FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodixon
Scris: Monday, February 3, 2014 12:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor,

Marlena- multumesc pentru raspunsuri; sa treci cu bine peste operatia de histeroscopie si sa dea Domnul sa reusesti FIV din prima sau poate pana la FIV se prinde natural;

Alisa 30 - sa dea domnul ca testul sa fie pozitiv.
Iti simti burta umflata? acesta este un semn de sarcina (asa imi spunea profesorul dupa ET); stiu cum este aceasta perioada : foarte greu cu cat se apropie momentul testului dar si frumoasa, plina de speranta, emotii, vise, protectie...Mult succes, ne anunti si pe noi !

Zezen1 - nu mai spui nimic? Tu ai facut procedura? Care a fost rezultatul?

Va pup pe toate!
Sezen1
Scris: Tuesday, February 4, 2014 4:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/12/2013
Buna rodixon! Eu din pacate nu am inceput inca procedura, cu toate ca as fi vrut tare mult. Am fost impreuna cu sotul la o prima consultatie la Medpark in septembrie. Atunci D-na Diana ne-a explicat in detaliu pasii procedurii, cauzele problemei noastre, recomandari. A fost foarte draguta si ii multumim inca o data pe aceasta cale. A ramas sa incepem tratamentul, insa la vremea respectiva nu aveam inca suma si am amanat. Insa sper ca dupa Pasti sa incep si eu tratamentul. Succes la toate fetele! Va tin la curent! DistanceKiss
Marlena
Scris: Sunday, February 9, 2014 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/21/2013
Buna fetelor!

Rodixon, multumesc pentru sustinere! Si tie iti doresc sa treci cu bine de tratament iar la final sa ai un rezultat pozitiv! majoreta

Alisa30, care este rezultatul? Sper ca este unul pozitiv.

Sezen1, mult succes si tie si un rezultat pozitiv.

Va imbratisez pe toate computerlove
Alisa30
Scris: Wednesday, February 12, 2014 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2013
Buna fetele! grup
Scuze ca raspund cu intarziere insa nu am avut ocazia sa intru pe forum zilele acestea. Vreau sa va spun ca testul de sarcina a iesit pozitiv!!! majoreta Urmeaza sa ajung la Chisinau la o prima ecografie, dupa care voi continua cu medicul meu, in Iasi. Mult succes si voua, sa nu va pierdeti speranta. Incet, incet lucrurile se aranjeaza de la sine. Important este sa incercati!
Fetelor, mult succes, totul va fi bine! Buddy1
rodixon
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:07 AM
Nivel

Buna Fetelor,

Bravo Alissa30! Felicitari - de acum incolo ai grija de tine si de bebelusul tau!
Cat ai avut Bhcg in ziua 14? Cati embrioni ai transferat?
Ne poti da mai multe detalii: e primul FIV, ce fel de protocol, nr. ovocite la punctie, diagnosticul vostru, etc.
Scuza-ma ca indraznesc dar ne ajuta ca din experientele altora sa invatam si noi sau sa ne raspundem anumitor intrebari;
Tie ti-au comunicat cate ovocite ai avut la punctie; o fisa cu toate aceste date iti dau si tie? ti-au spus ce tip de embrioni s-au format?
Te intreb si pentru a face comparatie cu alta clinica din Chisinau unde nu am primit astfel de informatii (mai ales scrise); daca imi cere cineva acum dovada ca am mai facut un FIV cred ca nu pot arata nimic inafara de bonurile de la farmacii cu banii dati pe injectii/medicamente; nici chiar pt. plata procedurii nu am primit chitanta;

Oare va veni si la noi aceasta zi cand vom spune: SUNTEM INSARCINATE- VOM FI MAME!

