|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Fetelor va mul?umesc din suflet pentru sustinerea voastra. "Ceea ce nu ma omoara ma face mai puternic" spunea Friedrich Nietzsche. Citind istoriile voastre imi dau seama cit de puternice suntem. Eu aparent sanatoasa,fara careva probleme,(28 ani) nu stiu de ce embrionii nu vor nici macar o zi traiasca la mine. Embrioni congelati nu mai avem. Asa ca va trebui sa incepem un nou protocol.Dumnezeu sa ne ajute. |
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Buna rodixon,noi azi am fost la prima ecografie si avem un bebelus in burtica,suntem foarte fericiti,speram sa decurga sarcina bine pina la sfirsit...mai avem inka multe etape de trecut.Nica ai fost la usg??cum la voi???matilda nu te descuraja...pentru visul tau trebuie sa lupti...sunt sigura ca visul tau o sa se realizeze!!! |
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Matilida, Sandy, Sinodia nu incetati sa credeti si sa visati! Stiu cum e sa treci prin esecuri si greutati care nu-ti mai lasa loc pentru sperante si zimbete ci doar un gust amar si lacrimi vazind alte burtici fericite pe strada, insa cum a mai zis si Rodixon, pentru fiecare din noi este acolo sus scris un destin si mai zice dna Diana selectia naturi!!! Fetelor ma rog p-u toate care sunteti aici!!! Va doresc din tot sufletul sa vina vestea minunata in familiile voastre cit mai curind!!! Noi azi am aflat k avem o bibilika!!!! Asa a fost prima dezmierdare a micutului care l-am vazut la ecg!!! De 2 ani ma tot intrebam cind bunul Dumnezeu ne va binecuvinta si pe noi si ne vom bucura de acest minunat moment!?!? Si atunci cimd eram sigura ca iarasi e un mare esec ...am cunoscut gustul fericirii! Rodixon, esti ca o mama buna care are puterea sa ne incurajeze si sa ne ridice moralul de la pamint!!!! Fetele care sunteti in protocol cum va simtiti? Sanatate si mult succes la toate! Shurshunea, cum esti? Sofy cum te simti? PS! Rodixon referitor la intentia ta atit de nobila de a boteza...sa dea Domnul sa fie cu bun augur pina la urma si atunci sigur revenim aici!!! Mi-ar face mare placere!!!! |
| Vicky felitari si tot binele din lume!!!! |
| Nica si voua felicitari si o sarcina usoara!!! |
| Merci mult Vicky! PS: tu cum te simte? Ai careva simptome? |
| Eu in general ma simt bine...simptoame inka nu am,doar putina oboseala....tu ai careva simptoame? |
| Nu prea doar sanii...si poate putina somnolenta, ah da si ceva arsuri in git dar nu ma deranjeaza prea tare, in rest sunt ok, cu exceptia din dimineata de 7.01 cind am avut o ameteala aproape de lesin si greata puternica dar slava domnului PINA CIND sau calmat lucrurile! !!! |
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Fetelor....nu va lasati sa va vedeti visul cu ochii...orice sut in fund e in un pas inainte....sigur va fi bine la un moment dat... Eu sunt ok....usoare greturi ,somnolenta,...si cam atat....asteptam urmatoarea usg de sambata viitoare...pana atunci zilele trec destul de greu....nu imi plac clexanele pe care le fac in fiecare seara...dar cred ca sunt eu prea sensibila acum...ca de obicei imi faceam injectiile singura fara probleme...dar nimic nu este mai important decat ca bebe sa fie sanatos. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| nica - felicitari entru bebelina ta! multumesc pentru cuvintele tale - exact cum am spus de multe ori, eu scriu ceea ce simt si ceea ce traiesc! Vichy - felicitari si tie! Va rog, nu cautati simptome; eu in primele 3 luni de sarcina in care se spune ca ai greturi, ameteli, varsaturi nu am avut deloc; dimpotriva in ultimele luni am vomat zilnic si nu puteam manca mai nimic; fiecare sarcina difera de la femeie la femeie si de cele mai multe ori la aceeasi femeie nu sunt 2 sarcini la fel. Hormonul BHCG DIN SANGE PE PARCURSUL SARCINII creste foarte mult si acesta este cel ce sa diferitele simptome; acum la voi inca este mic; dupa 3 luni,cand deja organismul se obisnuieste cu el simptomele de greata, varsaturi se diminueaza; urmariti in schimb fiecare ultrasonografie; sa vedeti ce fericite veti fi saptamana viitoare cand veti auzi inimioara bebelusului! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Matilda imi pare rau pentru tine ai grija de tine draga si continua lupta pentru fericirea ta! Fa orice lupta, roaga-te , ghindeste pozitiv , investigeaza-te etc ceva neaparat te va ajuta!
