Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Fetelor care astazi faceti ecografii si test de sarcina va urez succes, sa veniti numai cu vesti frumoase |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Djoli mult succes stiu ce emotii ai !!! |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| salutare fetelor! am fos zi la ECG...s-a dezvoltat embrionul bine, dar inca e micut sa auzim bataile inimioarei...si m-am intristat un pic....si retraiesc si mai mult ....si pina luni parca e o vesnicie iar... A mai patit cineva asa? tare imi fac griji sa nu fie ceva rau... Vicky tu cum te simti? ce mai faci? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Nica nu ti baga prostii in cap atita, se dezvolta doar !!! nu te ghindi atita la negativ !!! Copilul simpte tot , esti pozitiva si lui ii bine , estinegativa si el e nelenestit, Mai bine mediteaza, vizualizeaza - imagineza-ti ca bebe se dezvolta si creste cu fiecare zi, vb cu el . Dute la biserica taman au adus la ciuflea moaste si de miine sunt trei zile mari in care se intimpla minuni !
Poate cineva se supara ca eu nu raspund , dar asa eu imi mentin calmul si nu mi vin prostii in cap !
Va pup pe toate si aveti grija de voi ! |
|
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Negativ |
|
| Shurshunea mersi mult si pentru sfat si pentru info!!!! exact acum vorbeam cu sotul sa mergem miine la o masastire ! si o sa mergem la ciuflea ! e si manastirea unde ne-am cununat!!! mersi mult! tie iti tin pumnii !!! Djoli imi pare foarte rau pentru rezultatul tau. |
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Djoly nu dispera, stiu prea bine care este starea ta de astazi, dar o sa vezi ca in zilele ce urmeaza vei avea o dorinta si mai mare de a merge mai departe. Eu acum dupa al doilea rezultat negativ sunt increzuta ca data viitoare o sa se primeasca. (dar totodata mai vreau sa facem niste investigatii la sot, poate obtinem citiva spermatozoizi pe cale naturala) Mult succes fetelor! |
|
| fetelor a 3-a oara de multe ori e decisiva!!!! :) asa a fost la mine! pentru ca asa e construita natura...sau ...poate ca mai zic unii, cifra 3 e magica!!!..sau nu stiu ....dar oricare n-ar fi explicatie important ca urmatorul sa fie cu rezultate...fie e al 2-lea sau al 4-lea!!! mult succes tuturor! |
|
Inregistrat: 1/15/2015 Mesaje: 6
| Multumesc Madalina88 pentru raspuns, vreau sa concretizez ca normala AMH e de la 1 la 8 pentru perioada fertila, am dat analiza la singe lupus - e norma, dar am putin trombofilie' dupa cum a spus si dr Diana trebuie sa urmez in timpul sarcinei clexane, doar dupa ce va fi testul pozitiv. Daca a dat cineva AMH si e mai mic de 2 dar are rezultat bun, va rog un sfat. Mam gindit sa fac FIV cu ovocite donate, dar nu stiu daca la Medpark fac asa proceduri sau alta clinica din Chisinau. Multumesc anticipat. O zi buna tuturor. Imi pare rau pentru fetele cu rezultat negativ, stiu cit e de dureros, dar mai aveti sanse cu embrioni congelati, capul sus! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Djoli, imi pare rau.Un rezultat pozitv la tine mi-ar fi dat si mie mai multa incredere.Te-am cautat din priviri la usa cabinetului...dar nu cred ca te-am identificat.Ai asteptat la usa sau a iesit asistenta imediat? |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Liy 81,eu am AMH 0,16...deci...in schimb FSH e ok. |
|

Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Djoly, nu stiu ce sa spun, eu nici in prezent nu pot afirma ca sunt ok. Imi pare foarte rau, avem noi copilasii nostri undeva pe un norisor, si o barza extrem de zapacita, dar care va gasi adresa noastra . Fetelor care mergeti la manastire, pomeniti-ne si pe noi in gind, pe pe cele dornice de a deveni mame si pe cele cu burtica pentu o sarcina usoara. La fivul anterior (la care pe linga extrauterina, d-na Diana a vazut un sac gestational si intrauterin, dar care nu mai evoluase)am fost atit de indiferenta, gindeam doar ca fac tot ce este posibil ca sa am copii si sa nu imi para rau in viitor pentru ce nu am incercat, acum recunosc ca am fost cam stresata, poate de aici si rezultatul, poate ... caci nimenu nu poate spune cu siguranta. Asta este, dar tot trebuie sa luptam |
|
| Fetelor Mersi ptr sustinere...va citesc toate mesajele , dar nu am Nicio stare si nici cuvinte ca sa va raspund ... Cea Mai mare probl a mea este virsta care ma dezavantajeaza... In Mai fac 41... Nu stiu ce sa fac. Sotul IMi zice sa nu disper ca o sa reusim ... D. Diana a zis ca treb sa astept 2 Luni ptr a incepe un nou protocol...va pup |
|
| Liliana nu am stat , a esit asistenta si am plecat la laborator... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Djoli35, im pare extrem de rau si te inteleg...mai ai embrioni congelati???si noi acum incercam sa ne refacem si sa o luam inca ,o data,de la capat!!! Se spune a Dumnezeu da fiecaruia,dar nu mai mult d cat poate duce...sa ne ajute pe fiecare-n parte sa megem mai departe dupa un esecsi sa ne indeplinim visul la un moment dat!!! |
|
|