FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adr
Scris: Wednesday, February 11, 2015 6:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2014
Rodixon,cum te gandesti tu la toata lumea. Esti un om deosebit. Chiar daca nu am mai dat niciun semn,nu inseamna ca nu m-am gandit la voi insa deocamdata va ascult si va urmaresc. Va pup si doresc bafta viitoarelor burtici si mamici.-:)
Tania87
Scris: Wednesday, February 11, 2015 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Salut fetelor, astazi am facut punctia, ma simt bine, abia astept ziua de miine sa ma anunte asistentele despre embrionasi si despre calitatea lor, sper sa fie bine.Hands
Alexandrina
Scris: Wednesday, February 11, 2015 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
salutare tuturor, noi suntem bine, burtica incet, incet creste. Am fost la eco la 12 sapt la medpark la d.Uncuta, m-am bucurat nespus ca totul decurge normal, careva teste suplimentare nu am facut, ma refer la dublu test. Rodixon are dreptate ca trimestrul II este f frumos si usor, nu mai sunt greturi matinale si ma simt cu f multa energie. Astept acum cu nerabdare sa simt primele miscari ale ingerasului nostru.
Shurshunea eu m-am pus la evidenta la 7 saptamini, am dat analizele de rutina in policlinica(singe, urina ,Sida), medicul ginicolog nu mi-a luat alte analize, i-am spus ca merg la consult la Medpark , ca fac si eco acolo si asa am scapat de controlul lor. Pina la 12 sapt am facut eco doar la D. diana, mi-a fost frica sa merg la altcineva sa fac eco transvaginal. Primul eco abdominal se face la 11, 12 saptamini.
Tania si fetele care sunteti in protocol sa de domnul sa intrati cit mai curind in rindul burticilor. Mult succes tuturor cu ajutorul Domnuluiu si gindire pozitiva neaparat va veni ziua cind toate ne vom tine rind pe rind copilasii mult asteptati in brate.
Rodixon mersi pentru grija, sanatate multe va doresc si un pupic pentru bobocelul tau.
Alexandrina
Scris: Wednesday, February 11, 2015 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Shrshunea la ce adresa sa-ti scriu in privat
shurshunea
Scris: Thursday, February 12, 2015 9:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Alexandrina merci pentru raspuns , sa inteleg ca nu ai avut nevoie de Uzi oficial pentru a te pune la evidenta ?
emailul meu este shurshunea@gmail.com astept raspunsu tau
Tania87
Scris: Thursday, February 12, 2015 8:13 PM
Nivel

Simbata facem transferulyes , fetelor am nevoie de voi, spuneti-mi va rog cit timp ati stat voi in pat dupa ET, ce ati mincat, cu ce v-ati ocupat? M-a sunat azi o asistenta de la Medpark si mi-a spus ca s-au obtinut 7 embrionasi insa nu stiu starea lor, de ce calitate sunt. Offfff am mari emotii.pupici
Simbata 14 februarie - ziua indragostitilor, ma voi intilni cu embrionasii mei iubiti si mult asteptaticoeur
Nadia-p
Scris: Thursday, February 12, 2015 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Taniusa felicitari.sa fie intr-un ceas bunyes .eu miine am punctia. Nu stiu de ce dar sunt foarte balonata.plus dmna DIana mia zis ca am un pik de hiperstimulare.dar sper sa fie bine
Tania87
Scris: Thursday, February 12, 2015 10:56 PM
Nivel

Multumesc mult Nadia iti urez succes, nu retrai si ai incredere in dna Diana, o sa vezi ca totul va fi bine, sa dea Domnu peste citeva saptamini sa ne impartasim fericirea de a fi mamici.
Succes tuturor fetelor!
shurshunea
Scris: Friday, February 13, 2015 7:42 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Tania87 eu am stat culcata doar in ziua cind a fost transferul , a doua zi cind in pat cind prin casa ma oboseam iar in pat si seara am iesit cu sotsu la primblare si dupa citeva zile tot asa fara efort si pe urma mod obisnuit de viata dar far efort si nu ridicam nimic greu ..dna Diana mi-a spus ca in nici un caz sa nu stau numa in pat caci fac mai rau , nu va circula singele deci cred ca tot asta iti va spune si tie ..
m-am straduit sa exclud cofeina , mincam mai multe lactate dar numai pasteurizate ,am citit ca trebuie proteina (insa dna Diana a zis ca nu are nici o influenta dar eu asa eram mai linistita ras ) , plus am mai citit ca citrice nu tr de mincat dar eu mincam cite putin caci imi plac .. plus ampe net am mai gasit ca dupa transfer nu trebuie sa incordezi burta , deci cind ma ridicam din pat eram broasca tistoasa care se intorcea mai intii pe o parte si dupa cu miinele ma ajutam Big Laugh dar cred ca chestiile date sunt mai mult psihologice dar ma rog .. le-am gasit pe situri rusesti plus unicul avantaj pe care il are repromedu au o instructiune buna ce si cum sa faci cauta la ei pe site , eu in google am gasit-o.

Nadia burta e normal sa fie balonata o sa -ti treaca in citeva zile , eu am fost balonata inca citeva zile dupa transfer .

Fetele tin pumnii pentru voi , sper cit mai curind sa aud vesti bune!
Nadia-p
Scris: Friday, February 13, 2015 8:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Shurshunea Taniusa mersi de sustinere. Mai am doua ore si tre sa ma prezint la medpark.un pik am emotii.am avut multe anestezii la viata mea.si ultima cam ma luat greu. La 11 am punctia.bine ca sotul o sa fie si acum si la transfer.va pup pe toate. Doamne ajuta!!
Tania87
Scris: Friday, February 13, 2015 8:43 AM
Nivel

Shurshunea mersi mult, o sa tin cont de ceea ce mi-ai scris, sper din tot sufletul sa fie bine, v-am intrebat fiindca la fivul anterior care a fost cu esec poate nu am facut ceea ce trebuia de asta nu s-a primit.
Nadia succes, iti tin pumniiVictory
rodixon
Scris: Friday, February 13, 2015 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Tania, Nadia - mult succesc va doresc!
Faceti exact ce va spune dna Diana!
Asa cum a spus si shurshunea nu trebuie sa stai numai in pat dar fara efort si fara ganduri pozitive!
Vreau sa intrati cat mai repede in randul burtixilor la care shurshunea este sufletul (i-am predat stafeta) si apoi in randul mamicilor!
va pup pe toate!
rodixon
Scris: Friday, February 13, 2015 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
fara ganduri negative - am scris gresit! Ma intelegeti - dorm putin noaptea!
Tania87
Scris: Friday, February 13, 2015 12:41 PM
Nivel

mersi rodixon, asa voi facepupici
Tania87
Scris: Friday, February 13, 2015 12:44 PM
Nivel

Nadiusa tine-ne la curent cum a decurs punctia, cum te simti,asteptam raspunsuri pozitive.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.