FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
matilida86
Scris: Monday, January 12, 2015 9:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/12/2014
Buna sandy33, eu nu am facut nici o investigatie nici la prima incercare si nici acum, deoarece nu este problema la mine.

Sandy33 si liliana eu eram simbata la MEDPARK pe scaun linga voi in stinga voastra atunci cind voi ati venit,pe urma am plecat numai ca nustiu care dintre voi e liliana si care sandy. Eram prea deprimata de aceea nu am intrat intr-o discutie, deoarece intuitia imi spunea ca era un rezultat negativ.

Va urez bafta la toate si sa ne auzim doar cu vesti bune.
rodixon
Scris: Monday, January 12, 2015 10:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
sidonia - e OK FSH-ul ; e ok pentru rezera ovariana; nici eu nu am facut niciodata AMH-ul pentru ca nu a fost cazul; vei vedea ca va fi bine; vei pleca incarcata pozitiv de la Dna Diana si plina de speranta - are dansa un dar dat de la dzeu de a fi un bun profesionist, un psiholog, o mama, un OM in adevaratul sens al cuvantului!
Azi va voi anunta ceva: ... mai tarziu unn pic!

Va pup pe toate!
olga85
Scris: Monday, January 12, 2015 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Buna fetelor. Eu continui sa va urmaresc, din umbra, dar va urmaresc, înca nu am incheiat contractul cu medparkul, am avut ceva probleme financiare, in sfîrsit am strîns suma, si ma duc saptamîna aceasta. Am o mare, o mare frica sa nu fie un esec, la mine trompele sunt înfundate si ciclu foarte neregulat.Sper din tot sufletul sa fie bine. Simt, ca anul acesta e anul meu!
Matilda 86, îmi pare foarte rau ca nu a fost sa fie, dar esti o luptatoare, capul sus si înainte!!! Personal cunosc o fata care a facut FIV la Pastrama, a cheltuit 5 mii EURO, VA ÎNCHIPUITI, si nimic.A plecat sarmanica în Rusia sa strînga bani, si din nou în lupta.
Shurshunea, astept cu nerabdare rezultatul tau, tin pumnii pentru tine, si vei vedea ca totul va fi bine.
Saptamîna aceasta semnez si eu contractul si din februuarie intru în joc. Cu Doamne ajuta.
madalina88
Scris: Monday, January 12, 2015 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Buna fetelor, aici e un topic foarte animat si plin de pozitiv, ceea ce m-a facut sa va urmaresc de mult timp, si asteptam sa va anunt si eu ca am reusit la medpark insa Domnul nu a fost de partea noastra nici de aceasta data.
Eu sint la a doua incercare la medpark, in prima am obtinut o sarcina extrauterina, a fost foarte greu sa ma operez ca sa intrerup sarcina, insa faptul ca am obtinut-o m-a incurajat sa mai incerc inca o data, dar din pacate nu a iesit nimic bunCray
Intr-adevar echipa de la medpark e una foarte placuta si meseria si-o fac destul de bine, insa doar Domnul este cel ce decide daca vom avea in burtica copilul mult asteptat sau nu. Acum chiar nu stiu incotro sa o mai iau, facem tratamente de ani buni, fusesem si la repromed (pe care sincer nu il recomand nimanui), acum sintem epuizati si financiar si moral, iar timpul este in defavoarea noastraplans
Daca voi avea cindva posibilitatea sa achit tratamentul cred ca tot la ei as incerca, pentru ca fac tot ce le sta in putere ca sa le reuseasca.
rodixon
Scris: Monday, January 12, 2015 5:30 PM
Nivel

Buna fetelor,

Azi dimineata va spuneam ca vreau sa va anunt ceva: Azi este ziua de nastere a dnei Diana!
Eu si familia mea ne aducem recunostinta, multumirea pentru aceste OM MINUNAT si cu toata dragostea ii spunem un sincer LA MULTI ANI!
De-a lungul carierei a ajutat sa vina pe lume sute de copii, cu siguranta! A facut multi parinti fericiti, si-a facut meseria cu devotament si daruire si asta am vazut-o fiecare dintre noi!
Ii dorim sa fie fericita alaturi de cei doi copii si de de sot iar zambetul de pe chip, sinceritatea, modestia si omenia sa nu o parasesca niciodata!
LA MULTI ANI DNA DR. DIANA AL FARAJ!
Am scris cateva versuri pentru dansa in numele fetitei mele Miriam Ioana (este una din pasiunile mele, scriu si am inspiratie doar atunci cand traiesc anumite sentimente si cand simt ceea ce scriu)

D-na Diana "La multi Ani!"
M-ati ajutat sa vin in asta lume,
Va pretuiesc si va doresc
S-ajungeti MEDIC MARE, de renume!

