FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
liy81
Scris: Tuesday, January 20, 2015 5:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/15/2015
Buna ziua fetelot!
Salutare rodixon, mersi pentru raspuns, am vrut sa concretizez ai primit tratament inainte de protocol pentru trombofilie, sau numai in timpul sarcinii?
sofy
Scris: Tuesday, January 20, 2015 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Salutare fetelor...
Liy tratamentul trombofiliei eu am inceput in timpul sarcinii...din sapt 4 aspirin cardio...iar din sapt 6 clexane 0.4
Seara buna
sofy
Scris: Tuesday, January 20, 2015 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Era sa uit....eu nu am avut istoric cu sarcina oprita in evolutie....doar ca am obtinut atat de greu prima sarcina incat am facut toate analizele posibile inainte de fiv 2...si abia la fiv 4 am reusit sa avem un embrion lipicios...la modificarile mele se poate si fara tratament(50% sanse)....dar nu vreau sa risc nimic....deci mergem inainte cu injectiile usturatoare de clexane.
rodixon
Scris: Tuesday, January 20, 2015 9:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
liy exact cum a sus si sofy tratamentul l-am facut in timpul sarcinii; nici la mine mutatiile nu au fost foarte rele si chiar daca riscul este 50% nu puteam risca; plus varsta...
valy13
Scris: Wednesday, January 21, 2015 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/21/2015
Buna fetelor,

Aliona08 sunt interesata de acel cupon.Daca mai e valabila oferta ta.Am 2 IA esuate si vreau sa fac fiv.
te rog sa mi lasi un nr. de tel.

Ms
Aliona08
Scris: Wednesday, January 21, 2015 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2015
valy13, deja n-au telefonat si am promis altei persoane, dar am o prietena care a fost cu mine la conferinta si are si ea un cupon. Ea nu l-a folosit si nici nu are nevoie de el. O voi tel. astazi si o voi intreba daca l-a pastrat si poate sa mi-l dea. Voi posta raspunsul deseara.
rodixon
Scris: Wednesday, January 21, 2015 10:36 AM
Nivel

valy - trimite-mi un mail pe adresa rody72xon@yahoo.com - poate reusim sa facem rost de un cupon de la alte persoane care au fost la Galati la prezentarea medpark si nu mai au nevoie;
Esti din Buzau? Te itereseaza FIV? Cati ai ani? Ai mai facut mFIV?
valy13
Scris: Wednesday, January 21, 2015 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 1/21/2015
MULTUMESC FETELOR PENTRU RASPUNSUL PROMPT.RODIXON TI-AM TRIMIS UN E-MAIL,POATE AM SI EU PUTIN NOROC.
rodixon wrote:
valy - trimite-mi un mail pe adresa rody72xon@yahoo.com - poate reusim sa facem rost de un cupon de la alte persoane care au fost la Galati la prezentarea medpark si nu mai au nevoie;
Esti din Buzau? Te itereseaza FIV? Cati ai ani? Ai mai facut mFIV?
Alisa30
Scris: Wednesday, January 21, 2015 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2013
Aliona08 eu am fost la seminar si am primit cupon de reducere, insa eu stiu ca aceste cupoane sunt nominale. Eu cand am dat cuponul cand am facut FIV mi-au incercuit numele intr-o lista. Nu cred ca se poate da cuponul unei persoane care nu a participat la seminar. Mai bine verificati.
Rodixon te pup si te imbratisez, tu esti inima acestui forum. Chiar te admir pentru energia pe care o emani.
Fetelor, as vrea sa va spun ca va urmaresc si ma bucur enorm pentru rezultatele pozitive si sufar alaturi de voi pentru rezultatele negative. Insa nu trebuie sa va pierdeti speranta, ci sa incercati din nou si din nou pentru ca fiecare incercare este o sansa data bebelului vostru. Echipa Medpark are un suflet mare si va face tot posibilul pentru fiecare cuplu in parte. Asta va pot confirma si eu, si Rodixon, si toate fetele care au fost la Medpark. Deci nu va pierdeti speranta!
Va pup pe toate!
olga85
Scris: Wednesday, January 21, 2015 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Buna fetelor, Valy13 maine ma duc la Medpark impreuna cu sotul sa dam analizele inainte de a intra in protocol, si le voi prezenta acel cupon de reducere, care mi l-a dat Aliona08 (apropo ii multumesc inca o data), deci vom vedea, daca e asa cum zice Alisa30, atunci pacat de acest cupon.
Maine iti voi spune ce si cum. O seara buna
adr
Scris: Wednesday, January 21, 2015 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2014
Valy13 ,am si eu un cupon. Am fost la Gl siam luat 2 dar nu mi-a scris numele pe ele. Daca vrei,si nu te grabesti ti-l dau. Sandy,nu am reusit sa te sun dar imi voi face timp. Va pup si bafta tuturor. Nici cu RODIXON nu am reusit sa vb sa o felicit pt minunea din viata ei. Sper ca planurile sa mi se indeplineasca.
olga85
Scris: Thursday, January 22, 2015 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Buna seara fetelor,

