FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alisa30
Scris: Wednesday, November 26, 2014 3:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/12/2013
Buna fetelor! Ce surpriza, forumul nostru s-a aglomerat! Ma bucur ca ne-am marit grupul si putem impartasi mai multe pareri si experiente!
Rodixon iti doresc o nastere cat mai usoara! Imi pare rau ca ai avut acea cumpana, insa important este ca totul este bine! La mine nasterea a decurs, bine, la termen. Am optat totusi pentru cezariana, mi-a fost teama sa nu apara complicatii. Am vrut sa nasc la maternitate, insa pana la urma am nascut la o clinica privata cu medicul meu. N-am vrut sa mai intru in discutii despre plati neoficiale etc. pe care le stim cu toate. De-asta am si fost foarte incantata de Medpark, ca nu s-a pus nici o clipa problema de costuri aditionale. Bebelusul a avut 3.2 kg la nastere. Acum ma simt foarte bine, mi-am revenit dupa operatie, la inceput a fost un pic mai greu, insa acum totul a intrat pe un fagas normal.
Alexandrina, mult succes la test! Poti sa mergi la Medpark pentru test fara probleme, ti-l dau destul repede si iti pot transmite rezultatele pe mail. Cel putin eu asa am procedat de cele mai multe ori. Plus poti merge la orice ora pentru colectare de sange.
Liliana38 mult succes, iti tin pumnii. Sper sa auzim cat mai curand de rezultate pozitive.
Shurshunea ai semnat contractul? Cand incepi tratamentul? Mult succes!
Marlena iti multumesc pentru urari! Si tie iti urez numai bine!
Milana multa sanatate tie si bebelului!
Sezen te asteptam sa mai intri pe forum.
Vicky88 sper ca Mosul sa vin cu tolba plina! Mult succes!
Adr mergi cu incredere la Medpark. Nici eu nici bebelul Andrei nu putem sa-ti recomandam ceva mai bun :)
Sandy33 iti tin pumnii!!
Fioredydy tu ce ai mai facut?
Sper ca nu am uitat pe nimeni :)
Multe zambete va doresc! Va pup pe toate!
rodixon
Scris: Wednesday, November 26, 2014 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Alexandrina - cu siguranta este sarcina; testul din urina este depistat la peste 25 unitati ; sau sa nu fie efevtul injectiei cu bhcg - Ovritel care ai facut-o pentru spargerea foliculilor inainte de punctie; oricum fiind in ziua a 11 dupa ET este prea devreme; vei vedea maine in sange, acolo este sigur- mult succes iti doresc!
Alissa- ma bucur ca ai dat un semn de viata si esti bine atat tu cat si bebelul Andrei!- cred ca este un dulce!
Si noi mai avem putin si parca emotiile devin din ce in ce mai mari; termenul de 40 de saptamani este pe 1 ian 2015; medicul meu este in CO (pleaca din tara) din 28 dec pana in 05 ian si nu stim cum vom proceda - cred ca in jurul Craciunului va avea loc nasterea dca fetita va avea greutatea normala....cezariana, bineinteles.
Fiecare avem gandurile noastre, emotiiile noastre, asteptarile noastre - indiferent de momentul in care ne aflam: inainte de FIV, inainte de test, in tipul procedurii, pe parcursul sarcinii si dupa nastere;
Dar TOATE toate avem acelasi vis comun: sa devenim intr-o zi MAMA; MAMA unui copil sanatos care sa ne bucure tot restul vietii!

Va pup pe toate!
Alexandrina
Scris: Wednesday, November 26, 2014 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Alisa30 ma bucur nespus de mult sa aud ca tu si bebelul sunteti bine. Bucura-te de fiecare clipa alaturi de ingerasul tau, cu siguranta traiesti momente de nedescris. Sa cresteti sanatosi si ingerul pazitor sa fie alaturi de voi mereu.
Alexandrina
Scris: Wednesday, November 26, 2014 7:35 PM
Nivel

va multumesc mult pentru sustinere fetelor. Sper dint tot sufletul sa aveti dreptate si miine sa am un rezultat pozitiv.
vicky88
Scris: Wednesday, November 26, 2014 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Alexandrina spune te rog citi embrioni te-au fost transferati??? Si in ziua transferului sotul are voie sa asiste la transfer???Mult succes pe miine sunt sigura ca o sa ne dai o veste buna!!!
shurshunea
Scris: Thursday, November 27, 2014 8:22 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Alisa ma bucur mult pentru tine sa fie sanatos copilasu si sa -ti aduca multe bucurii !!

Noi ieri am semnat contractu , am si dat toate analizele de singe si spermograma . Deja asteptam urmatorul ciclu sa vin la u ncontrol si cu d-zeu inainte la ciclu din ianuarie facem procedura .. deja au inceput emotiile deci o sa am nevoie deja voi sa ma linistitsi Lol

fetelor am o intrebare , unicii hormoni la care s-a uitat doamna diana au fost cei pentru glanda teroida care ii am facutsi si sunt buni .. dat fiind faptul ca pastrama mi-a scris multe analize de hormoni pina la procedura fiv , cam un pic imi fac grija , pentru ca mie doamna diana mi-a zis ca toate analizele de hormoni le dam in ziua punctiei ? poate sa merg sa dau analizele celea scrise de pastrama sa fiu mai linistita ?

