|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna seara fetelor....imi place cand este multa activitate aici...eu si bebe suntem bine...maine ma intalnesc cu un dr hematolog sa discut despre mutatiile mele de trombofilie si despre doza de clexane....rodixon parca si tu ai facut clexane,nu?ai fost si sub indrumarea unui hematolog? Sau doar a dnei dr Diana... Bafta fetelor care fac testul sambata....si celor care asteapta vesti bune sa inceapa protocolul...va pup pe toate... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Alexandrina - si noua ne-ar face mare placere! botezul este o mare binecuvatare pentru nasi si bebelus; nasii sunt parintii spirituali; discutam cand vrei despre acest lucru! eu in sarcina am facut DUBLU TEST si TRIPLU TEST, morfologia fetala la 22 saptamani, analizele din saptamana 28 (la sange, la ficat, in urina - m-i le-a recomandat doctorul ginecolog) si apoi inainte de nastere aceleasi; am mai facul culturile de col pentru infectii; nu am facut amniocenteza pentru ca nu m-i s-a recomandat si oricum nu vroiam s o fac pentru ca sunt si riscuri; eu am facut in ultimele saptamani DOPPLER pe arterele uterine stanga si dreapta si artera ombilicala si cerebrala sa vedem daca se oxigeneaza bebelusul pentru ca circumferinta abdominalala era cu 2 saptamani in urma drept pentru care nu lua in greutate; fa doar ce-ti spune dna Diana daa vei merge i continuare la daa la ecografii!
sofy - a facut clexane la indrumarea dnei diana si a medicului ginecolog de la Galati; din saptamana 5 pana pe la 36 saptamani am facut doa de 04; dna diana aoi mi-a indicat sa ridic la 06 apoi in ultimele saptamani la 08. MEDICUL GINECOLOG ma indruma la un hematolog pentru stabilirea dozei, medic caruia i-am scris mail dar nu mi-a raspuns niciodata - renumita Uscatescu de la Bucuresti. Asa ca am mers pe mana dnei Diana care daca nu-mi indica marirea dozei posibil pierdeam sarcian; dna DIANA MIA SPUS CA NU ESTE NICI O ANALIZA IN ROMANAIA SI IN MOLDOVA IN URMA CAREIA SA INDICE DOZA DE CLEXANE; o doza mai mare nu poate face rau! Vorbeste cu dna Diana si stabileste cu dansa! Cu mai e cu sangerarea? s-a oprit?
shurshhea - ce mai faci? nu ai mai dat nici unnsemn- esti bine?
Fetelor care va intalniti sambata - multa bafta- sa auzi numaivesti bune!
Va pup! |

| sofy - am vrut sa scriu ca 04 din saptamana 5 pana in saptamana 26 apoi de 06 si ultimele 4 saptamani de 08! |
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Salut fetelor. Danutsa bine ai venit la noi, sper ca anu asta domnul sa-ti aduca cel mai mare cadou! Waw fetelor voi simbata ve-ti avea o cuconada la medpark succes celor care se gatesc de protocol, sunt in protocol, djoli tin pumnii pentru tine, nica vicky am emotii pentru voi ,va fi totul bine! Sandy si liliana sa vedeti ca va fi bine si la voi !
Sandy , rodixon merci mult pentru grija eu sunt bine, inca nu stiu cind am et , azi am punctia sper sa fie bine!
sorry fetelor ca nu prea scriu dar cum am spus anterior eu cind retraiesc tac, ma stradui sa ma iau cu altceva ...dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc !
succes tututor , aveti grija de voi !
