Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Olga salut bine ai venit la noi s intr-un ceas bun.. cind semnezi contractu ?
De infectii doamna Diana le-a gasit la mine in istorie si mi le-a exclus de la investigatii pre contractuale . poate o intrebi pe ea de ele ..deja la semnarea contractului le-am dat pe celea incluse la ei in contra msr, sida si ce mai e acolo
contractu il poti achita in rate doar prin contractarea unui uimprumut la banca ,cererea se examineaza in citeva zile .. noi nu am recurs la ea , ca eu lucrez in domeniul bancar si stiu ce inseamna 0 procente acolo sunt multe comisioane ascunse , comision pentru una alta , pentru ca respiri si etc .. a venit mama si ne-a adus suma care nu ne ajungea .. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| ALEXANDRINA - felicitari- doamne cat ma bucur! Dupa rezultatul testului la sange se pare ca doar 1 bebe vei avea! primul acvograf l-am facut la 5 saptamni de la CM - adica peste o saptaman, atuci se va cedea daca este 1 sau 2 ; se vede sacul gestational! Apoi la inca o saptamana va batea inima bebelusului! climara am folosit pana pe la vreo 8 saptamani iar utrogestan pana luna aceasta (mai mult de protectie, dar nu face rau); I-ai spus fetitei tale? cum a reactionat sau mai astepti!
Ol;ga - bine ai venit printre noi!
Fetelor - eu va tot spun de cand am intrat pe acest forum - aveti incredere in Dna Diana si echipa de la Medpark - sunt extraordinari iar rezultatele lor sunt mult peste media de la cele mai bune clinici din Romania si chiar din alte state europene- am inteles ca au fost luni in care procentul de reusita de la Medpark a ajuns pana la 70-80% - extrem de mult - si asta ca urmare a profesionalismului distinsei dnei dr. Diana si a dl Dr. Irene.
Uitati de repromed, tatramed, etc - nu exista grad de comparatie cu spitalul Medpark si echipa FIV de la Medpark!
va pup pe toate! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Vicky 88 eu cind am mers la Medpark aveam ceva anlize la infectii si respectiv nu am mai facut decit acele analize care intra in protocol. Alte analize d. Diana a spus ca nu sunt necesare si nu sunt relevante pentru rezultatul tratamentului. |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Alexandrina apropo citi embrioni ai avut in total? Si cu ce preparate te-au stimulat? |
|
Inregistrat: 11/15/2014 Mesaje: 20
| Ma bucur pentru Alexandrina si pentru toate care ati reusit sa va impliniti visul. Nastere usoara,rodixon! As mai avea si eu o intrebare:de cate ori a trebuit sa ajungeti la medpark pana la ET? Eu stau f prost la capitolul timp(nu prea am posibilitatea de a-mi lua CO).Aaaa ....si inca ceva:cat trebuie sa achiti la semnarea contractului?Sandy,tu ce ai mai facut? Cand faci ET? Va pup si multa bafta tuturor! |
|
| ADR - noi am facut o luna inainte monitorizarea endometrului (acolo era probema mea)- deci vreo 3 drumuri (inceput, mijloc si sfarsit de ciclu); apoi, cand am semnat contractul (se achita toata suma 49.000 lei moldovenesti - aprox 120 milioane romanesti - apoi nu mai platesti absolut nimic, este inclus tot - si tratementul dupa ET) am mai facut vreo 4-5 drumuri : monitorizare folicului ca sa vada doza tratamentului si apoi punctie+ ET; daca participai la ziua portilor dechise (sau vei participa pentru ca va mai fi cu siguranta pana vei incepe tu anul viitor, ai o reducere de 10%- aprox 10 milioane romanesti) sandy- cand incepi tratamentul? Va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Buna