Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Alexadrina,ce frumos!!!cred ca traiesti niste sentimente atat de placute!!! Shurshenea,tu n te mai duci la control??? Rodixon,voi sunteti bine,mai este un pic pana la cel mai frumos!! Adr,mult succes!!!cand vrei sa vorbim,cu mare drag!!si pe noi,tot Rodica,ne-a incurajat!!!va pup |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Buna Shurshunea,noi de ieri am inceput prima injectie,avem mari emotii si sperante!!!!speram totul sa decurca bine!!! |
|
| Vicky,tu ieri ai fos ka dna.Diana??inseamna ca ne-am vazut....mult succes |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Da sandy33 ieri am fost la dm.Diana,si voua mult succes si multa putere. Sunt sigura ca la Craciun o sa primiti cel mai pretios cadou !!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Sandy mult succes inante, doar ghinduri pozitive si de Craciun sunt sigura ca vei primi noutatea cea mare! Ma bucur foarte mult ca lupti!
Eu trebue sa merg la control luni la 14 zi a cm sa vedem ce e cu chistu, sper ca a disparut...
vicky mult succes si tie , la fel ca si sandy trebuie sa te ghindesti doar la bine si totul va fi bine! Tu taman vei face ET de sf Nicolai dar el e facatorul de minuni si sunt sigura ca minunea se va intimpla! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| sandy - mult succes maine! Sa aduceti cu bine maine copiii acasa si la anul pe timpul acesta sa dea Dumnezeu sa le privesti ochisorii calzi si plini de dragoste si sa-ti amintesti de aceste clipe pline de emotii, incertitudini, bucurii si sperante! te pup!
|
|
Inregistrat: 11/15/2014 Mesaje: 20
| Bafta Sandy! Ma rog pentru tine sa primesti cel mai frumos dar de sarbatori! Rodixon,benelina ta ce zice?Pregateste pomusorul de Craciun?Va pup fetele! |
|
| Sandy Bafta , suntem cu tine si te sustinem |
|
| Fetelor,azi la ora 12 am facut E.T!!am avut 11ovocite,s-au fecundat 9 embrioni,din care 5 de calt 1 , 2 au fost introdusi astazi si 3 congelati.endometrul mai crescuse avea peste 7,5.de acum emotiile devin si mai mari dar speram ca Dumnezeu ne va ajuta!! multumim echipei, de la Medpark,dnei Diana,dl Irene,Jana si Tania,oameni extraordinari care fac lucruri extraordinare si va multumesc si voua ca ma sustineti si-mi impartasiti toate trairile!!!va pup |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Sandy,sa dea Domnul sa fie totul cu bine!!!! Si celelalte fete care sunteti in protocol si cele care vor, va doresc cit mai curind realizarea visului!!! Salutare tuturor!!! Urmaresc demult acest forum si plang de bucurie cind vad realizari frumoase si ma gindesc si sper sa ajung in acea zi sa ma minunez si eu... Si sunt acum in protocol la dna Diana. Am inceput din 09.12 stimularea. Sandy zi-mi te rog, sigur daca nu deranjez cu intrebarea mea, cu ce preparat ai facut stimularea? |
|
| Sandy doamne ce emotii am pentru tine , merci ca te imparti cu noi !!! Sunt sigura ca totul va fi bine !!!
Nica bine ai venit la noi , ma bucur ca si tu te imparti cu noi , spune mai multe detalii despre tine , esti la primul protocol , care este cauza ca ai recurs la FIV...in cazul nostru e important sa auzim si alte fete , ce fac , la ce etapa sunt, succesul lor ..in rest sunt sigura ca va fi totul bine ! apropo tu ai inceput stimularea intr-o zi cu viky |
|
Inregistrat: 11/15/2014 Mesaje: 20
| Sandy,sunt sigura ca anul acesta Mos Craciun va fi darnic cu tine si in tolba lui va aduce cel mai de pret cadou pentru voi si o veste care ne va face sa mergem mai departe pe noi toate! Rodixon,bebelusa ta da vreun semn? Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| adr- bebeluta mea se joaca, este activa atat ziua cat si noaptea si cred ca abia asteapta sa vina in sanul familiei noastre- o asteptam de o VIATA! Cred ca azi vom stabili cu medicul cand vom programa cezariana; emotiile sunt mari, nici nu va inchipuiti - este un cumul de trairi si de sentimente pe care numai daca le traiesti le realizezi! Ma bucur ca sunt fete care citesc acest forum si intra pe rand pentru a-si impartasi starile si sunt convinsa ca sunt si multe altele! Sandy - ma rog pentru tine ca acest vis sa prinda contur in perioada sarbatorilor cand se fac daruri mai mici sau mai mari ; ma rog ca bunul d-zeu sa-ti daruiasca cel mai minunat dar de pe pamant: O VIATA SAU DOUA IN PANTECUL TAU! Nu va mai enumar pe toate dar credeti-ma citesc ceea ce scrieti iar ochii mei sunt permanenty in lacrimi: lacrimi de bucurie pentru toate care ati reusit, lacrimi impletite cu rugaciuni pentru cele care asteptati si lacrimi de speranta pentru cele care doriti si nu aveti ina curajul, puterea dar aveti dorinta! Azi la Romania este o sarbatoare mare: SF SPRIRIDON - MARE FACATOR DE MINUNI, este o sarbatoare catolica dar nu conteaza, este cu cruce neagra; la acest sfant m-am rugat ani la rand prin pomelnice de 40 zile, este si o biserica in Galati unde se citesc zilnic aceste pomelnice; si de fiecare data a asezat lucrurile asa cum a trebuit; in aceasta biserica am facut si cununia religioasa la nunta noastra! este un loc sfant pentru noi! Va pup pe toate si oricand doriti va pot impartasi povestea mea legata de marea dorInta de a fi MAMA! |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Salut fetelor, Sandy mult mult succes, eu eri te-am vazut cind ai plecat cu dna Jana, si miam dat seama ca o sa ai transferul, eu eri am fost la dna Diana la USG sa vad citi sau implantat, deocamdata este 1, vroiam foarte mult sa fie 2, dar multumesc lui Dumnezeu macar pentru 1. Mult succes tuturor. |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Rodixon, vroiam sa te intreb de ce cezariana sau asa tia spus medicul? |
|
|