|
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Rodixon mersi de rapuns. La eco voi merge in continuare la d. Diana si desigur voi discuta cu ea referior la analize, dar pina acum mi-a spus sa fac doar analizele care le prescrie medicul de familie cind ma pun la evidenta. Cred ca mai tirziu voi urma si alte analize. Shurshunea mult succes, iti tinem pumnii. Nica nu-ti face griji, eu tot am crampe deseori, dar d. Diana zice ca este ceva normal si sa nu ne ingrijoram. Gindestet-te pozitiv, acum bebelul are nevoie mai mult ca oricind ca mama lui sa fie calma. Nica, viki mult succes la prima eco. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Buna fetelor, Djoli, Matilda va ?in pumnii |
|
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Mersi liliana))) nu simt absolut nimic nou in organizmul Meu ... Nu stiu daca as fi trebuit sa am careva simptome déjà ??? Analiza o dau simbata viitoare..fetele care dau astazi Analiza sa va bucure Domnul cu o veste buna!!! |
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Fetelor, avem rezultat negativ si de data aceasta. |
|
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Matilida IMi pare frt rau.... Dar viata ne da lectii dure pe care noi treb sa le trecem cu putere... Stiu ca acum orice cuvint e de prisos...cite ori ai incercat??? Dumnezeu e mare si puternic treb sa ai incredere in el si ai sa vezi , ca ai sa reusesti... |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Îmi pare rau Matilda!Î?i doresc putere sa depa?e?ti momentul acesta.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Matilda,chiar nu stiu ce sa zic,decat ca-ti inteleg perfect suferinta!!! Reusita ta,mi-ar fi dat s mie un refresh,acum...astazi am fost si eu la chisinau,Dna Diana mi-a recomandat o histerosopie,a zis sa incercam si asta inainte de urmatorul ET.Tu ai facut histeroscopie?mai ai embrioni congelati??te pup si trebuie sa fi puternica si sa privesti inainte!! |
|

| Matilida - sincer, imi pare nespus de rau! asteptam cu sufletul la gura mesajul tau! si noi mai avem embrioni congelati si vrem sa incercam la sf anului poate reusim sa-i facem fetitei o surioara sau un fratior! exact cum a spus si Djoli - viata ne pune la incercare de multe ori! poate atunci luptam mai mult si cand reusim pretuim tot mai mult ceea ce obtinem! Azi ma uitam pe niste reportaje si interviuri date de dna Diana in care spunea ca se introduc maxim 2 embrioni pentru a nu se prinde mai multi si sa fie nevoie de reductie sau in cazul a 3, 4 embrioni prinsi sarcinile sa nu ajunga la bun sfarsit; spunea ca doar in cazuri exceptionale cand sansele de a se prinde macar unul sunt foarte mici se risca la a introduce 3 sau 4 embrioni! mie m-i s-au introdus 4 embrioni deci sigur sansele mele de reusita eram minime; varsta trombofilie, 1 FIV esuat, 1 sarcina obtinuta natural oprita din evolutie, endometru subtire la transfer si TOTUSI MINUNEA S-A PRODUS PENTRU CA ASA A VRUT BUNUL DUMNEZEU, ASA MI-A FOST MIE SCRIS SA SE INTAMPLE LA ACEST MOMENT! Tot ceea ce am obtinut in ac viata pe plan personal am obtinut prin lupta si destul de tarziu; dar tot ceea ce am obtinut pri ac lupta a fost de bun augur"; un sot minunat ( ne-am casatorit la 35-36 ani fara a avea in spate alte casatorii ), am facut o nunta frumoasa asa cum ne-am dorit noi si apoi, dupa o lupt acerba a venit acest copil minunat! stiam ca se va intampla intr-o zi pentru ca am stiu intotdeauna ca Dzeu ne iubeste si noi il iubim pe el si nu ne va lasa fara ac dorinta obtinuta! Nu dispera, daca esti inca tanara si luptatoare vei vedea ca intr-o zi vei avea meseria de MAMA - asa imi place sa-i spun; este cea mai responsabila, grea dar si frumoasa meserie!
sandy - insuccesul Matilidei nu trebuie sa te dezamageasca draga mea! Noi toti avem un destin scris inainte de a ne naste! vei vedea ca intr-o zi se va intampla si la voi ac minune!te pup!
fetelor cu testul: vichy - ce ai facut?