Am fost azi la Medpark, am dat analiza de singe impreuna cu sotul, Alisa30 a avut dreptate, cupoanele sunt nominale, acele persoane care au participat la seminar sunt inregistrate in baza de date, deci Valy03 nu avem noroc de acea reducere. Apropo, incepind cu 1 februarie pachetul FIV va costa 55 mii lei MD, deci te sfatui sa semnezi contractul luna aceasta.

Astept cu nerabdare ciclu sa intru si eu in protocol, o seara buna la toate
adr
Scris: Thursday, January 22, 2015 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/15/2014
Eu cand am fost la Gl, Delia Ergun mi-a dat un voucher pt mine si inca unul in caz ca am o prietena care doreste sa ajunga la clinica. Asa ca... ale mele nu-s nominale. Sa inteleg ca nu-s valabile?
rodixon
Scris: Friday, January 23, 2015 10:56 AM
Nivel

adr- am vorbit cu Delia, sunt valabile
Intr-o baza de date sunt doar cele de la Ziua Portilor deschise;
Le poti folosi!

O zi buna tuturor!
shurshunea
Scris: Saturday, January 24, 2015 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
SALUT FETELOR DE MULT NU AM FOST AICI DAR A TREBUIT SA IAU O PAUZA CA ALTFEL AIUREAM ...

Puteti sa ne felicitati vom fi parinti, avem rezultat pozitiv, visul meu devine realitate cu ajutorul domnului si a echipei medpark !!!Angel

Vreu sa dau citeva sfaturi fetelor care intra in protocol sau se ghindesc sa inceapa acest drum spre ferecire :

1. Rugati-va domnului si va va auzi ! Eu m-am rugat pina a intra in protocol , in protocol si pina la test , in limba rusa este un cuvint Vimalivati = a cere fooaarte tare , a ruga fooarte tare , iata asta am facut eu .

Inainte de protocol am fost la biserica si am dat la slujba de sanatate pentru mine si sots la 40 zile, mi-am promis mie si lu dumnezeu ca iert pe toti care m-au obijduit in viata si am iertat , de fiecare data cin mergeam la biserica puneam cite o luminare de sanatate pentru cei care m-au obijduit in viata si le doream si le doresc si acum tot binele din lume !!!
Cite ori am avut posobilitate am fost la biserica si ma rugam la toate icoanele si rugam toti sfintii sa se roage pentru mine la Dzeu ca el la rindul lui sa-mi daruiasca ferecirea de a fi mama. Si eu m-au auzit !!! Ma rugam si acasa in fiecare zi ! Rugati0va lu Dzeu lu Isus Hristos, Maica Domnului ,Matrona , sf Luca , ingerul pazitor si ei va vor auzi !

Eu m-am scos de pe net rugaciu pentru sarcina si le citeam permanent.

2. Aveti incredere in echipa medpark , doamna Diana i-a spus lu rodixon ca crede ca nu avem incredere daca nu o intrebam pe ea, dar eu nu stiu cum eram calma la acest capitol si o sunam doar in caz de urgenta pentru ca aveam incredere !

3. Luptati pentru viitorul vostru prin toate caile posinile : rugaciune , ghindire doar pozitiva , afirmatii pozitive, puneti-va dorinte la luna noua , la sarbatori, fen shui - orice in ce credeti si va va reusi !

Eu dupa transfer vorbeam cu bebelusii mei si le spuneam cit de tare ii iubesc si imi imaginam cum le place lor in burtica mea, vorbeam cu corpu meu si-l rugam frumos sa primeasca copilasii mei , imi spuneam mie permanent testu este pozitiv , sunt oficial insarcinata , FIv e reusit . Cautati pe net afirmatii pozitive pentru sarcina si gasiti foarte multe!

4. cred ca dupa transfer mai bine decit sa panicati sa iesiti din forum si sa savurati clipele vietii , cititi carti pozitive , carti despre sarcina , rugati-va , ocupati-va de fen shui , uitati-va la seriale orice ce v-ar sustrage de la prostii si ghinduri negative!!!

5. orice gind negatv inlocuiti pe gind pozitiv !

6. nu cautati simptome - orcare simptom pe care l-am avut , eu nu-l luam ca drept semn de sarcina ci gaseam motive sa zic ca nu e simptom de sarcina ca e de la mincare sau ca m-am trezit devreme, mi-o parut si etc !

Multa bafta fetelor !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.