FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
liuka
Scris: Saturday, November 29, 2014 10:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/29/2014
Buna mamici si viitoare mamici!
As vrea si eu sa impartasesc cu voi frumoasa si emotionanta mea experienta cu Dna doctor Diana si echipa de la Medpark. De mult timp va urmaresc discutiile pe acest forum si in mare si datorita reusitelor voastre am mers la Medpark cu mai mare incredere si speranta !
Dupa 4 ani de stat pe la usile medicilor, dupa o laparoscopie de desfundare a trompelor uterine si dupa o histeroscopie de scoatere a polipului endometrial... nu am reusit sa raman insarcinata. Toate astea in mare parte le-am facut la Pastrama... Pina am decis intr-o zi sa facem FIV. De la prima consultatie cu Dna Diana mi-a placut profesionalismul si modul de a aborda cuplul aparte si de a nu generaliza lucrurile. La noi era o mica problema la ambii, eu cu trompele astupate si spermograma sotului putin mai slabutza. Pe 8 octombrie mi au extras ovocitele, pe 11/10 mi au facut transferul a 2 embrioni (5 i-am congelat) iar pe 23/10 la 13:50 m-a sunat dna Diana si m-a felicitat cu rezultatul pozitiv, (343) :) Acum avem 9 saptamani, traim emotii de nedescris, avem un bebelush , ne rugam Domnului sa ne ajute in continuare sa avem o sarcina usoara si sa aducem pe lume copil sanatosi. Ceea ce va doresc tuturor!!! Ma simt norocoasa ca avem asa echipa in Chisinau. Iar celor care nu reusesc din prima sa obtina sarcina sa nu se descurajeze, fiecare cuplu e diferit, eu sunt sigura si cu siguranta multe dintre voi vor fi de acord cu mine, Echipa de la Medpark lucreaza cu acelasi profesionalism si aceeasi dedicatie cu fiecare cuplu in parte, insa din pacate nu totul depinde doar de ei...
Va doresc succes tutror si sa fiti optimiste, totul va fi bine :)
sandy33
Scris: Saturday, November 29, 2014 10:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
VICKY88,ti-a venit c.m???ai fost la control??
sandy33
Scris: Saturday, November 29, 2014 11:01 AM
Nivel

LIUKA, felicitari, si tie.!!newclap
liuka
Scris: Saturday, November 29, 2014 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2014
apropo, vroiam sa va mai spun ca am fost la dna Diana la 5 saptamani, 6 saptamani, 8 sapt si tb sa merg la 11 sapt si pentru nici una nu am achitat nimic in plus. Dumneaei mi a spus ca nu trebuie sa achit nimic, ma va anunta cind va fi cazul de achitat ;)
vicky88
Scris: Saturday, November 29, 2014 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Sandy 33 c.m. inka nu me-a venit,dar il astept ca niciodataHands fetelor spuneti-mo va rog tratamentul se incepe din prima zi a c.m???
sandy33
Scris: Saturday, November 29, 2014 4:04 PM
Nivel

Vicky88,eu am inceput tratamentul din a 3 zi!!!
Alexandrina
Scris: Saturday, November 29, 2014 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Sandy eu am inceput tratamentul in ziua a 3 a cm pe 03.11.2014, pe 12.11 am fost la punctie si pe 15.11 mi-au fost transferati embrionii. La inceputul tratamentului aveam 6 foliculi, la sfirsit 8 foliculi, dar maturi 6 care au fost fertilizati si s-au obtinut 4 embrioni.
Liuka felicitari, sarcina usoara iti doresc.
Mult succes fetelor care urmeaza sa intre in protocol si care sunt in protocol fiti sigure pe voi, aveti incredere in d. Diana si cu siguranta veti reusi. Cu D-zeu inainte.
Fetelor de citeva zile ma framinta o intrebare, daca sonografia la asa termen mic nu dauneaza sarcinii. am citit pe alte forumuri ca unele fete au pierdut sarcina imediat dupa sonografie. Care ati trecut deja prin aceasta experienta, puteti sa ma ajutati. Sunt zile ca am dureri in burta, ca inainte de cm si ma ingrijorez, ce poate fi oare?
olga85
Scris: Saturday, November 29, 2014 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Liuca felicitari si sa ai parte de o sarcina u?oara!! Observ ca din ce mai multe fete au trecut prin pastrama, cred ca si ne cunoa?tem, ca am stat si eu pe la usa lui foarte mult timp. Totu?i vroiam sa te intreb ce te-a determinat sa nu faci FIV-ul la el?
lilcik
Scris: Sunday, November 30, 2014 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 11/28/2014
salutare fetelor,
Rodixon o sa tin cont de sfaturi, Mersin mult.
Sandy33 , da eu am facut transferul simbata trecuta pe 22.11.2014.
Mult succes tuturor
shurshunea
Scris: Monday, December 1, 2014 9:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Lilcik tinem pumnii pentru tine !!!

