|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Djoli35,inceraca sa te linistesti si sa crezi ca o sa fie bine,mai e un pic sambata!! Madalina88,bine ai venit!!! Shurshunea, tu ce mai faci,cum te mai simti??? Olga85,mult succes!!si eu am trompele infundate si un singur ovar,dar daca stai bine cu rezerva ovariana e ok.dar de ce ai trompele infundate??
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Sandy33 cu doi ani in urma, aveam ciclu regulat si trompe permiabile. Medicul meu ginecolog de la Repromed,mi-a propus sa fac laparascopie, promi?ându-mi in 3 luni sarcina. Deci, rezultatul meu este: trompe par?ial înfundate, ciclu neregulat, 3 ani pierdu?i, nervi, lacrimi, nop?i nedormite si, o amintire frumoasa despre Repromed. |
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Olga nu cumva laporoscopia ai facuto la medicul Punga?? |

| Daa, spitalul nr. 1, fiind ajutata de Andrei, sotul dnei Sorici Natalia, medic ginecolog Repromed. Bataie de joc. ai facut si tu laparascopia la el? |
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Eu tot la dumneaei am umblat un an si jumate si primul fiv la dinsa am facut...stiu prin ce ai trecut!!laporoscopie nu am avut!!!! |
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| salutare fetelor! cum va simtiti? cum va metge? Vicky tu cum esti? Shurshunea ce mai faci? Sofy tu cum te simti? fetelor crae sunteti noi, bun venit si realizarea cit mai curinda a visului! Eu am mari emotii toata saptamina aceata...si parce timpul s-a oprit in loc...nu mai vine si ziua de simbata sa mergem la ecg sa aud inimioara...sa ma mai linistesc un pic ca tare mai retraiesc...si cred ca sunt si paranoica...nereu parce ceva se intimpla cu mine nu chiar bun....sinii istia imi dau de furca...ba se unfla ba se desunfla...ba dor...ba nu mai dor...si atucnci cind nu ii mai simpt incep sa vine fel de fel de aiureli prin gind.... mai ete cineva ca mine? sau numai sunt bolnava? astea toate vin cred ca pe fonul a mai multe esecuri si acum marea frica sa nu mi se intimple ceva urit...anul trecut, exact in luna ianuarie eram insarcinata, doar ca nu stiam si nici nu simteam si doar la ecg, care era unul de rutina s-a depistat ca e extrauterina...cosmarul de atunci inca ma urmareste.... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| shurshunea - ce faci? ce se intampla cu tine? tu care in fiecare dimineata ne intampinai cu o vorba calda acum iti simtim lipsa! esti bine? cum a decurs ET? Cand trebuie sa faci testul? Te pup si ai grija de tine1 |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Rodixon salut , fetelor eu sunt bine doar ca mi -e frica
rodixon ti -am scris pe mail , astept poza cu fetitsa.
fetelor mai scrie-ti cum v-ati comportat dupa transfer?
Eu ies la plimbare seara ca altfel nu -mi ajunge aer si imi vin retrairele in cap..prima zi am stat culcata, a doua zi tot seara am iesit la primblare. Nu ma fortez dar mai imblu prin casa sa ma tin ocupata. |
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna fetelor...eu sambata merg la dr Diana...nici la mine nu mai trece timpul asta pana sambata....mai ales ca azi am avut o scurgere maronie parca mai mult decat pana acum....nu ma doare burta...nu am crampe....doar atat...sunt speriata....sa nu fie rau bebe...dna Dr Diana a zis sa cintinui tratamentul pana sambata cand merg la ea.... Nica asa am simtit si eu sanii....si acum ii simt la fel...dar parca nu mai atat de des....parca mai rar....tb sa fim pozitive....dar timpul este cel mai mare dusman....trece greu cand vrei sa treaca repede...va pup fetelor si va tin la curent cu noutatile |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Buna,fetelor Ce mai faceti?? Matilda,ce mai faci,cum te mai simti??? Shurshunea, cand ar trebui sa faci analiza??cati embrioni ai transferat ,congelati mai ai?? Vicky,Nica voi cum mai sunteti?? Djoli ,maine e zia cea mare.!!sa ne tii la curent, suntem cu gandul la tine!! Sofi,mult succes!! Olga85,tu cand incepi? |
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Sandy Iti multumesc ptr incurajare!!! Déjà nu mai am Nicio stare... Vedem miine. Va anunt , care nu ar fi rezultatul... Pup |
|
Inregistrat: 1/15/2015 Mesaje: 6
| Buna seara fetelor. Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de mult timp. Vreau si eu sami impartasesc necazurile mele. Am 33 ani. In 2009 am avut o sarcina naturala oprita in evolutie la 11-12 saptamini, dupa jum de an in 2010, 2 sarcina naturala, aceiasi situatie tot ,oprita in evolutie la acelas termen 11-12 saptamini, a urmat un sir de analize, tratamente, medicii spuneau ca e din cauza infectiilor (clamidia), in 2013 sa depistat endometrioz pe ovarul drept, dupa recomandarea -med.sa facut 3 punctii la chist fara nici un rezultat, a urmat o laparoscopie cu indepartarea opartiala a ovarului. In decembrie 2014 am facut FIV la Medparc, din 10 foliculi- 7 ovocite din care doar 3 embrioni de calitatate joasa, au fost transferati toti, cu pitine sanse de a ramine insarcinata, rezultatul negativ. Acum sunt la disperare. Am dat analiza AMH- 1,6 e cam joasa cred ca asta e cauza emrionilor slabi. Daca ma puteti ajuta cu careva sfaturi, sau cunoasteti cazuri similare cu rezultat pozitiv, va rog sami raspundeti. Nu stiu daca mai are rost sa mai incerc inca o data FIV. |
|

| Djoli35 succes, azi e ziua cea Mara, ne tii la curent |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna fetelor, si eu sunt la ecografie la dna doctor.Din pacate nu va cunosc...sunt imbracata in jacheta maro.Bafta! |
|

Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| LIY81 la capitolul AMH stai foarte bine, norma fiind intre 1 si 2, deci nu asta este cauza embrionilor slabi, nu stiu de ce sarcina se opreste la acelasi termen, dupa cite cunosc eu (doar din cele citite, nu sunt medic) pot fi probleme de coagulare, ar putea fi chiar si probleme ale embrionilor si alte, unele dintre care nici medicii nu le pot depista. Imi pare rau ca nu ai reusit, citeodata se prind embrionii carora medcii nu le dau nici o sansa, tu nu poti sa cunosti cum aratau embrionii din sarcinile precedente la 3 zile de la fecundare poate la fel aratau slabuti, dar s-au dezvoltat. Vorbeste cu medicul si el iti va spune numaidecit parera lui. Iti doresc din toata inima o sarcina obtinuta natural si ti-as sugera sa te adresez inca de la inceputul acesteia la d-na Diana, cu siguranta iti va da un sfat util. |
|
|