Nica , vicky acum aveti grija de voi si de bibitsele voastre!
Sinodia bine ai venit la noi, fa cum iti spune inima, vezi comentariile noastre, consulta citiva medici si fa alegerea cu inima ta!
Fetelor eu sunt bine, ieri am avut punctia , dupa ce am ajuns acasa am dormit vreo 3 ore , putin am avut dureri de ovare , azi ma mai inteapa dar sunt balonata si gazele astea ma tot chinuie ..in rest sunt bine! Astept transferul si rog pe dzeu sa-mi fie alaturi si la urmatoarea etapa
dupa transfer voi ce a-ti facut? A-ti stat culcate? Cine scrie ca trebuie primele zile doar la pat sa stai cine ca nu..nu mai intelegi? Si de la spital tot mai bine sa te culci pe bancheta din spate sau e mit?
Rodixon tu esti exceptionala! Mama forumului nu alta , abia astept sa-ti cumpar cartea!
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna dimineata, Ieri am fost la ecografie, in a 24 zi a cm si s-au vizualizat 2 foliculi, cate unul pe fiecare ovar.Inseamna un pic de speranta ca este ceva activitate acolo,dar prea putin din pacate...Mi-a dat doamna Diana sa-mi pun un plasture Climara forte pe butica si sa mi-l scot cand va veni menstruatia.Apoi va urma o ecografie, si daca vom gasi mai multi foliculi ne vom apuca de treaba...contract, stimulare,monitorizare.Sper sa-mi dea Dumnezeu putere sa merg mai departe si sa-mi vad visul implinit dupa atatia ani de lupta.PS:Rodixon cand te apuci de carte, pot sa te ajut cu ceva informatii...crede-ma ca am acumulat atata suferinta in cei peste 14 ani de lupta cu infertilitatea. |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Matilda nu te descuraja, lupta mai departe si cu siguranta vei reusi. Dumnezeu are un plan bine stabilit pentru fiecare din noi. Nica, Viky felicitari pu bobite si sarcina usoara va doresc. Shurshunea eu dupa transfer am stat culcata 2 zile dupa care am dus un mod obisnuit de viata, dar desigur nu m-am fortat cu lucruri grele. Mi-am luat concediu si am stat mai mult acasa. Domnul sa te ajute sa ai un rezultat pozitiv. Rodixon esti super tare, gasesti timp pu fiecare din noi, ne sustii, ne incurajezi, ne dai sfaturi, chiar esti inima acestui forum. Eu sunt din suburbia Chisinaului. Sa dea Domnul sa decurga sarcina cu bine si vom avea mare placere sa Va avem alaturi ca nasi de botez in Ziua cea Mare. Fetelor Domnul sa va binecuvinteze si sa va ajute cit mai curind sa va realizati visul. |
|
Inregistrat: 1/10/2015 Mesaje: 3
| rodixon wrote:draga sidonia - bine ai venit printre noi! Si sandy are un singur ovar si a obtinut destui de multi folicului la punctie astfel incat are si embrioni congelati! Si eu dupa esecul de la repromed cochetam cu gandul sa ajung si la Pastrama dar cred ca este din acelasi aluat cu Moshin; Mergi te rog la medpark la Dna diana, spune-i povestea ta, ia cu tine toate analizele facute pana acum; nu te pune sa faci analize inutile si sa cheltui bani in plus si vei vedea ce iti spune! Cati ani ai? Analiza de AMH o ai facuta- referitoare la rezerva ovariana? Dna Diana din prima consultatie iti va da raspunsul la toae intrebarile tale! Ai incredere te rog! e bine sa mergi chiar si in ziua 2-3 dupa CM , va vedea atunci si daca ai foliculi sau nu peovarul existent! Eu mi-am facut programare pe marti la dm. Diana, sper sa fie bine. Eu am 35 ani, AMH nu am facut niciodata,dar am facut recent FH si are o valoare de 5 din cite am citit mi se pare normala. Eu acum dupa chisturile avute stau mai mult pe contraceptive, 3 luni iau apoi 3 luni pauza si tot asa. Deja va scriu marti cind o sa vin de la doctorita.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Felicitari,Nica111,Vicky88!!!saaveti sarcine usoare in continuare!!! Alexandrina, felcitari pt nasa!!! Matilda88,esti tanara,cred ca mai poti incerca si pe cale naturala!Dumnzeu e mare,se intampla si minuni!!tu inainte de ultimul ET,ai mai facut ceva investigatii,proceduri?histeroscopie ai facut? Shurshunea, mult succes! Lilana38,Rodixon,ne auzim!
|
|
|