Liuka bine ai venit aici si suntem nespus de bucuroase pentru tine !!

Sandy eu incep in ianuarie protocolul , pentru ca dupa extrauterina tr sa fac pauza .. la inceput de decembrie cum se incepe ciclu trebuie sa merg la dna Diana la un control , a zis sa ma mai vada o data . Deci am timp sa ma pregatesc moral pentru procedura ..

Sandy tinem pumnii pentru tine !!! totul va fi bine dance
lilcik
Scris: Monday, December 1, 2014 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/28/2014
shurshunea, multumesc foarte mult pentru sustinere, in acest moment chiar am nevoie de sustinere. Sunt obtimista totul v-a fi bine.
Si tie mult succes.
sandy33
Scris: Monday, December 1, 2014 5:21 PM
Nivel

Multumesc de sustinere,fetelor!!!azi am fost la monitorizare,a6 zi a c.m, totul este in regula,foliculi cresc,endometru 5mm.ma rog la Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa ne indeplinim acest vis!!!
Roixon- La Multiiii Ani!!!!sa fi sanatoasa,iubita si o mamica fericita!!!!va pup
adr
Scris: Tuesday, December 2, 2014 12:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2014
La multi ani,Rodixon! Multa bafta,Sandy! Sa auzim numai de bine!Va pup!
shurshunea
Scris: Tuesday, December 2, 2014 8:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
la multi ani Rodixon ! multa sanatate , dragoste si doar bucurii de la printsesa ta !chitara coeur
rodixon
Scris: Tuesday, December 2, 2014 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Multumesc mult fetelor!
Ieri pe 1 dec de ziua mea cand am implinit 42 de ani a fost cea mai frumoasa aniversare pe care am trait-o!
in fiecare an, urarea pe care mi-o faceau toti cei dragi era ca "anul viitor poate vei deveni mama"; anul acesta acest urare prinde contur! nu-mi vine sa cred ca se va intampla aceasta minune stau cu sufletul la gura pana la marele eveniment si parca tot mai mult vreau sa traiesc clipa cea mai fericita de a-mi tine copilul la piept!
Chiar daca nu va cunosc personal, mai putin pe sandy careia ii doresc sa aiba cel mai frumos sfarsit de ani , simt ca toate faceti parte din mine, si ma bucur nespus ca suntem aici, o familie virtuala care traieste sau vor sa traiasca acelasi vis,cel mai frumos din viata unei femei: de a aduce pe lume o VIATA indiferent de piedicile, emotiile, incertitudinile ce le inceac, indiferent de LUPTA pe care trebuie sa o ducem cu noi insine, cu viata!
O lupta in care nu vezi decat izbanda - si atunci cu siguranta reusim!

Alexandrina - nu conteaza sonografiile facute, nu afecteaza copilul, stai linistita, la fetele de care spui tu ca dupa sonografie au avut probleme - cauza nu a fost sonografia!

Va pup pe toate si nu uitati rugati-va la D-zeu, el ne da putere si aseaza lucrurile asa cum trebuie, de fiecare data!
Si un gand bun MEDICULUI, MAMEI SI IN PRIMUL RAND OMULUI MINUNAT: D-NA DIANA AL FARAJ - in fiecare zi!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.