Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Merci mult fetelor. Starea de balon chiar iti taie cheful de sport! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| neatsa fetelor , ce mai faceti ? asa e o liniste toate cred ca va gatiti de sarbatori !
fetele care sunt in protocol , cind aveti ET ?
sandy tu cind trebuie sa faci testu ? cum te simti ?
Rodixon pe ce data ati stabilit nasterea ? |
|
| buna fetelor! cum va merge? Vicky cum te simti? pe cind ai puncria? ti-a spus dna Diana? eu inca nu stiu exact merg miine sa vadem si sa stabilim pe cind o sa am punctia. Shurshunea tu cind mai mergi la control? |
|
| Cum se incepe CM asa si merg, in ajun de noul an sper sa am cel mai mare cafou de anul nou sa incep protocolu |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Buna, fetelor!!! Nica111si Vicky,mult succes d acum incolo,pt ca de acum incep emotiile cele mai mari!!! Eu sunt bine,sapt viitoare luni sau marti fac testul, o perioada foarte tensionanta ,dar si emotionata!!! Shurshunea,mult succes si tie,cu siguranta vei incepe protocolul la urmatorul c.m!!!va pup |
|
| sandy33 merci mult!!!daaa emotiile vin se apropie incetisor...si nu pot lupta cu ele...si ginduri si ginduri...si sperante... dar cu ajutorul lui Doamne Doamne o sa le trecem si pe astea!!! tie iti urez mult succes la test! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Neata,fetelor.!! Vreau sa va anunt ca ,de ieri,de la ora 12,Rodixon ,este fericita mamica a unei fetite,perfect sanatoase de 2kg!!!le doresc sa fie sanatoase,multa fericire,iar noi sa le urmam cat de curand!!! Va doresc un sfarsit de saptamana relaxant!!!va pup |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Salut, felicitari Rodixon!!!!!!! |
|
| Sandy merci mult pentru noutatea cea mare , ce eveniment in prilejul al unei sarbatori atit de mari cum este sf Nicolae facatorul de minuni.. ! La urez mamicii si fetitsei multa sanatate !!! |
|
Inregistrat: 11/15/2014 Mesaje: 20
| Feliciatari,Rodixon! Ma bucur nespus de mult pentru voi! Sanatate si numai bucurii! Va pup! Sandy,iti tinem pumnii in continuare. Tu cand ai fost la prima intalnire la Chisinau? Inainte sau dupa CM?
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Felicitari Rodixon!!! Multa bafta fetelor! |
|
| ...minuni!!! Adevarate minuni!!! La multi ani fericiti Rodixon!!!!! sa va traiasca felicitari din tot sufletul meu!!! am lacrimat de fericire si ma bucur enorm pentru tine |
|
| Felelor salutare!! spuneti-mi va rog, dupa punctia ovariana....ati avut balonari? ma confrunt cu acesea deja 3 zile.... pe alocuri sunt chiar suparatoare! dar in general imi provoaca un disconfort suportabil...insa totusi ma ingrijoreaza...Am sunat-o pe dna Diana si mi-a zis ca sunt ok aceste balonari, dar totusi am senzatia ca sunt exagerate! poate aveti sau stiti vre-o netoda de combatere sau ameliorare a acestor balonari deranjante... |
|
| Felelor salutare!! spuneti-mi va rog, dupa punctia ovariana....ati avut balonari? ma confrunt cu acesea deja 3 zile.... pe alocuri sunt chiar suparatoare! dar in general imi provoaca un disconfort suportabil...insa totusi ma ingrijoreaza...Am sunat-o pe dna Diana si mi-a zis ca sunt ok aceste balonari, dar totusi am senzatia ca sunt exagerate! poate aveti sau stiti vre-o netoda de combatere sau ameliorare a acestor balonari deranjante... |
|
|
|