FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adr
Scris: Tuesday, December 23, 2014 11:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2014
Sandy,nu te descuraja.Stiu,e greu sa accepti dar asa este viata si cred ca nimic nu este intamplator.Ai cunoscut oameni minunati:Rodixon,fetele;echipa de la Chisinau in care trebuie sa ai incredere in continuare.Trebuie sa luptam cand ne dorim ceva cu adevarat.oricatde greu ar fi,trebuie sa mergem mai departe.Te pup.
nica111
Scris: Wednesday, December 24, 2014 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
Sandy imi pare rau, dar cu legile naturii nu ne putem confrunta din pacate...ziceai ca mai ai embrioni inghetati, daci sanse mai sunt, atita timp cit vei insista vei obtine un rezultat. Important sa nu disperi si sa nu lasi miinele in jos! stiu cum e!! crede-ma ca te inteleg la superlativ dar pina la urma totul o sa fie asa cum iti doresti!!!
Fetelor, care ati trecut prin protocol si aveti testul pozitiv, vreau sa stiu toate ati avut asa numita nidatie? petele roz? si la cit timp dupa ET?
Vicky cum te simti? ti-a mai trecut din balonare? eu deaja sunt mai ok la acest capitol :)
vicky88
Scris: Wednesday, December 24, 2014 12:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Buna nica eu m-am mai balonat ...parca sunt un balon...dorm numai pe spate in alte pozitii nu pot...fetelor dupa transfer cum trebuie sa ne comportom???ceva sfaturi!nica tie citi embrioni tr-au transferat,si ai congelat ceva?
nica111
Scris: Wednesday, December 24, 2014 12:19 PM
Nivel

2 E transferati si 3 congelati, dar sper din tot sufletul cei 2 sa ramina cu mine sa nu regurg si ;la cei congeleti , nu stiu ce sa cred si ce e normal si ce nu...ramine de vazut. Cu toate ca am mai trecut prin 2 protocoale dar emotiile is exagerat de mari!
vicky88
Scris: Wednesday, December 24, 2014 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Da cu tot ce trece fiecare zi tot mai mari si mai mari emotii!!! Speram sa fie totul bine si sa ne ajute Domnul!!!! Trebuie sa fim puternice!!!
shurshunea
Scris: Wednesday, December 24, 2014 2:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Fetelor Nica si Vicku doar ghinduri pozitive si totul va fi bine , o sa ramina embrionii vostri cu voi nu au incotro Hilar cint trebuie sa faceti testu ?
Alexandrina
Scris: Thursday, December 25, 2014 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Sandy sincer imi pare rau, dar nu te descuraja D-zeu e mare si cu siguranta iti vei realiza si tu visul cel mare. Conteaza sa nu lasi miinile jos , dar sa lupti in continuare.
Vicy, Nica mult succes, ginditi-va ca embrionasilor vostri le place la voi in burtica si vor ramine cu voi. Totul va fi bine.
Nica eu nu am avut pete roz dupa transfer. Referitor la comportamnet am urmat cu strictete sfaturile d. Diana. Nu am stat culcata, dar nici nu am facut mari eforturi. Mult succes!
nica111
Scris: Thursday, December 25, 2014 3:25 PM
Nivel

Fetelor Craciun fericit!!! angel Alexandrina merci p-u raspuns. Nici eu nu fac eforturi...dar ce tine de simptome...nu am nimic, nici macar balonare, o fi oare ok? Cine a mai trecut prin asta va rog sa spuneti. La fiv-ul trecut la fel nu sinteam nimic si tare mi-e frica sa nu fie si acum ca atunci..pale
sandy33
Scris: Thursday, December 25, 2014 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Craciun feicit si voua,fetelor!!vamultumesc mult pt incurajarile voastre!!!eu incerc sa merg mai departe,sa depasim momentul si sotul meu este terminat!!!
Nica 111,tu ai zis ca ai trecut prin 2 fiv-uri,la cat timp ti-a venit c.m,ca eu testul l-am facut pe23 si pana azi nu mi-a venit!luna trecuta mi-a venit pe 26 si mie imi venea la 30 de zile!!!va pup pe toate
nica111
Scris: Thursday, December 25, 2014 5:55 PM
Nivel

Sandy, la mine dupa I fiv CM a venit la 2 sau 3 zi, exact nu imi amintesc, dar la II a durat ceva mai mult pina a venit! ?tiu cum e si ce simti dar cu ajutorul celui de sus o sa fie bine!
sofy
Scris: Thursday, December 25, 2014 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Fetelor,CraciunFericit....va citesc de ceva timp....insa nu am avut inspiratie sa scriu....acum am sa va scriu cu toata increderea....am facut transferul la Medpark...pe 8 decembrie....si pe 19 decembrie...prima beta a iesit pozitiva(97)....a doua a crescut 360...nu am cuvinte de multumire pt echipa de la Medpark....dupa 3 fivuri esuate la repromed....parca nu imi vine sa cred ca e real....sa aveti incredere si sa gasiti putere sa mergeti mai departe...cu zambetul pe buze...

shurshunea
Scris: Thursday, December 25, 2014 10:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Bine ai venit la noi Sofy! Ma bucur nespus sa aud ca ai rezultat pozitiv, yes si ai grija de tine si copilash!
Daca nu e secret care e problema voastra? Cita putere ai avut sa lupti , bravo!
Apropo tu test de urina nu ai facut da?

Craciun ferecit fetelor !
nica111
Scris: Thursday, December 25, 2014 10:43 PM
Nivel

Doamne, prin cit ne este dat sa trecem! Si tu Sofy cite ai imdurat!!! Am impresia k repromedul ista e doar un aparat de colectat bani! Spune-mi te rog mult mai multe despre simtomele si comportamentul tau dupa ET! Am emotii foarte mari! Am facut ET pe 23 la medpark si tare tare ma tem sa nu fie rezultat ca si la primele fivHands
sofy
Scris: Friday, December 26, 2014 9:35 PM
Nivel

Hello.....nu reprosez la repromed nimic....eu am fost cea care a luat decizia sa urmez la ei...asa a fost sa fie...in final ma bucur ca am avut puterea sa schimb....problema a fost la mine...trompe infundate pe care le-am clamat....
sofy
Scris: Friday, December 26, 2014 9:42 PM
Nivel

Nica....embrionii au fost transferati in z3....am avut senzatie de burta plina cam 4,5 zile....apoi nimic...doar sanii usor durerosi....cu o zi inaninte de analize am facut test de urina.pt ca eram sigura ca va fi negativ...a iesit negativ evident....m-am bosumflat...al meu sot a zis ca el nu se descurajeaza pana nu vede si analiza la sange....analuza la sange in z.11 de la transfer a fost 97.9.....nu puteam sa cred ca e adevarat...desi dna diana a zis sa nu il mai repet la 48 h pt ca e pozitiv si sunt insarcinata....nu am avut taria sa mai rezist o saptamana pana la eco....si am mai facut un test la sange....si a crescut bine....si maine plecam la chisinau pt prima eco....nici acum nu am nici un simptom...e prea devreme cred...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.