o alta siguranta; plus transparenta echipei; Fii tare - vei vedea ca se va intampla - torul este sa nu te opresti aici perntru ca altfel iti vei reprosa mai tarziu (cunosc multe cazuri) cand chiar nu mnai poti face nimic (dupa 45 ani) Liv - bine ai venit printre noi! Fa-ti tooate analizele de trombofie- eu a facut clexane pe toata durata sarcinii si daca nu maream doza catre safrsit cu sigranta pierdeam copilul ; i8n plus el nu a louat in greutate in uter tot datorit trombofiliei- si analizele de trombofilie la mine nu aratau foarte rau; Anticoagulantul lupic si Factorul leiden erau OK; Sandy - simt ca ti-ai mai revenit, vei vedea ca dzeu iti va da putere sa mergi mai departe cu mult mai multa incredere si speranta; te vei intreba la un moment dat : de unde atata forta- dorinta de a fi MAMA si apoi simtul matern te face sa invingi totul : oboseala sacrificiile facute, emotile si trairile cu sufeteul la gura nu se vor mai simti; eu vad acum dorm cateva ore pe noapte iar ziua treburile gospodaresti cat doarme fetita si nu ma plang deloc de somn, de oboseala- zambetul ei inofensiv prin som si manutele ei mici pe sanul meu ma face sa daram muntii!
Liliana - tu ce ai facut azi? Nica - la cate saptamani ai fost azi si nu s-au auzit bataile cordului? vei cedea luni ca totul va fi bine! Sofy- ma bucur ca totul este OK! Alexandrina - tu ce mai faci? Shurshunea - imi place optimismul si pozitivitatea ta! simt ca esti un suflet credincios, cu frirca de Dzeu si cu mare incredere in el si Sf Fecioara Maria Draga mea - stai linistita pana se apropie momentul! Sunteti multe, ma scuzati daca nu va enumer pe toate dart sa stiti tuturor le transmit gandul meu bun! fetita mea luni 19 ian faca 1 luna ; am cantarit-o azi si deja a ajuns la 3015 g - evoluam bine! Va pup si va imbratisez cu mare drag! |
|
Inregistrat: 1/15/2015 Mesaje: 6
| Liliana38 eu nu am dat analiza de FSH, nu mia spus nimeni so fac- poate acolo e buba, nu stiu daca e importanta, dr Diana mea cerut numai AMH, stii unde pot so fac si cit costa? Olga 85 lupus eu am dat aproximativ cu un an in urma, nu tin minte a cita zi a cm, dar nu trebuie de mincat si de baut nimic de diminieata. |
|
Inregistrat: 1/15/2015 Mesaje: 6
| Multumesc rodixon pentru informatie, am vrut sa te mai intreb care analize ai dat pentru trombofilie, si la care medici sa ma adresez? Seara buna tuturor!!! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Liy, eu FSH l-am facut la un laborator din Bt.A costat in jur de 25 de lei.Din cate stiu ar trebui repetat la 3 luni pt ca sufera modificari. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Fetelor a mai primit careva pt stimulare Letrozol- femara? Din pacate la cap nu stau deloc bine.Unul pe un ovar si alti doi micuti pe celalalt.Dna D nu crede ca pot raspunde mai mult prin stimulare..AMhfffmic.Deci, a mai folosit cineva Femara di DHEA? |
|
| Fetelor ce se mai aude la voi, noutati,
Shurshunea cind dai testul?
Eu azi am fost la biserica, asa ca Domnul sa ne ajute pe toate si sa auzim numai despre burtici |
|
Inregistrat: 1/20/2015 Mesaje: 2
| Fetelor, am un certificat de reducere -10% la procedura Fiv, care l-am primit la conferinta de la Medpark din 30.11.2014. Il daruiesc pentru cine are nevoie. |
|
| Liv - scuza-ma ca nu ti-am raspuns referitor la analizele de trombofilie Uite ce am facut eu: Nr. Crt Denumire analiza 1 Ac Anti-fosfolipidici IgM 2 Ac Anti-fosfolipidici IgG 3 APTT 4 Fibrinogen 5 Anticuagulant lupic 6 Antitrombina III 7 Factor V Leiden (APCR) 8 Proteina C 9 Proteina S
Nr. Crt Gena Proteina codata polimorfismul 1 FV Factor V de coagulare (Factor Leiden) G1691A 2 FII Factor II de coagulare (protombina) G20210A 3 PAI-1 Inhibatorul activatorului plasminogenului - 1 5G/5G; 4G/5G; 4G/4G 4 MTHFR C677T 5 MTHFR A1298C 6 MTRR Metionin sintaza reductaza A66G 7 MTR Metionin sintaza A2756G
Dupa ce am pierdut srcina obtinuta natural in 2011 (aprita din evolutie la 6 saptamani, fara activitate cardiaca( am inceput a fac aceste teste; m-i le-a indicat medicul ginecolog de la Galati apoi ultimele 7 le-am facut la repromed- chisinau, erau mai ieftine decat in romania (mi-a indicat medicul in ura FIV-ului esuat la repromed); primele 9 mi-au iesit OK iar din ultimele 7 7 doar PAI si MTHFT nu au iesit OK; oricum mi-a dovedit in final ca trombofilia si-ar fi pus efectul negativ daca nu faceam tratament cu clexane (toata sarcina) si Aspirina pana in saptamana 32 de sarcina (la indicatia dnei diana) Daca mai ai intrebari te rog sa mi le adresezi!
Fetelor- voi ce mai faceti? e liniste pe forum!
shurshuea - mult succes sambata! Cu Dzeu inainte!
Nica - ce ai facut luni? Ai auzit inimioara bebelusului? |
|
| Aliona08, eu am nevoie, daca e posibil pina joi. Poti sa-mi la?i un nr de telefon |
|
| liv - cred ca poti face analizele de trombofilie la medpark; si sigur nu trebuiesc toate care le-am facut eu; vorbeste cu dna Diana - dansa te va indruma cel mai bine; La repromed gasesti preturile pe site-ul lor; va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Salutare fetelor! Luni am fost la dna diana si de fapt am constatat k eu am inteles ceva eronat si ca la 6 saptamini nu am cum sa il aud ci doar sa vedem daca are activitate cardiaca, ceea ce s-a vazut!!!!! Iar peste 2 saptamiini merg sa si auzim inimioara!!! M-am mai linistit un pic |
|
|