fetelor. Desi nu am mai scris demult, eu va urmaresc permanet. Acum sunt decisa ca luna viitoare sa fac embrionotransferul (avem trei embrioni congelati), dupa prima incercare esuata la Medpark. Felicitari tuturor fetelor. Succese mari! |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Salut tuturor,eu sunt noua pe aici, dar va urmaresc demult. Vreau sa va spun ca si eu am facut transferul la Medpark si astept cu nerabdare ziua de 04.12.2014 sa fac testul de sarcina. As vrea sa întreb de fetele care sunt însarcinate daca ati avut careva simtome în tot acest timp dupa transfer
|
|
| Viky 88 eu am avut 4 embrioni, 3 mi-au fost transferati , dar 1 deoarece era de calitatea a 4 nu a fost congilat.Am avut 6 oocite din care s-a fertilizat 4. La mine a raspuns la stimulare doar un ovar, al doilea a avut doar 2 foliculi f. mici care nici nu au fost extrasi , dar ovarul drept a raspuns f. bine la stimulare cu 6 foliculi mari si frumosi. M-au stimulat cu Puregon, Pergoveris si Cetrotide. dar din discutie cu fetele care erau pe hol am vazut ca tratamentul difera, nu este identic la toate. La o fata AMH era sub 1 si i-a recomandat inafara de medicamentele de stimulare care intra in protocol sa mai procure un medicament care sa-i mareasca calitatea foliculeleor. Mult succes fetelor care intra in protocol, aveti toata increderea in d. Diana si toate intrebarile care va framinta o puteti intreba direct pe ea, ca o sa va raspunda cu placere. Rodixon fetitei mele nu i-am adus inca noutatea, mai asteptam un pic, sa merg la USG si apoi. Apropo, din discutie am inteles ca deseori la sonografie ai mers la d. Diana, ai achitat ceva pentru consult sau sonografie, te programai inainte de a merge. Referitor la achitarea in rate va spun cu toata increderea ca nu este nici un comision ascuns, comisionul il achita Medparkul bancii, eu am pregatit tot pachetul de acte am mers la banca, mi-au acceptat creditul si mi-au facut tabelul de rambursare si intr-adevar nu este in plus nici un comision, atit cei de la banca , cit si Tatiana mi-au spus ca comisionul il achita Medparkul. Am renuntat in ultimul moment sa iau creditul deoarece am mers la ziua usilor deschise si Tatiana mi-a spus ca daca iau credit de la banca nu beneficiez de cele 10 % reducere ,deoarece Medparkul achita comisionul bancii si respectiv nu-mi poat acorda si 10 % reducere. Asa ca daca cineva se gindeste sa achita in rate, poate merge cu tata increderea ca nu este nici un comision ascuns.
|
|
| Lilcik eu am avut ceva simptome burta umflata, sini mariti si durerosi si f. mici greturi. Dar la fiecare este individual, nu cauta simptome, am citit pe forum ca unele fete nu aveau deloc simptome si rezultatul a fost pozitiv. Stai relaxata, roaga-te la D-zeu si cu siguranta vei reusi. Mult succes, iti tinem pumnii. |
|
Inregistrat: 11/28/2014 Mesaje: 9
| Alexandrina mersi mult pentru sustinere, dar sinii sunt mariti si chiar durerosi, sper foarte foarte mult sa fie pozitiv!!!!!! |
|
