Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Buna la toti!!! Eu vineri am avut punctia,azi sau transferat 2 embrionasi,sunt foarte emotionata!!!deja pe data de 3 ianuarie vom sti raspunsul!!! Nica111 eu tot am avut balonari asa ca nu-ti fa griji ca e normal....eu beeam multe lichide si dormeam aproape pe sazute imi puneam cite 2-3 perne,numai asa nu simtiam durerea si discomfortul...incearca si tu....si toata ziua stateam in pat cu pernele....cind ai transferul??? |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Viky mersi! cu doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun!!! eu miine am transferul! dar azi am senzatia ca imi crapa fusta pe mine! sun la birou si nu mai pot sta pe scaun! e deranjant! 001017: ai un rezultat foarte bun la stimulare! bravo! |
|
| Nica succese pe miine cu ajutorul Domnului o sa fie totul bine!!!! Apropo Rodixon felicitari cu nasterea micutei!!!! Multa sanatate fetitei si tie!!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Nica Vicky tin pumnii pentru voi fetelor !!! Ghindire pozitiva si totul va fi bine , imaginati cu embrionii se prind si le este bine la voi in burtica !!! Sunt sigura ca in perioada asta magica ve-ti primi noutatea cea mare !!! apropo azi am avut asa un vis frumos am visat ca alaptam o fetitsa .. |
|
| ce vis dragut si promitator!!! visele se vor materializa shurshunea merci p-u incurajare! fetelor am emotii de nu va imaginati , mai ales avind in vedere ca 2 esecuri deja le-am avut...am frica ceea inca care ma domina si nu ma lasa sa visez |
|
| nica tu singura spui de materealizarea viselor si iata na te ghindesti la negativ ai ai ai ! ghinduri pozitiva draga , iti vine vreo prostie negativa si schimba pe ceva pozitiv imediat |
|
| Nica lasa emotiile si grijile intr-o parte de data asta o sa fie bine!!!! Sunt sigura ca Mos CRaciun ne aduce cel mai de pret cadaou nustiu cum la tine,dar la mine protocolul asta a mers total diferit fata de repromed!!!!aici sunt medici cu inima mare!!!si sotul meu a spus ca nicj nu se compara medparkul cu repromedul ce atitudine buna au medicii fata de pacienti!!!!o sa fie totul bine!!!! |
|
| Sa dea domnul sa fie totul bine! Merci fetelor!!! Fara voi cred k era mult mai sumbru! |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Rodixon felicitaaaaari!!!!!!!! Multa sanatate tie si ingerasului tau! Nica , Vicky mult succes! Urmati cu strictete sfatul d Diana si cu ginduri pozitive neaparat veti reusi. Sandy iti tinem pumnii, mai ai un pic si vei afla rayultatul. Cu siguranta ne vei bucura cu o veste buna. |
|
| Sandy ai noutati de la mos nicolae? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Fetelor,sunt trista,deprimata,dezamagita...maine trebuie sa fac Hcg, dar mi-am luat un tet de urina si l inistentele sotului,l-am fcut in seara asta si a iesit doar o liniuta.. ... |
|
| Sandy la termen mic testele de urina pot da erori..mie testu imi arata pozitiv doar la 6saptamini ..cind extrauterina mea mai nu a plesnit. Te rog sa te calmezi si sa te ghindesti doar la bine! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Fetelor,pt mine visul a luat sfarsit...testul de sange a iesit negativ(val<2)...va doresc voua ,mult succes si Craciun fericit!!! |
|
| sandy draga mea , sincer am stat mult timp ghindindu-ma ce sa -ti spun si nu am cuvinte in mine deoarece iti simt durerea , simt acelasi lucru cind dupa atitea asteptari am aflat ca va fi extrauterina si mi s-a dus pamintu de sub mine ..si sincer stiu cit sunt de deprisos cuvintele acum .. draga mea unica ce vreu sa te rog sa te iai in miini si sa lupti mai departe cum a luptat rodixon pentru fericirea ei !!! sunt sigura ca visul tau de a fi mamica se va realiza ! |
|
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Buna fetelor! Rodixon, ce veste minunata! Felicitari! Fetitei tale ii doresc drum lin in viata, bucurii, realizari, sanatate, dragoste si seninatate! Cand intri sa ne spui cum a decurs nasterea, unde ai nascut, cum ai nascut, natural sau cezariana. Cat timp veti mai sta in spital? Sandy33, nu fi trista, trebuie sa continui sa incerci si sa speri, iar orice informatie culeasa acum te poate ajuta mai tarziu. Fetelor mult succes in tot ceea ce va doriti sa realizati in Noul An! Craciun fericit si La Multi Ani! |
|
|