FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Marlena
Scris: Monday, April 28, 2014 10:39 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/21/2013
Buna fetelor si Hristos a inviat!

N-am mai apucat sa intru pe forum in ultima vreme, nu atat cat citeam mesajele dar nu am mai apucat sa va si scriu. Au fost si sarbatorile si un du-te-vino continuu ca seara picam obosita. Eu sunt bine, n-am apucat sa incep procedura cum va spuneam inainte de Paste, insa suntem hotarati sa incepem la urmatorul CM. A ajuns si momentul acesta si speram sa nu fie in zadar.
Rodixon cum te simti? Care e rezultatul?
Sezen tu cand incepi? Poate ne intalnim la Chisinau :)
Alisa tu cum te simti? A inceput sa creasca butrtica? Ai greturi?

Toate bune va doresc fetelor si sa ne auzim cu bibne!!! :*
rodixon
Scris: Tuesday, April 29, 2014 9:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor,

Sunt foarte fericita, nici nu-mi vine sa cred!
SUNT INSARCINATA!
Testul de urina facut duminica in ziua 14 dupa ET a fost OK ( linia de test intens colorata);
Testul BHCG facut sambata in ziua 13 dupa ET ( am luat rezultatul ieri - luni) 224,4 mUI/mL; d-na Diana mi-a spus sa nu mai repet - este ffff bine.
DOAMNE AJUTA!
Luni voi merge la Chisinau pentru ecografia de 5 saptamani, sa vada daca sarcina este OK, in uter, etc.
Nu realizam inca ( eu si sotul) ca traim acum astfel de momente!
Cred ca numai rugaciunile noastre si profesionalismul echipei minunate de la Medpark a facut ca sa avem acest rezultat la varsta noastra!
Acum urmeaza alti pasi... deja mi-e teama in orice clipa - pana la 9 luni mai avem destul!

Speram sa fie bine si sa ajung ca de revelion sa ne tinem copilul ( sau copiii) in brate!

Va multumesc voua pentru tot suportul acordat si va doresc sa traiti cat mai curand bucuria pe care am trait-o eu zilele acestea (ma refer la Zezen si Marlena); Alissa stiu ca a trait aceste momente si intelege ce spun!

Zezen, Marlena , daca vreti sa ne intalnim si sa vorbim, sa ma intrebati mai multe va pot ajuta cu mare placere ( doar suntem din acelasi oras)sau chiar pe o adresa privata.

Va pup, va imbratisez si tineti-mi pumnii sa aud saptamana viitoare inimoara copilului batand !
Va urez mult succes si tie Alissa - SARCINA USOARE (iti voi cere sfaturi)!
Alisa30
Scris: Wednesday, April 30, 2014 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2013
Rodixon, ma bucur nespus pentru tine!!! majoreta Ce sa zic, este o bucurie care nu poate fi descrisa in cuvinte. Este ceva atat de frumos, gingas, suav, deplin, care produce atat de multe sentimente frumoase. Iti doresc sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de aceasta perioada din viata ta!
Eu si bebe suntem bine, inca nu se vede burtica. Pana acum greturile nu au pus foarte mari probleme, dar ele exista. In plus exista senzatia cronica de oboseala si somnolenta. Imediat dupa transfer si pana la testul de sarcina nu am avut simptome sau poate nu am stiut eu sa le identific. Tu ai avut vreun simptom pana la testul de sarcina?
Fetelor care vor sa faca FIV le doresc mult mult succes!! majoreta
Sezen1
Scris: Wednesday, April 30, 2014 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2013
Rodixon, ce veste frumoasa ne dai! Felicitari din toata inima! Sunt foarte bucuroasa pentru tine! Este o minune frumoasa ca ai reusit sa ramai gravida. Acum important este ca totul sa fie bine si cum a spus si Alisa sa te bucuri de aceasta perioada frumoasa pe care o parcurgi acum. Ma bucur ca ai reusit sa-ti indeplinesti acest vis frumos la Medpark!

Eu cred ca peste aproximativ 10 zile voi sa merg la control de monitorizare, sa vedem daca pot incepe tratamentul in acest ciclu menstrual, depinde de ce zice D-na Diana. Daca apar intrebari cu siguranta ti le voi transmite.

