FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nica111
Scris: Tuesday, December 16, 2014 9:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2014
Merci mult fetelor. Starea de balon chiar iti taie cheful de sport! firstprize
shurshunea
Scris: Thursday, December 18, 2014 9:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
neatsa fetelor , ce mai faceti ? asa e o liniste toate cred ca va gatiti de sarbatori !

fetele care sunt in protocol , cind aveti ET ?

sandy tu cind trebuie sa faci testu ? cum te simti ?

Rodixon pe ce data ati stabilit nasterea ?
nica111
Scris: Thursday, December 18, 2014 2:18 PM
Nivel

buna fetelor! cum va merge? Vicky cum te simti? pe cind ai puncria? ti-a spus dna Diana? eu inca nu stiu exact merg miine sa vadem si sa stabilim pe cind o sa am punctia. Shurshunea tu cind mai mergi la control?
shurshunea
Scris: Thursday, December 18, 2014 2:51 PM
Nivel

Cum se incepe CM asa si merg, in ajun de noul anras sper sa am cel mai mare cafou de anul nou sa incep protocoluhainoroc
sandy33
Scris: Thursday, December 18, 2014 4:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Buna, fetelor!!!
Nica111si Vicky,mult succes d acum incolo,pt ca de acum incep emotiile cele mai mari!!!
Eu sunt bine,sapt viitoare luni sau marti fac testul, o perioada foarte tensionanta ,dar si emotionata!!!
Shurshunea,mult succes si tie,cu siguranta vei incepe protocolul la urmatorul c.m!!!va pup
nica111
Scris: Thursday, December 18, 2014 4:54 PM
Nivel

sandy33 merci mult!!!daaa emotiile vin se apropie incetisor...si nu pot lupta cu ele...si ginduri si ginduri...si sperante... dar cu ajutorul lui Doamne Doamne o sa le trecem si pe astea!!! tie iti urez mult succes la test!
sandy33
Scris: Saturday, December 20, 2014 10:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Neata,fetelor.!!
Vreau sa va anunt ca ,de ieri,de la ora 12,Rodixon ,este fericita mamica a unei fetite,perfect sanatoase de 2kg!!!le doresc sa fie sanatoase,multa fericire,iar noi sa le urmam cat de curand!!!
Va doresc un sfarsit de saptamana relaxant!!!va pup
lilcik
Scris: Saturday, December 20, 2014 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 11/28/2014
Salut, felicitari Rodixon!!!!!!!
shurshunea
Scris: Saturday, December 20, 2014 11:01 AM
Nivel

Sandy merci mult pentru noutatea cea mare , ce eveniment in prilejul al unei sarbatori atit de mari cum este sf Nicolae facatorul de minuni.. ! La urez mamicii si fetitsei multa sanatate !!!
adr
Scris: Saturday, December 20, 2014 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2014
Feliciatari,Rodixon! Ma bucur nespus de mult pentru voi! Sanatate si numai bucurii! Va pup! Sandy,iti tinem pumnii in continuare. Tu cand ai fost la prima intalnire la Chisinau? Inainte sau dupa CM?
liliana38
Scris: Sunday, December 21, 2014 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Felicitari Rodixon!!! Multa bafta fetelor!
nica111
Scris: Sunday, December 21, 2014 9:15 PM
Nivel

...minuni!!! Adevarate minuni!!! La multi ani fericiti Rodixon!!!!! yes dance Bravoo sa va traiascaDistanceKiss felicitari din tot sufletul meu!!!majoreta am lacrimat de fericire si ma bucur enorm pentru tineCheek Kiss
nica111
Scris: Monday, December 22, 2014 10:44 AM
Nivel

Felelor salutare!! spuneti-mi va rog, dupa punctia ovariana....ati avut balonari? ma confrunt cu acesea deja 3 zile.... pe alocuri sunt chiar suparatoare! dar in general imi provoaca un disconfort suportabil...insa totusi ma ingrijoreaza...Am sunat-o pe dna Diana si mi-a zis ca sunt ok aceste balonari, dar totusi am senzatia ca sunt exagerate! poate aveti sau stiti vre-o netoda de combatere sau ameliorare a acestor balonari deranjante...NuStiu
nica111
Scris: Monday, December 22, 2014 10:44 AM
Nivel

Felelor salutare!! spuneti-mi va rog, dupa punctia ovariana....ati avut balonari? ma confrunt cu acesea deja 3 zile.... pe alocuri sunt chiar suparatoare! dar in general imi provoaca un disconfort suportabil...insa totusi ma ingrijoreaza...Am sunat-o pe dna Diana si mi-a zis ca sunt ok aceste balonari, dar totusi am senzatia ca sunt exagerate! poate aveti sau stiti vre-o netoda de combatere sau ameliorare a acestor balonari deranjante...NuStiu
nica111
Scris: Monday, December 22, 2014 10:47 AM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.