|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| atunci fara nici o frica fa injectii |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| vichy - e OK ca ti-a dat sa faci clexane; si eu pierdusem o sarcina si analizele de trombofilie erau un pic modificate! Le-am facut toata sarcina in burtica si apoi pe toata lauzia 40 de zile; mai greu mi-a fost in aceste 40 de zile de lauzie - ma dureau foarte tare; Cand mi-a crescut burtica medicul ginecolog de la Galati mi-a recomandat sa le fac in picior dar dureau foarte tare; Dna diana mi-a spus ca e mai bine in burtica deoarece se absorb mai bine; asa ca in ultimele luni le faceam pe lateralul burticii, stangeam bine de piele si era chiar foarte OK! O sa ai ceva vanatai dar trec, sa vezi; eu doar ce am terminat zilele trecute cu ele- nu mai rezistam, le fac de la saptamana 5 de sarcina si in plus, in ultimele 2 luni faceam doza dubla , deci 2 intepaturi; deja aveam ritual dar a fost OK; sa nu le intrerupi cumva, conteaza foarte mult! te pup - ai grija de bebe!
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna fetele.....si eu fac clexane....la inceput dureau mai tare.....acum cred ca m- obisnuit....eu mi le fac singura...dar tb injectat fff incet....dor mai putin....o sa incerci si o sa vezi....la mine asa e....si eu le fac din spatamana a sasea...acum mergem pe 11 saptamani....sambata voi fi si eu la chisinau.... Rodixon....eu nu am dat inca nici o alta analiza la sange....in primul trimestru de sarcina...(acum mai sunt si racita)...o sa vorbesc ci dr diana sambata...dar nu a indicat nimic deocamdata(toxoplasmoza...hemoleucograma...etc)...sa stau calma inca....sau sa merg la medicul de familie si sa cer eu analizele... Pupici fetelor |
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Salutare fetelor!!!! Simbata am fost si eu la medpark am plins fetelor cind am auzit inimioara bobitei!!!! m-am linistit!!!! E cel mai minunat cadou pe care l-am avut vre-o data de ziua mea!!! Chiar daca e miine Avem 8 saptamiini!!!! Ma simt foarte bine!! Fetelor, mie dna diana nu mi-a indicat asa analize p-u trombofilie si nici clexane... La voi care a fost motivul p-u a?a analize? Shurshunea, pe mine ovarele m-au intepat pina pe la 6 saptamini, dar era rar si suportabil! |
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Nica pe tine tot dm.Diana te cheama la control in fiecare saptamina? Te-ai pus la evidenta la medicul de familie? |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Tania mult succes in protocol. Sper dint tot sufletul ca in curind sa treci in rindul burticilor. Nica, Viky, shurshunea, sofy sarcina usoara va doresc si bobite sanatoase.Intr-adevar in perioada sarcinii apar tot mai multe intrebari la care cautam raspuns, dar cu ajutorul Domnului ne vom tine si noi in curind bebelusii in brate. Voi v-ati decis unde veti naste? Rodixon ce face fetita, cum adaugati in greutate, cum luptati cu colicele? Mult succes fetelor si nu pierdeti speranta. |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Vicky, nu in ma cheama in fiecare saptamina! La med. de familie am fort azi m-a luat la evidenta. La dna diana deja la 11 saptamine voi merge. Tu mergi saptaminal la dna diana? Cum te simti? |
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Alexandrina iti multumesc mult, stimularea merge bine azi este a cincea zi, de ieri fac si injectiile de cetrotide la 10:00 dimineata iar puregon la 16:00, fetelor voua ce doza de puregon vi s-a prescris,la FIV-ul anterior am avut o doza mai mica iar acum fac 150. Felicitari celor cu burtica si va multumesc de incurajare. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Buna fetelor, Sofy - vorbeste cu Dna Diana despre analize; eu nu am facut nimic in primul trim; toxoplasma, rubeola, clamidia si altele le aveam facute in urma cu cativa ani; hemoleucograma o ai deja facuta inainte de punctie; deoacamdata sigur nu mai trebuie nimic; Alexandrina - multumesc suntem bine; Miriam la 1 luna si 2 saptamani deja avea 3700g , crestem ; in privinta colicilor sunt zile si zile- uneori mai bine, alteori o dor foarte tare indiferent de ce medicamentatie ii dau; vom trece si peste asta; la mine de 1 luna si jumatate noaptea se imparte in 3 reprize dar nu are importanta, deja m-am obisnuit; o vad pe zi ce trece cum creste si este tot mai receptiva; Nica - daca dna Diana nu ti-a indicat clexane inseamna ca nu este cazul - esti o fericita! Tania - mut succes! dozajul il stabileste dna diana si stie dinsa ce face! cand ai punctia? Liliana - tu ce mai faci? Sandy - te pup - mai ai putin si incepi procedura dar ai grija - mai putine emotii si alte probleme si mai multe ganduri pozitive si rugaciuni! Shurshunea - cand mergi pentru inimioara? imi amintesc ca atunci cand am auzit pentru prima data bataile, lacrimile imi curgeau pe ambii obraji- fascinant si unic! Va pup pe toate si va doresc ca in curand sa-mi spuneti de cate ori va treziti pe noapte sa va hraniti bebeii! |
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Salut Rodixon, punctia inca nu stiu cind va fi, joi voi pleca la Dna Diana si cred ca imi va spune dumneaei cind.Sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa sa te poti bucura de toate momentele minunate alaturi de ea.
|
|
| Fetelor merci de raspunsu cu ovarele .. eu le simt destul de des mai am dar putin si trece si asta ..
Rodixon cind am fost simbata la dna Diana a zis sa vin peste o saptamina dar sa o sun vineri ..deci ziua exacta nu o stiu .. of abia astept momentu dat
Ma bucur ca fetitsa ta e bine , atunci cand copilasii sunt bine , chestia ca nu dormi e fleac
|
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Rodixon stau in "umbra".Nu am vesti bune.Inca astept luna in care sa am cel putin 3 foliculi pt bataie.Dna Diana spune ca nu voi raspunde la stimulare medicamentoasa, deci mergem pe varianta de FIV pe ciclu natural. Mai este cineva in aceasta situatie? M-ar ajuta sa schimb o parere!!!! |
|
Inregistrat: 1/29/2015 Mesaje: 5
| salutare fetelor. Sunt noua pe aici .Sper sa ma primiti in rindurile voastre ? miine semnam contract cu Medpark. Si cu Doamne ajiute si cu echipa Medpark vom incepe primul nostru protokol. Asa o intrebare in privinta contractului, ati facut ceva rectificari ,adaugari la contract standart ??
|
|
| buna contessa bine ai venit la noi si succes ! cu ghindire pozitiva vei reusi ..
noi nu am modificat nimic in contract .. |
|
Inregistrat: 1/29/2015 Mesaje: 5
| Fetelor si inca o intrebare. Cum reactioneaza prietenii, rudele cind le spuneti ca ati apelat la Fiv sau doriti sa incercati prin aceasta metoda. Si la fel as vrea sa stiu si cum este atunci cind copilasul se naste. O sa stie copilul , si alti membrii ai familiei cum a aparut pe lume ? De ce intreb ? Deoarece propria mea mama a reactionat nu chiar bine la vestea despre Fiv. internetul e plin cu fel de fel de prostii de genul au acesti copii suflet vor avea pe viitor probleme cu conceperea risc marit la onkologie si alte .
|
|
|