Liliana - tu ai fost la Chisinau? Care mai sunt noutatile?
shurshunea - ce se intampla cu tine? stim ca retraiesti etapele procedurii dar parca tacerea ta mai ingrijoreaza!
Alexandrina , sotul ma intreba azi daca cineva mi-a raspunsul cererii mele de a fi nasa in Moldova- chiar vorbim serios, ne-ar face mare placere! tu esti din Chisinau?
Aveti grija de voi si ganditi-va ca suntem o echipa, cu acelasi vis, cu aceleasi trairi, cu aceleasi sperante, trairi, dezamagiri, incertitudini, emotii! le-am trait sau le traim in continuare si cand stim ca cineva chiar virtual ne sustine conteaza foarte mult! Eu dupa nastere, in cele 8 zile de lauzie am facut acea stare numita baby-blue - este cumplit, daca nu avea sotul si famila aproape cred ca deja clacam psihic! Dar toti imi spuneau: este o luptatoare si acest copil are nevoie de tine mai mult ca oricand! Ai o mare responsabilitatea: aceea de MAMA! - si imediat te ridici!
Va rog sa ma scuzati daca scriu foarte mult dar asa sunt eu- imi descarc sufletul si apoi merg ai departe!- si poate voi scrie intr-o zi o carte, cum mi-a recomandat shurshunea! Va pup si va imbratisez pe toate! |
|
Inregistrat: 1/10/2015 Mesaje: 3
| Buna fetelor sunt noua pe aici, dar am citit si v-am urmarit indeaproape de ceva timp. Datorita optimismului si succesului vostru as vrea sa incerc si eu la Medpark un FIV. Am si eu o istorie destul de incarcata. Am facut 15 ani in urma o apoplexie de ovar, dupa care au urmat alte laparascopii, hidrotubatii si multe altele prin care ati trecut si voi. Un Fiv nereusit la Repromed, lacrimi,descurajare..... Acum datorita voua am prins la puteri si curaj sa o iau de la capat. La moment nustiu care ar fi sansele mele, am numai un ovar si acela a fost de 2 ori operat de chisturi. Plus la acestea recent am mai aflat ca am si uter unicorn. Daca poate ati auzit pe cineva cu probleme de uter si a avut reusite scrieti-mi m-as bucura enorm. Ma gindeam mai intii sa merg la Pastrama, dar citind atitea raspunsuri pozitive la voi m-am orientat spre Medpark, eu chiar am nevoie de cineva profesionist, la citi am fost pina acum toti ma urmaresc un timp si apoi string din umeri ca nu mai au ce face. |
|
Inregistrat: 1/10/2015 Mesaje: 3
| rodixon mesajele tale m-au incurajat enorm, am urmarit foarte multe forumuri pina acum si in toate uneori observam ca unele fetete nu sunt chiar atit de dragute, din moment ce postati ceva pute-ai sa te trezesti cu atitea reprosuri, dar aici atita incurajare, toate retraiti starea uneia. Chiar m-am simtit bine. FELICITAri. |
|

| draga sidonia - bine ai venit printre noi! Si sandy are un singur ovar si a obtinut destui de multi folicului la punctie astfel incat are si embrioni congelati! Si eu dupa esecul de la repromed cochetam cu gandul sa ajung si la Pastrama dar cred ca este din acelasi aluat cu Moshin; Mergi te rog la medpark la Dna diana, spune-i povestea ta, ia cu tine toate analizele facute pana acum; nu te pune sa faci analize inutile si sa cheltui bani in plus si vei vedea ce iti spune! Cati ani ai? Analiza de AMH o ai facuta- referitoare la rezerva ovariana? Dna Diana din prima consultatie iti va da raspunsul la toae intrebarile tale! Ai incredere te rog! e bine sa mergi chiar si in ziua 2-3 dupa CM , va vedea atunci si daca ai foliculi sau nu peovarul existent! |
|
|