Eu sambata sunt programata la Medpark la prima discutie si consultatie; sper sa fie un inceput bun
Parca sunt nerabdatoare sa incep protocolul dar totodata stiind ca este ultima sansa pe care o voi avea imi este teama de un alt esec

Va pup si va voi tine la curent cu ce voi mai face
aurishta
Scris: Thursday, February 13, 2014 11:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
rodixon wrote:

Oare va veni si la noi aceasta zi cand vom spune: SUNTEM INSARCINATE- VOM FI MAME!
Negresit! Cheek Kiss majoreta majoreta majoreta
Sezen1
Scris: Thursday, February 13, 2014 4:06 PM
Nivel

Felicitari Alisa30! Este intr-adevar o veste grozava!! Multa sanatate in continuare si sarcina usoara! Va tin pumnii la toate! majoreta
Alisa30
Scris: Friday, February 14, 2014 12:15 PM
Nivel

Buna fetele!grup
Multumesc tare mult de incurajari! E un sentiment tare placut ce ni se intampla si sper ca toate femeile sa aiba parte de acest lucru.
Rodixon, este primul FIV pe care-l facem, am mai facut cateva proceduri de insemnare artificiala inainte, insa fara rezultate pozitive. Am considerat ca FIV este singura sansa viabila. Problema noastra este calitatea foarte slaba a spermei, in rest totul este in ordine. Protoculul FIV a inceput in ziua a 3-a de CM cand am inceput sa fac injectii de stimulare si am continuat pana in ziua a 11-a cand am facut injectia ovitrelle. In a 13-a zi a CM am facut prelevarea de ovocite, iar 3 zile mai tarziu am facut embriotransferul. In total au fost extrase 12 ovocite, insa numai 6 ovule au fost mature, toate formand embrioni. Tot timpul am stiut care este situatia ovocitelor si a embrionilor. Am transferat 2 embrioni, iar restul au fost crioconservati. Am semnat pentru crioconservare. In ceea ce priveste plata, am facut o singura plata, la inceput, pentru tot pachetul si am primit bon fiscal. Ulterior nu am mai platit nimic. In acest pachet intra si medicamentele de stimulare si cele de dupa embriotranser.
Rodixon, asa cum au spus si fetele inaintea mea, nu trebuie sa iti pierzi speranta. Sigur se va intampla minunea si pentru voi. Buddy1
Sezen1, multumesc pentru gandurile tale. Sper sa incepi si tu cat de curand tratamentul si sa fie totul bine. pupici

rodixon
Scris: Friday, February 14, 2014 2:45 PM
Nivel

Buna fetelor,

Alisa30 multumesc mult pentru raspunsurile tale.
Imi creste inima de bucurie cand aud ca sunt rezultate pozitive.
Si la noi aceeasi problema majora ar fi :calitatea spermei:morfologie si motilitate;
Maine merg la Chisinau si voi vedea ce-mi spun din punct de vedere al endometrului; era cam subtire la unele monitorizari de anul trecut (chiar si la FIV); am incercat sa spun ca am facut cateva luni tratament cu clostybegist (de stimulare a ovulatie) si acesta subtiaza endometru dar nu m-a ascultat nimeni.
Oricum, din cate imi spuneti voi la Medpark este transparanta si acest lucru ma bucura enorm;
Nu-mi pierd speranta, dar stiti sunt intr-o lupta cu timpul si asta ma face sa clachez uneori.
daca as avea 30 ani sau 35 poate as gandi altfel...
Oricum - va pup pe toate si va doresc un Valentin's Day cu multa iubire!
rodixon
Scris: Monday, February 17, 2014 3:33 PM
Nivel

Buna fetelor,

Am fost sambata la Chisinau - Medpark pentru o prima consulatie si discutie.
D-na Diana si echipa FIV mi-au lasat o impresie deosebita; in decursul anilor am mers la "n" doctori dar sambata am simtit pentru prima daca ca acesti oameni in frunte cu d-na Diana chiar sunt profesionisti, sunt oameni si isi respecta valorile spitalului unde lucreaza : orientare catre client, comunicare eficienta, profesionalist, integritate , etc.
Sunt foarte incantata si astept cu nerabdare sa urmez urmatorii pasi; un ciclu voi fi monitorizata de d-na doctor (inceput CM, in apropierea ov si apoi la sfarsitul ciclului ) urmand ca apoi sa incepem procedura FIV;
Voi ce mai faceti?
Alisa30 cand mergi la chisinau pentru ecografie?
Marlena - ce mai faci? cant te-ai programat pentru histero?
Mie mi-au spus ca nu este nevoie de histeroscopie;
Sambata cand am fost noi mai era o pacienta de la Galati pentru un embriotransfer.
Mi-a placut faptul ca spitalul are angajat un reprezentant pentru relatia cu clientii internationali (in special romani), D-na Delia Ergun - un om extraordinar pe care am cunoscut-o si care ne-a asigurat ca ne va da toate informatiile de care mai avem nevoie (cazari, drum catre clinica, etc);