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| shurshunea merci mult de raspuns, eu saptamina trecuta am fost la dna Diana, si mi-a spus ca inainte de a semna contractul sa mai deie sotul inca o data spermograma ca ceva cu morfologia nu e in regula. Eu ca si tine am fost la roman pastrama,new med life, dar nu mi-a placut atitudinea lui, am trecut si prin injectiile lui faimoase, si nimic bun. Dar la intrebarea cit va costa FIV-ul la el, mi-o spune: ei 2500 euro, ce acestia is bani!!! stii de parca vorbeam de 2500 lei. sau, care este procentajul ca va fi sau nu sarcina, el in batjocora: fetelor! eu ce-s Dumnezeu la voi, se va primi, e bine, nu se va primi, vei mai veni o data. Pe cind Dna Diana, asa de frumos s-a comportat, mi-a raspuns la toate intrebarile mele, mi-a explicat in detaliu ce si cum..simt ca acesta e medicul meu!!! Simbata aceasta vom da spermograma, si cred ca la inceputul lui decembrie vom semna contractul. Fetelor, sa stiti ca ma bucur mult ca am dat de acest forum, sinteti atit de binevoitoare, si va faceti griji una de alta. BRAVO!!! |
|
| Alexandrina - intr-adevar, eu am mers la dna Diana la toate ecografiile de dupa confirmarea sarcinii desi a trebuit sa ma inscriu si la un medic de la Galati pentru ca aici voi naste. Tu fiind din chisinau cu siguranta trebuie sa gasesti un medic ginecolog pentru monitorizare sarcinii si natere dupa. La prima sonografie - la 5 saptamani cu siguranta vei merge la dna diana apoi la altcineva - rolul dumneaei se incheie la obtinerea rezultatului procedurii FIV. Nu neaparat ca eu am fost u caz special dar nu stiam pe altcineva la Medpark si nu avea sens sa ma inscriu la unalt medic ginecolog. de cateva ori mi-am facut Ecografie la Medpark, la dna ecografist Uncuta Irina , cu programare si cu plata (nu costa mult). Ca si o conparatie : Morfologie sarcina trim II sau III cu Doppler : Medpark - 500 Lei Moldovenesti ( 120 RON romanesti)- in Romania aceeasi eco la un pret de 400 RON romanesti ( aprox 1600 lei moldovenesti); iar calitatea ecografiei difera total - mult mai mult simt de raspundere la Medpark!
Lilcik - mult succes iti doresc, nu cauta simptome, stai cat mai linistita, fara efort si ganduri negative! sa ne anunti vestea cea mare!
Ma bucur ca membri acestui forum este din ce in ce mai mare si sunt convinsa ca si alte fete citesc si apoi iau decizii chiar daca nu ne scriu!
mai mult decat ata ma bucur ca nu suntem numai romance, sunt si fete din Moldova : pe toate le leaga acelasi vis!
va pup pe toate! |
|
Inregistrat: 11/13/2014 Mesaje: 17
| lilicik succese mari iti doresc.cit referitor la simptome este foarte individual si nu te conduce dupa sini asta vine de la hormoni.eu personal pes te vre-o 7zile am inceput sa fiu palida si sa am slabiciuni poate un pic de crampe si uneori burta umflata cam asta. Alexandrina ma bucur sincer pentru tine deoarece stiu ce simti.Succese in continuare. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Neata,fetelor ALEXANDRINA, FELICITARI!!!!ma bucur mult pt tine!!!la tine cat timp a durat tratamentul si cati foliculi aveai in ziua cand ai inceput tratamentul? Eu ,ieri,am fost la control,fiind a 3zi a c.m, aveam peste 10 foliculi,am inceput tratamentul, PUREGON,225u.m,o data pe zi,urmand ca luni sa merg la monitorizare.!!! OLGA, o sa vezi ca o sa semnezi contractul la incep lunii si cu siguranta,o sa fie bine!!! LILCIK, abia astept ziua de 4,ca sa ne dai vestea cea mare!! Tu ai facut cumva ET,sambata trecuta,pe22??eu atunci am semnat contractul si cred ca in ziua aceea sau facut vreo 5,ET!!! MATILDA, trebuie sa fim optimiste!!!de data o sa reusesti!! MILANA,succes!!! SHURSHUENE A, tu in dec sau in ianuarie,incepi protocolul??! RODIXON,pup burtica si pe tine,binenteles!!o sa te sun zilele astea!!! ADR,tu cans incepi?!eu pana cand am semnat contractul am facut 4drumuri,ieri a fost al 5-lea si am inceput trat!!! LILIANA38, ne auzim la telefon!!
|
|
|