FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodixon
Scris: Thursday, March 20, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Buna Fetelor,

Ce mai faceti?
Alissa cum merge sarcina?
Marlena - cand incepi procedura FIV?
Zezen - multumesc pentru urarile de la inceput de primavara!
Sper sa avem toate cea mai mare bucurie in aceasta primavara!
Eu continui monitorizarile pentru endometru la Medpark; Dna doctor Diana este minunata: ca om , ca profesionist, ca psiholog (ma linisteste discutia cu dansa);
Luni am fost ultima data si inaintea mea era o tanara care venise pentru confirmare sarcina; avea o fata luminoasa si fericita; mi-a aratat D-na Diana pe ecograf puiutul ei ( am urmat dupa ea la ecograf);E minunat!
Sambata voi semna contractul si apoi voi incepe procedura FIV2; ultima mea speranta de a avea un copil in aceasta viata;

Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Alisa30
Scris: Friday, March 21, 2014 1:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/12/2013
Buna Rodixon,
Multumesc pentru intrebare! Pana acum totul merge bine. Sunt in a opta saptamana de sarcina, continui sa imi administrez progesteron, iar saptamana asta o sa termin cu plasturii Climara. Duc o viata normala, insa nu fac sport, efort mare. Cel mai tare mi-e teama sa nu iau vreo raceala, mai ales ca acum alearga virusurile in toate partile.
Ma bucur ca totul merge bine la tine si ca ai incredere in D-na Diana. Intr-adevar, e un medic foarte bun si, ce e foarte important, chiar asculta pacientele si raspunde la telefon. Iti doresc mult succes in noua procedura FIV, sa dea Domnul sa fie totul bine si sa va bucurati de un bebel. Tu cum faci, vii si pleci sau te-ai gandit sa ramai peste noapte in Chisinau? Tine-ne la curent cu modul in care se deruleaza tratamentul.
Fetelor, Marlena, Sezen voi ce mai faceti? Mai scrieti si voi cate ceva.
Numai bine va doresc!DistanceKiss Buddy1
rodixon
Scris: Friday, March 21, 2014 2:38 PM
Nivel

Buna Alissa,

Multumesc de urari si incurajari.
Ma bucur enorm ca la tine sarcina decurge normal.
Pana acum am avut 5 drumuri la Chisinau (sunt 235 km Galati-Chisinau, ajungem relativ rapid, depinde cat stam in vama); Nu am ramas peste noapte; Anul trecut la FIV 1 (repromed) am stat peste noapte doar inainte de punctie si dupa embriotransfer; in rest - naveta;
Alissa doream sa te intreb: cum a fost mai convenabil sa platesti la semnarea contractului: cash lei moldovenesti sau cu card?
Am facut eu ceva socoteli si cu lei ar fi mai convenabil (depinde unde schimbi si la ce curs); Tu cum ai facut?
Medicamentele ti s-au dat toate odata sau pe rand?
Tu ai stat cazata? Cati embrioni ti-au introdus la ET?
Scuza-ma ca te intreb atatea lucruri dar tu ai trecut si ne poti ajuta cu un sfat, sugestie.

Sper sa fie mai crescut endo maine si sa pot incepe procedura dupa ce voi renunta la climara ( max 1 saptamana);
Daca indraznesc prea mult : la tine care au fost cauzele infertilitatii?

Multumesc anticipat,

Va pup pe toate

Alisa30
Scris: Wednesday, March 26, 2014 11:23 AM
Nivel

Buna Rodixon,
Eu nu am stat cazata, am preferat sa fac naveta. Dupa ET se recomanda 1-2 ore sa stai culcata dupa aceea odihna pentru restul zilei, insa am preferat sa venim acasa. Fiecare face cum crede ca e mai bine. Daca as face a doua oara cred ca as prefera sa raman la un hotel intre punctie si ET. Este important sa fii cat de cat linistita in tot procesul asta.
Plata am facut-o cu cardul. Nu am apucat sa fac calcule, mai ales ca ne-am decis foarte repede. Medicamentele mi le-au dat toate odata impreuna cu instructiunile de folosire. Oricum, mergeam din doua in doua zile aproape pentru monitorizare si in functie de monitorizari administram medicamentele. La ET am transferat doi embrioni. De obicei se recomanda doi, unul fiind prea putin, imputineaza sansele, iar mai mult de doi e dificil pentru organism sa-i sustina.
Cuzele noastre tin mai mult de mine. Am o singura trompa si aia infundata. Am incercat sa fac instilatii in Iasi, insa s-a dovedit a fi o decizie gresita. Nu se stie daca sunt rezultate pozitive, insa sunt mari sanse sa suferi din cauza lor. Cam asa a fost in cazul meu. Nu recomand nimanui sa faca o astfel de procedura ci mai bine sa faca un tratament FIV. E mai sigur asa.
La tine cum merge? Cand incepi tratamentul? Te pup si mult succes!
rodixon
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:32 AM
Nivel