Va pup pe toate si va urez mult succes!
Sezen1
Scris: Tuesday, February 18, 2014 5:58 PM
Nivel

Buna fetelor!
Rodixon, ma bucur tare mult ca ti-a placut la Medpark. Si eu am fost foarte entuziasmata de spital cand am fost prima data si parca voiam sa spun la toata lumea. firstprize Acum ca te aud pe tine mai-mai ca de-abia astept sa incep si eu tratamentul. Noi nu am apucat sa ne intalnim cu D-na Delia, cu toate ca D-na Dr. Diana ne-a spus, dar in ziua aceea nu era dumneaei in spital. Oricum e o veste buna ca ne poate ajuta cineva cu drumul in Chisinau si cu informatii despre cazare. Mult succes iti doresc si tie si la toate fetele. DistanceKiss
Alisa30
Scris: Thursday, February 20, 2014 2:28 PM
Nivel

Buna fetelor!campfire
Rodixon, ma bucur enorm ca totul a decurs bine. Eu ieri am fost la Chisinau pentru ecografie. A fost confirmata sarcina, pana acum toate bune. Mult succes si tie si fetelor in continuare. Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi. majoreta
Marlena
Scris: Sunday, March 2, 2014 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/21/2013
Buna gasit fetelor,

Ieri, de Martisor, am fost la Medpark pentyru histeroscopie. La intrare am primit martisoare, si eu si sotul :)) din partea spitalului. Asa am aflat ca in Moldova si barbatii poarta martisoare :))) Dupa aceea chiar am vazut barbati cu martisoare in piept!!!
Ieri am mers pentru hiteroscopie. Totul a decurs bine. Interventia s-a facut sub anestezie, asa ca de durere nu a fost vorba. Dupa aceea am fost transferata intr-un salon unde am stat cateva ore intinsa si chiar am dormit. In salon am avut televizor, internet, baie, chiar si un fotoliu pliant pe care sotul l-a intins si a reusit sa se odihneasca odata cu mine. Acum, teoretic, urmeaza sa incep procedura FIV. In ziua a 2-a sau a 3-a de menstruatia voi veni pentru control si atunci voi sti daca incep tratamentul. Voi ce mai faceti? O primavara frumoasa plina de imliniri va doresc!DistanceKiss
rodixon
Scris: Monday, March 3, 2014 11:58 AM
Nivel

Buna ziua fetelor,

Sa aveti o primavara frumoasa cu multa lumina si caldura pe chip si in suflet!

Ma bucur Marlena ca ai trecut si peste acest prag - histeroscopia.
Eu am fost vineri - 28.02 pentru monitorizarea de la inceputul ciclului.
Nu am nevoie de histeroscopie; voi mai merge si la mijlocul CM apoi catre sf pentru a monitoriza evolutia endometrului; apoi FIV!
Cand vei incepe protocolul pentru FIV?
Mai trebuie sa astepti ceva dupa ac operatie sau imediat urmatorul ciclu?

Referitor la martisor, eu am dus martisoare de vineri iar d-na Diana ne intreba daca si la noi in Romania exista ac sarbatoare; intr-adevar la ei atat femeile cat si barbatii primesc si poarta martisoare;

Pot spune ca si a doua vizita la Medpark m-a entuziasmat si m-a facut sa continui sa am mare icredere in ac echipa si in special in D-na doctor Diana; simt ca si discutia libera cu dansa ma linisteste si imi da speranta;

La mine deocamdata totul este ok: uter; ovare, endometru; pr. mea in ultimul timp era endometru subtire la ov; voi merge vineri sau luni si voi vedea cum evoluaeaza.

Va pup pe toate si chiar doresc sa ne impartasim experientele prin care trecem iar la sfarsit sa ne bucuram de realizarile noastre!
Sezen1
Scris: Monday, March 10, 2014 4:56 PM
Nivel

O primavara frumoasa, fetelor! Impliniri, bucurii si multa dragoste!! flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.