Multa sanatate iti doresc si multa pofta de viata! Te imbratisez cu drag!
Salutari la toate fetele!
rodixon
Scris: Friday, May 2, 2014 2:43 PM
Nivel

Multumesc fetelor pentru sustinere si cuvintelele frumoase care mi-au inmuiat inima!
stiu este o perioada plina de sentimente, de emotie, de bucurie de intrebarr, etc.
Luni voi merge la Medpark pentru prima ecografie de 5 saptamani.
Ti Alisa ai fost la Chisinau sau la un medic din Iasi?
La cate saptamani bebe a avut activitate cardiaca?
La aceasta ecogarfie ii aud inimioara sau nu?
Am asa multe emotii!
daca sunt 2 se vede la rpima ecografie?
Tu ce valoare ai avut la Bhcg in ziua 12-13 dupa ET?

Simptome nu am avut intre ET si testul de sarcina doar am fost foarte balonata (aveam un burtoi de 3-4 luni de sarcina) si sanii mariti cu vene proununtate pe ei dar fara sa ma doara; in rest nimic; in ziua cand mi-am facut testul de sange , ziua 13 dupa ET cand am introdus aplicatorul pentru utrogestan am obs. o secretie maronie la nivelul vaginului ( era pe aplicator), de textura zatului de cafea care pana seara a disparut.
Nu stiu ce a fost pentru ca sincer, m-am speriat si deja credeam ca-mi va veni CM-ul; am plecat sa fac analiza mai mult mecanic, stiind ca trebuie sa o fac dar foarte dezamagita.
Tu ai avut asa ceva? sau sangerari?; de cand am pierdut o sarcina obtinuta natural in urma cu 3 ani ( oprita din evolutie la 5-6 saptamni, fara activitate cardiaca) care a debutat cu sangerare maronie sunt ingrozita daca vad altceva decat mucus alb sau scurgeri ale ovulului adiminsitrat.

Doame ajuta! Sa-mi tineti pumnii pentru luni!

Si tot asa voi spune.. important este sa pasim inainte, chiar daca pasii sunt mici dar siguri
Drumul pana la 9 luni este destul de lung dar si frumos,

Va pup pe toate!
Marlena
Scris: Saturday, May 3, 2014 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/21/2013
Rodixon ma bucur mult, mult de tot pentru tine!!! Ma bucur tare tare mult cand aud asa vesti, imi da sperante. Iti doresc o sarcina usoara, fara probleme, iar bebe sa fie sanatos! Asta e tot ce conteaza. Noi cred ca mai asteptam o luna inceperea tratamentului, au aparut niste evenimente care ne tin pe loc. In fine.. Daca vor fi intrebari sigur te voi intreba. Multe dintre ele le-am rezolvat cu doamna Diana care e foarte draguta si rabdatoare la toate intrebarile mele. Lucrul asta imi da inceredere si liniste sufleteasca ca in caz de orice lucru neasteptat voi avea pe cine sa intreb. In fine.. Felicitari inca o data si succes luni la ecografie!!!
Alisa30
Scris: Tuesday, May 6, 2014 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2013
Rodixon, la prima ecografie a fost confirmata sarcina, urmand ca la urmatoarea ecografie, cel putin o luna de la transfer sa se observe activitatea cardiaca. Eu am fost numai la prima ecografie la Medpark la dna Diana insa dupa aceea am preferat sa continui in Iasi.
Marlena, important este ca ati luat decizia de a face FIV si de a nu mai astepta. Timpul e foarte important in aceasta problema. Acum ca mai intarziati o luna sau doua este irelevant. Multa sanatate iti doresc.
Sezen, mult succes iti doresc. Sper sa avem vesti bune! DistanceKiss
rodixon
Scris: Wednesday, May 7, 2014 10:37 AM
Nivel

Multumesc fetelor pentru vorbele frumoase si incurajari!
M-au ajutat pe tot parcursul procedurii si dupa.
am fost luni la Medpark si mi-a confirmat sarcina care este OK - s-au vazut sacul gestational si sacul vitelin, urmeaza sa merg saptamana viitoare sa masuram embrionul si sa vedem inimioara- Doamne Ajuta!
Deocamdata este bine - am emotii pentru saptamana viioare!
Voi merge tot la Medpark apoi voi continua la Galati.
Simptome nu prea am , doar uneori (f ff rar) ceva intepaturi in sani; intr-adevar la ora 9:30-10 seara se inchid ochii dar sunt si activa toata ziua; ma trezesc in jur de 5:30-6:00 ( nu mai pot dormi).