Buna Alisa,

Multumesc pentru raspuns si incurajari.
Voi incepe tratamentul imediat ce-mi vine CM (in cateva zile). Am semnat contractul sambata trecuta.
Marti am fost la Medpark si am facut o interventie numita endometrial scrathing (o scarpirare a endometrului); am citit pe internet ca aceasta procedura posibil sa ajute endometrul sa se "regenereze" (eu avand-ul subtire) si totodata poate ajuta implantare. In Romania nu am citit nicaieri de ac procedura ( mai mult in europa- germania, marea Britanie, etc); Toata procedura a mers OK; personalul din clinica in frunte cu dna doctor Diana mi-au devedit inca o data profesionalism, angajament, comunicare eficienta si orientare catre client;
Voi incepe de saptamana viitoare, sper din tot sufletul ODISEEA SARCINII- calatoria de 40 de saptamani spre un vis de mult asteptat!
Cu d-zeu inainte!
Tu cum te simti? Esti bine?
Mai ajungi la Chisinau sau ai un medic la Iasi?
Te pup iar celorlate fete le doresc mult curaj, sa nu abandoneze acest vis nicicand!
Alisa30
Scris: Thursday, March 27, 2014 4:39 PM
Nivel

Buna Rodixon,
Ma bucur ca totul merge bine. La mine totul merge bine. Nu cred ca mai ajung la Chisinau, poate dupa nastere in vizita :) Momentan nu vreau sa mai fac drumuri, efort etc. Succes cu procedura! Iti tin pumnii! majoreta
Sezen1
Scris: Friday, March 28, 2014 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2013
Buna fetelor!

Alisa, sa ai o sarcina usoara. Eu dupa Pasti ma gandesc sa incep procedura. De altfel citesc cu foarte mare interes postarile voastre. Noi deja am luat decizia si o sa facem FIV la Medpark.

Rodixon, ma bucur ca esti multumita de Medpark. Sper sa ai un rezultat pozitiv!!! Sper ca anul 2014 sa fie unul cu noroc pentru toate fetele care isi doresc bebei!!
Sezen1
Scris: Wednesday, April 9, 2014 2:33 PM
Nivel

Buna fetelor,

Tocmai am descoperit ca se organizeaza un nou seminar FIV la Medpark, iar cuplurile participante vor avea 10% reducere si sansa de a castiga unul dintre cele doua pachete FIV gratuite oferite. Seminarul va avea loc chiar sambata asta, pe 12.04.2014, la Medpark.

http://medpark.md/news.aspx?id=20537

Va pup pe toate!
rodixon
Scris: Thursday, April 10, 2014 4:57 PM
Nivel

Buna fetelor,

Maine am punctia foliculilor la medpark.
Am ceva emotii pentru ca endometru cantitativ nu este foarte gros - in jur de 6 mm in Z12 dupa CM; din punct de vedere al calitatii este OK; foliculi am ceva: in jur de 12-13 ajunsi la maturitate;
Va rog sa-mi tineti pumnii! imi doresc atat de mult sa-mi vad acest vis implinit; cand vad lacrimile din ochii sotului meu cand trece pe langa un magazin de copii il rog pe D-zeu sa nu ne paraseasca! Nu meritam! si stiu - nu va face acest lucru- este tot timpul langa noi!

Va pup pe toate!
Sezen1
Scris: Friday, April 11, 2014 9:31 AM
Nivel

Rodixon, iti doresc din tot sufletul sa va impliniti acest vis frumos de a deveni parinti. Iti tin pumnii si sper ca totul sa decurga fara probleme, iar peste doua saptamani sa ne auzim cu vesti bune! Nu-ti pierde speranta! Te imbratisez cu drag!
Alisa30
Scris: Friday, April 11, 2014 12:27 PM
Nivel

Rodixon si eu iti tin pumnii!! Nu te descuraja, totul va fi bine!!Buddy1 majoreta
rodixon
Scris: Friday, April 18, 2014 11:25 AM
Nivel