Mami si tati sunt astazi fericiti
Caci dumneavoastra si cu Dumnezeu
Ati zamislit si-nfaptuit
Un suflet de copil, sufletul meu!

Va multumesc si va respect,
Ma-nchin in fata dumneavoastra,
Cand voi fi mare voi intelege tot mai mult,
Povestea alor mei, povestea noastra!

Sarbatoriti o zi aniversara
Iar noi toti trei va spunem "La Multi Ani!"
Nu ne gasim cuvintele de multumire
Ceea ce spun e-o picatura-ntr-un ocean!

E prea putin sa spun VA MULTUMESC!
E prea putin sa spun VA PRETUIESC!
Cu ochii mei as vrea sa va privesc
Si sa va spun cu mare drag ca VA IUBESC!

Fetelor- va doresc tuturor sa traiti ceea ce traiesc eu acum si cred ca este un vis!- dar, imi iau copilulin brate si imi spun: E ADEVARAT, A MERITAT SA LUPT!

Va pup!
sandy33
Scris: Monday, January 12, 2015 9:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Matilda86,eram sigura ca tu esti aceea,chiar i-am spus Lilianei!!imi pare rau ca nu am stat de vorba...eu eram cea bruneta.sa ai grija de tine,si eu ma lupt cu o migrena si insomnii,dar dam inainte!!!va pup
liliana38
Scris: Monday, January 12, 2015 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Madalina,bine ai venit printre noi.Imi pare rau ca treci prin asa momente grele si iti doresc multa putere sa mergi mai departe.

doinanuta
Scris: Monday, January 12, 2015 10:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Buna fetele.m citit zilnic ce ati scris si ma bucur pt voi.
nica111
Scris: Monday, January 12, 2015 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
Rodixon cred ca toate ne regasim in aceste minunate versuri!!! Sa-i itoarca Dumnezeu inzecit fericirea pe care ne-o ofera noua aces OM!!! O Femeie extraordinara!
Djoli35
Scris: Tuesday, January 13, 2015 5:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2015
Salut fetele!!! Nu stiu ce ma fac.... 3 teste si nici cea Mai mica intentie de a aparea a 2 liniuta... Nu am nici simptome, nimic... Am moralul la pamint...Analiza tr sa o dau pe 17
... La multi ani la toata lumea, cu anul nou pe stil veki!
vicky88
Scris: Tuesday, January 13, 2015 7:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Djoli e prea devreme sa faci testele ....la mine deabea cu o zi inainte de testul de singe a aparut ceva simptome...nu te descuraja!!!!!
madalina88
Scris: Tuesday, January 13, 2015 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Djoli intr-adevar e mult prea devreme ca testele sa arate pozitiv, dar emotiile negative pe care le ai sigur nu iti fac bine. Mai bine vorbeste cu micutii tai, spune-le cit de mult tii la ei si cit i-ai asteptat. Bebeii au nevoie de o mama pozitiva si calma pe care o vor indragi de la primul lipicihearts . Sa stii ca la tine sigur totul va fi bine.
rodixon
Scris: Tuesday, January 13, 2015 10:00 AM
Nivel

djoli - draga mea, e prea devreme!
asa am facut eu cu un an in urma la FIV-UL de la repromed; mai mult m-a stresat; profesorul imi spunea ca doar la 50% din cazuri poate aparea in ziua 10 dupa ET; gandeste-te ca la 2 zile acest hormon se dubleaza oar in urina este depistat la peste 25 unitati!
daca ai facut trestul ieri nu aveai nici 10 ziledupa ET!
Crede-ma nu iti fac bine aceste trairi nici tie si nici embrionului din pantecul tau! Ai rabdare!
olga85
Scris: Tuesday, January 13, 2015 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Djoli35 nu mai fa nici un test, asteapta data de 17, si vei vedea ca va fi pozitiv, doar te distrugi. Incerca si tu sa te gindesti la altceva, nustiu, priveste o comedie. Important rabdare, si gindeste pozitiv
Djoli35
Scris: Tuesday, January 13, 2015 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2015
Va multumesc pe toate de cuvintele de incurajare! Kiar am citit mesajele cu lacrimi in ochi...Asa am sa fac , nu Mai fac niciun test... Cum o Vrea bunul Dumnezeu....va pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.