Nivel: Membru
Inregistrat: 11/29/2014 Mesaje: 3
| Multumesc tutror pentru felicitari! Olga am decis sa nu merg la el si din cauza ca faimoasele lui injectii nu sint dedicate tuturor si de aici mi am dat seama ca voi fi tratata in general ca toti ceilalti si nu va fi examinat cazul nostru individual. Apoi cind am mers la prima consultatie la dna Diana si am vazul felul dumneaei de a aborda subiectul si citind parerile si experientele fetelor de pe acest forum, am decis sa mergem la dna Diana fara nici o ezitare :) |
|
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Ce cuvinte frumoase Rodixon, la multi multi ani, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta impreuna cu copilul tau. Intr-adevar cum ai spus tu, suntem o familie virtuala, in fiecare dimineata intru cu nerabdare pe aceasta pagina ca sa vad, cine si ce-a mai facut, cine si ce rezultate are. Aveti grija fetelor de voi, si sa auzim numai de burtici |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| La multi ani Rodixon, multa sanatate,bafta si sa dea Domnul sa aduci pe lume o fetita sanatoasa, care sa va bucure zi de zi si sa va incalzeasca sufletelele. Nastere usoara, iti tinem pumnii. Mult succes tuturor fetelor si sa auzim doar de rezultate pozitive. Domnul sa ne pazeasca pe fiecare din noi si sa ne ajute sa ne realizam visul cel mare.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Ce cuvint frumoase ai scris in ultima ta postare ,Rodixon,m-au emotionat f mult,intr-adevar suntem ca o famile,iar tu esti "mama"noastra,ne incurajezi ,ne dai sfaturi si ne esti alaturi!! Azi am avut ceva emotii,sotul nu s-a simtit prea bine si am fost in seara asta am fost la medic si-a facut eco+ consult, am crezut ca are piatra la rinichi,ca are antecedente, dar este racit"jos"!:( Ia dat medicul antibiotic,am sunat-o pe dna Diana sa vad daca poate sa inceapa tratamentul,daca influenteaza calitatea spermei avand in vedere ca peste cateva zile facem prelevarea si dansa a zis ca nu e nici o probema!!!noi oricum suntem stresati acum,daca vor fi probleme, s-a stricat si vremea,ninge ca'n povesti si noi joi trebuie sa ajungem la chisinau!!!offf,nmai probleme... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| sandy - aceste sunt piedici care se pun in cale dar nu disperati - totul se va sfarsi cu bine, cu pasi mici atingem lucrurile mari! Ninsoarea se va opri in nseara aceasta iar in privinta sotului, daca dna Diana a spus ca nu sunt probleme, asa este, stie ce spune; in rest stii foarte bine ca pana aici totul este OK: foliculi, endometru! Cu Dzeu inainte!- te pup! |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Sandy sunt perfect de acord cu rodixon..sunt obstacole mici care vor sa lasi miinele...de asta trebue sa inspiri ading si cu mult caracter sa treci peste ele...ghindire pozitiva ! Ascult-o pe dna Diana totul va fi bine ! |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Buna fetelor, sa va aduc vestea cea mare SUNT INSARCINATAAAAAAAAAAAAAAAAA |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Credeti in Dumnezeu, aveti increde in medicii de la Medpark, in special Dna Diana, Dna Jana, si totul va bine. |
|
| Felecitari Lilicik ai grija de tine si de bebelush !!! ghindirea pozitiva , dzeu si echipa ne ajuta !!
azi dimineata am fost la dna Diana si era cineva din Romania , cam imi era incomod sa intreb daca nu cumva e cineva de pe forum caci daca nu era ap nu ma intelegea corect ce vreu , era o doamna negrutsa cu sots inalt negruts si mai era un domn cu ei ..
la mine a vazut un chist doamna diana , a zis sa vin la ziua a 14-15 a cm sa vedem daca mai este si daca da sa mi dea dufaston sa beau ..si cam imi s-a inceput dupa masa a merge CM mai tare .. am zis eu Sandy nu e nimic usor in viata asta si obstacolele astea apar ca buna ziua sa ne faca sa lasam miinele in jos !! dar noi nu ne lasam cu una cu alta.. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| felicitari lilcik - BRAVO! Dumnezeu e mare iar Dna Diana este ingerul trimis pe pamant sa ne aduca darul nostru mult dorit - un suflet de copil!
shursunea - dna din Romania era sandy cu sotul si fratele ei- puteai vorbi cu ei- saptamana viitoare ea va face punctia si embriotransferul!
Cat ma bucur pentru toate fetele! cunosc sentimentul in care treci cand faci testul : emotii extraordinare si asteptari apoi cand vezi rezultatul treci de la agonie la extaz apoi dupa cateva clipe te intrebi - cum voi parcurge acest drum de 9 luni? Este frumos, palpitant, emotionant si unic! D-zeu sa va binecuvanteze pe toate! |
|
| Felicitari,lilik!!! Shursunea, eu eram doamna aceea,dar tu care erai????am vb cu o doamna bruneta,tu erai???sau doama care a intrat inaintea mea???ac am ajuns si noi acs,lucrurile stau bine,foliculi cresc,endometru 6.5,ziua 9 c.m.sambata o sa venim iarasi la chisinau, si atunci o sa ne spuna cand o sa facem si punctia,daca luni sau marti. Referitor,la situatia ta si eu aveam un chist la un moment dat,dar s-a absorbit la urmatorul ciclu!!! Rodixon, te pup si-ti multumesc pt sustinere!!! |
|
| Shurshnea, noi trebuie sa depasim toate obstacolele si sa fim optimiste si vestile bune pe care le primim de la fetele de pe forum ne fc si mai increzatoare!!pupici |
|
| Sandy ma bucur ca tot este bine la tine , tin pumnii si sunt sigura ca totul va fi bine !
Eu eram ceea care a intrat prima , cred ca inaintea ta .. asa e mica lumea asta
sper si la mine sa fie tot bine !!!
pupici |
|
| Shurshnea, data viitoare cand o sa ne intalnim o vb neaparat!! |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Lilcik felicitari, sa dea Domnul ca sarcina sa decurga bine! Dumnezeu e mare si ne ajuta pe toate sa ne realizam visul cel mare cu ajutorul echipei dela Medpark. Shurshunea, Sandy mult succes si sa depasiti usor toate obstacolele care va vin in cale. Eu simbata voi merge la prima ecografie si-mi voi vedea pentru prima oara embrionasul sau embrionasii in burtica. Cu Dumnezeu inainte! |
|
|