Buna Fetelor,

Multumesc in primul rand pentru sustinere.
Dupa cum v-am spus vinerea trecuta am avut punctia: 14 ovocite din care 13 bune ( la aproape 42 ani ai mei - in dec ); s-au fertilizat 12 ; in final : 8 embrioni buni- 4 introdusi la embriotransfer (luni) si 4 crioconservati.
Endometru undeva la peste 7 in ziua punctiei; peste 8 in ziua embriotransferului.
Acum astept rezultatul: toata saptamana am stat in casa ( am iesit undeva pe miercuri un pic pana la biserica); nu am facut mare lucru; azi vineri am mers cateva ore la serviciu;
Vinerea viitoare sau sambata va trebui sa fac testul - cel mai groaznic moment!

Voi ce faceti?
Zezen- cand incepi procedura? Ai fost pe 12 aprilie la Ziua Portilor deschise?
Alisa - cum te simti? ce face bebelul? Tu ce simptome ai avut dupa transfer pana la testul de sarcina?
Marlena - de tine nu mai stim nimic? cand incepi procedura?

V-o spun cu mana pe inima: [b]iubesc echipa FIV de la Medpark - o echipa extraordinara in frunte cu Dna Dr. Diana ; profesionalism, rabdare, dedicare pentru meserie, comunicare eficienta, spirit de echipa, angajament, modestie, emotie, incredere, etc.
Dna Dr. Diana, Dl. Doctor embriolog Irene, Natalia si Jana ( asistente); dna Delia Ergun - cu care am inceput sa ma obisnuiesc ( am avut cateva drumuri: vreo 11)- le doresc tot binele din lume;uneori nu sunt cuvinte pentru a exprima ceea ce simti!
Nu stiu inca rezultatul dar stiu ca SIGUR - CU ACEASTA ECHIPA VOI REUSI!

Voua fetelor va doresc Sarbatori fericite , un Paste Fericit iar lumina din suflet si priviri sa nu va paraseasca niciodata!
Va pup!
Sezen1
Scris: Tuesday, April 22, 2014 5:05 PM
Nivel

Hristos a inviat!

Rodixon, iti multumesc pentru urari si sper ca ai petrecut cu bine Sarbatorile de Pasti. Iti doresc din tot sufletul sa treci cu bine peste perioada de asteptare - deosebit de grea de altfel - si sa ai un rezultat pozitiv! Cand o sa afli rezultatul?
Eu n-am ajuns la Ziua Portilor Deschise, am avut un eveniment in familie, cu toate ca as fi vrut tare mult sa ajungem. Oricum vrem sa incepem protocolul FIV luna care vine.
La tine cum au mers intalnirile? Ai avut programare sau mergeai si te vedea cum ajungeai?
Inca o data mult succes cu testul!
Salutari la toate fetele! Va pup!
rodixon
Scris: Wednesday, April 23, 2014 12:54 PM
Nivel

ADEVARAT A INVIAT Zezen1!

Sambata va trebui sa fac analiza de sange - este ziua 13 dupa ET.
Nu stiu sigur daca voi merge la Medpark sau o voi face la Galati.
Stii cumva in Galati un laborator care da rezultatul BHCg in aceeasi zi?
La Medpark voi primi rezultatul in aceeazi zi dar ma gandesc la drum.. trebuie sa fim la ora 9:00 acolo cu rezultat dupa amiaza.
Voi hotari cu sotul meu cum voi proceda.
In ceea ce priveste vizitele la Dna Diana - care au fost vreo 11-12 ( nici nu mai stiu exact)-niciodata nu au fost programate pe ora(mai putin punctia si ET-ul) ; de fiecare data cand ajungeam, chiar daca holul era plin de paciente, poate mai intra 1-2 paciente apoi NOI- nu am asteptat sa ne vina randul lucru care m-a facut si mai mult sa cred in ac echipa si sa o apreciez la maxim.

Imediat ce voi avea un rezultat iti voi comunica.
Sunt un cumul de emotii, nerabdare, temeri, sperante, intrebari, neliniste....
Sper sa se finalizeze cu bine - eu asa simt!

Te pup!
Sezen1
Scris: Wednesday, April 23, 2014 2:33 PM
Nivel

Rodixon, stiu doua laboratoare care pelucreaza probele doar 3 zile pe sapatamana (luni, miercuri si vineri), insa nu au program sambata. Se poate primi rezultatul in aceeasi zi, in regim de urgenta, numai intr-una din zilele de prelucrare. Important este sa te linistesti, sa nu te stresezi. Totul va fi bine :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.