Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Buna nica,la mine doza a ramas tot asa...da si eu sunt balonata parca sunt insarcinata in vreo 3 luni,asa e si normal eu si data trecuta am fost balonata si mai tare asa ca nu-ti fa griji,o sa fie totul bine,abia astept mai repede sa fie ziua transferului... |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| ti-a zis dna Diana cind o sa ai punctia? ca ziua transferului vine si trece mai repede decit cele 2 saptamini de asteptare... de dupa transfer ... Shurshunea o sa fie bine!!! si o sa intri in protocal exact in cea mai feerica perioada a anului !!! |
|
| Sau vineri sau simbata;mai vedem cu cresc foliculii pina la sf de saptamina |
|
| Sau vineri sau simbata;mai vedem cu cresc foliculii pina la sf de saptamina |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Bafta multa,fetelor.!!mai aveti un pic :) Shurshunea,o sa fie bine o sa vezi si o sa incepi anul in cel mai frumos mod!!!la noi emotiile sunt din ce in ce mai mari!!!pupici |
|
| Bafta multa,fetelor.!!mai aveti un pic :) Shurshunea,o sa fie bine o sa vezi si o sa incepi anul in cel mai frumos mod!!!la noi emotiile sunt din ce in ce mai mari!!!pupici |
|
| Sandy, tu cum te simti? |
|
| Nica111, noi suntem in asteptare...ac sunt emotiile cele mai mari, dar ne rugam si speram a visul nostru va deveni realitate!!!ma dor un pic sani,unele intepaturi si usoara balonare!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Fetele merci pentru sustinere , si voua va urez tot binele din lume si realizarea celui mai mare vis ! |
|
| vicky88 ieri cid mi-ai zis ca esti balonata de parca ai fi in luna 3 de sarcina....nu imi imaginam cum e ...azi chiar simt t!!! mai MARE si mai rotunda nu stiu daca am fost vre-o data |
|
| nica111 deprindete cu burta umflata ca cu ajutorul Domnului noi trebuie sa fim umflate si rotunjele inka 9 luni ;) |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Viky, Nica mult succes in protocol, mai aveti un pic. Cu ajutorul Domnului si cu ginduri bune neaparat veti reusi. Sandy acum treci printr-o perioada grea de asteptare, dar sigur in curind ne vei aduce vestea cea mare. Shurshunea cu siguranta totul va fi bine si la tine si vei intra in curind in protocol. Mult succes. Aveti grija de voi. Va pup si sper ca sarbatorile de iarna sa ne aduca doar vesti bune. |
|
| as fi gata sa idur orice ...oricit de mult mu m-ar balona..dooar sa fie totul cu bine!!! m-ai amuzat viky88...deprinde-te sa imbli inflata s-ar mai numi asta... Alexandrina tu cum te simti? mersi de caldura si incurajari fetelor, poate stiti cumva...in aceasta perioada se restrictioneaza consumul de cafea? dar la capitolul sport ce informatii aveti? din cite stiu nu incurca sportul in timpul protocolului..
|
|
| mie Dm.Diana me-a spus sa nu fac sport,poate la fiecare individual... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Alexandrina merci mult draga .
Nica de cafea am citit ca cafeau e interzisa la fiv, in genere cofeina trehuie exclusa pentru ca impedica implantarea. Mai mult ceai de ierburi dar dupa transfer sa fii atenta ce bei unele ierburi provoaca avort spontan. Citeste despre alimentatie la fiv, am gasit mai mult pe siturile rusesti.
Cit despre sport dna Diana mi-a zis sa nu practic, a spus ca voi fi balonata si voi avea discomfort .
|
|
|