Dragele mele - nu va descurajati niciodata : am plecat la acest drum cu multa incredere si speranta; am facut multe drumuri la Chisinau in interval de 2 luni (vreo 13-14 - trebuie sa ne uitam pe pasapoarte), plini de ganduri, emotii, uneori in incertitudine dar foarte motivati!
si cu MARE INCREDERE IN ECHIPA FIV DE LA MEDPARK!
Asta inseamna ca nu trebuie sa va pierdeti niciodata speranta.
Va pup pe toate si va doresc sa va dea Dzeu numai ganduri bune!
Marlena , intr-adevar cum spune si Alissa daca intr-adevar aveti posibilitatea materiale si emotional sunteti pregatiti actionati cat mai repede!
Zezen si tie iti doresc mult noroc si mult succes!
Alissa iti doresc o sarcina usoara si sa-mi impartasesti si mie urmatorii pasi pe care ii parcurgi!
Va pup si nu uitati: credinta in Bunul Dzeu, in Sfanta Fecioara Maria si fiul ei sa va insoteasca mereu!
matilida86
Scris: Thursday, May 8, 2014 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2014
Buna fetelor. Am facut embrionotransfer luni, la Medpark abia a?tept ziua de vineri 16 mai. Citind comentariile voastre ma simt un pic incurajata. Astazi este ziua a 4 a sunt balonata si atit. Alte simptome nu am.
matilida86
Scris: Friday, May 9, 2014 9:38 AM
Nivel

Buna fetelor. Am facut embrionotransfer luni, la Medpark abia a?tept ziua de vineri 16 mai. Citind comentariile voastre ma simt un pic incurajata. Astazi este ziua a 4 a sunt balonata si atit. Alte dimptome nu am.
rodixon
Scris: Friday, May 9, 2014 12:32 PM
Nivel

Matilida86 - e OK!

Nici sa nu ai alte simptome - eu singurele simptome avute a fost BURTA FOARTE UMFLATA si sanii un pic mariti dar nedurerosi.
Incearca sa nu faci efort, dar nici sa fii o leguma, sa nu cari greutati si sa nu stai mult in picioare; si cel mai important NU UITA SA-TI IEI TRATAMENTUL!
Eu ultima data am fost la Medpark pe 05.05 ( pentru confirmarea sarcinii) si voi mai merge luni 12.05 sa vad daca este in evolutie si-i bate inimioara!
Ai incredere, va fi bine!
Astept sa ne spui cum te mai simti si care este rezultatul!
Mai este pana pe 16.05; sa nu incerci sa faci inainte testul!
Sigur vei reusi - esti si foarte tanara comparativ cu mine!
Te pup!
si salutari tuturor!
matilida86
Scris: Friday, May 9, 2014 11:15 PM
Nivel

Mul?umesc. Sanatate. Revin cu detalii.
matilida86
Scris: Monday, May 12, 2014 12:35 PM
Nivel

Buna. Sunt in ziua a 8 a dupa Et, am febra 37,2 si imi simt un pic ovarele. A avut cineva febra?
Mihaelala1
Scris: Monday, May 12, 2014 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 4/2/2014
Succese fetelor, sa veniti numai cu vesti bune.
rodixon
Scris: Wednesday, May 14, 2014 9:34 AM
Nivel

Buna fetelor,

Am avut ceva probleme cu internetul si nu am reusit sa mai scriu. in plus, am primit si un mesaj privat si nu stiu cum sa transmit inapoi.
Marmita din Galati daca ma vede aici sa stii ca nu am reusit sa-ti trimit mesaj privat deoarece nu am max 50 de mesaje postate.
Chiar vreau sa ne intalnim si sa-ti dau toate informatiile dorite referitoare la FIV - Medpark.
Intra aici si poate gasim o modalitate sa ne intalnim.
Eu luni 12.05 am fost la Medpark si mi-am facut ecografia: AM AUZIT INIMIOARA COPILASULUI MEU ( in jur de 134 batai/minut) care se dezvolta normal pana acum, are 6 saptamani si in jur de 3-4 mm .
An trait cele mai frumoase clipe si emotii din viata mea.
Nu credeam ca voi apuca vreodata ac zi - din acel moment am simtit ca pentru acea inimioara am sa traiesc si am sa lupt pana ce voi inchide eu ochii!

Ma voi inscrie si la un medic din Galati dar peste 2 saptamani ( la 8 de sarcina) voi merge iar la D-na Diana la Medpark sa ma vada.
Nu pot exprima in cuvinte recunoastinta pe care o am pentru echipa minunata de FIV de la Medpark.
Doamne ajuta - tuturor care au acest vis iar eu ma rog Bunului D-zeu ca sarcina sa evolueze bine si in preajma revelionului 2015 sa-mi pot tine puiul in brate!
Matildia - temp de 37,2 nu este febra- este normal cand creste progesteronul si mai ales ca tu adaugi progesteron prin ovulele de utrogestan.
Mai ai putin pana la test, stiu cum este dar gandesti pozitiv si nu mai te gandi la semne!
Mult succes, ne tii la curent cu rezultatul!
Va pup pe toate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.