Alexandrina - eu tin pumnii pentru tine sa ne scrii !!!
Alexandrina
Scris: Thursday, November 27, 2014 3:45 PM
Nivel

Fetelor sunt insarcinataaaaaaaaaaaaaa!!!!! Am un rezultat de 120 HCG. Suntem ffff fericiti, speram sa decurga sarcina cu bine si sa nasc un bebelus sanatos!
Mie mi-au fost transferati 3 embrioni- 2 de calitatea a II si 1 de calitatea IV.
rodixon
Scris: Thursday, November 27, 2014 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Alexandrina - care este rezultatul?
Ce ai facut?
Toata ziua am stat nelinistita azi cu gandul la tine- stiu ce inseamna!
sa stii ca sunt alaturi de tine, indiferent de situatie- am trait ambele stari la cele doua fiv-uri care le-am facut!
Te pup!
Alexandrina
Scris: Thursday, November 27, 2014 3:56 PM
Nivel

Vicky88 nu stiu daca permit sa asiste sotul la transfer nemijlocit in laboratorul FIV. In timpul transferului sotul m-a steptat in odaie. Dar tinind cont ca noi(femeile) inainte de a merge la transfer lasam toate hainele de pe noi si imbracam haine sterile, posibil sa nu permita. Dar cel mai bine s-o intrebi direct pe d. Diana.

Rodixon vreau sa te intreb tu cit timp ai continuat tratamentul cu Climara si Utrogestan dupa testul de sarcina. La prima ecografie la ce termen ai fost, ti-au spus de la primul eco ca vei avea 1 bebe.

Alexandrina
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:04 PM
Nivel

Fetelot Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine in aceste clipe grele. M-au ajutat mult cuvintele voastre calde, istorioarele pozitive, Va spun cu toata increderea ca anume acest forum m-a determinat sa merg la Medpark, fiindca eram f. confuza la inceput. Aveti incredere in D-zeu si in echipa de la Medpark si cu siguranta toate vom reusi sa ne realizam cel mai frumos vis, de a tine in brate copilasii nostri.
Va pup si cu mare drag va raspund la orice intrebare si va povestesc experienta prin care am trecut.
Am sa va tin la curent cum va decurge sarcina in continuare.
shurshunea
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Alexandrina felicitarile mele ti-am zis noi ca cu ghindirea pozitiva va fi totul bine Bravoo sunt nespus de ferecita pentru tine.. acum ai grija de tina , mai multa odihna , mai putin efort si stress , si ghinduri pozitive !!!

cu hormonii poti sa -mi raspunzi ?

vicky88
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Uuurrraaa !!!!Felicitari Alexandrina....de dimineata tot intru in forum si astept raspunsul tau!!!am asa niste emotii,ma bucur mult pt tine...deja si eu astept sa-mi vina ciclu ca sa incept protocolul...dupa raspunsul tau pozitiv deja am si mai mare incredere in echipa medpark!!! Sarcina usoara si inca odata felicitari!!!!
Alexandrina
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:13 PM
Nivel

Surshunea eu la fel mi-am facut griji ca si tine ca nu am dat analizele la hormoni inainte de a intra in protocol, dar aveam rezultatele la hormoni de la o alta clinica facute cu vrea 4 luni inainte. d. Diana mi-a spus ca reyultatele la hormoni sunt bune si nu este nevoie sa le mai repetam inainte de protocol. Dar o cunostinta de-a mea avea rezultatele nu atit de bune la hormoni si au aminat inceperea tratamentul. Nu-ti face griji fiecare caz este individual si daca d. Diana a spus ca nu este nevoie sa dai hormonii inainte, inseamna ca este OK. Ai toata increderea in echipa de la Medpark ca sunt f. buni profesionisti.
Alexandrina
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:19 PM
Nivel

Shurshunea, Vicky88 va doresc succese mari!!! Aveti incredere in corpul vostru, in echipa de la medpark, urmati cu strictete tratamentul prescris si cu ginduri pozitive, cu gindul la D-zeu, cu siguranta veti reusi!
olga85
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Buna fetelor, sunt noua pe aici, dar va urmaresc de mult timp, felicitari celor care au deja copilasul in brate, mult curaj celor care au ramas gravidutze, multa bafta celor care intra in protocol, la rindul meu sunt si eu in pragul unui FIV, si m-am hotarit sa-l fac la medpark, eram la dubii, sau roman pastrama sau medpark.

Dar, citindu-va mia-ti dat acea mica incredere sa aleg medparkul.
Alexandrina vroiam sa te intreb, dna Diana, ti-a spus ceva de analize la infectii?pentru ca, un alt medic imi spunea ceva de analize, dar nimic concret.
Shurshunea, cei de la medpark permit achitarea contractului in rate?
Merci mult fetelor ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.