|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| liliana - eu am fumat inainte si cateva tigari la inceput de sarcina ; nu cred ca este o probema majora; am avut 14 foliculi la punctie; este bine insa sa le raresti daca mai fumezi; depinde si de fiecare organism
doinanuta - bine ai venit! de ce nu incerci la medpark? macar o prima consulatatie sa-ti faci o parere; stiu ca bucuresti nu este f aproape de chisinau dar mult mai aproape comparativ cu turcia, viena
Ai facut vreun fiv pana acum? daca vrei putem vorbi, iti voi lasa o adresa de mail Cati ai ai? |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| |
| Rodixon te iubesc pt raspunsul tau. Fumez o ?igara cel mult doua, dar ma mustra con?tiin?a.Am 38 de ani ?i sunt la primul Fiv.In cei peste 13 ani de când ne dorim un copila? am facut tot felul de tratamente ?i interven?ii chirurgicale: celioscopii, histeroscopii.Am ales Medpark pt Fiv pt ca a?a a vrut destinul.Sunt dezamagita dar am încredere în dna Diana ?i în ?ansa mea la o via?a normala. Mul?umesc pt sus?inere. PS: mi-a placea sa discutat ?i în privat. |
| Cer scuze pt felul în care va scriu.E o problema ori la mine ori la site.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Am 26 de ani.La noi nu orea sunt probleme.Mai mult la mine.Am cicluri lungi si nu prind ovulatia.Incercam de 1 an cu intreruperi din cauza unui chist de cm si cicluri lungi.Imi face placere saciteac postariile voastre si sa vad ca ati reusit. |
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Sofy si rodixon si djoli35 va multumesc din suflet p-u receptivitate si incurajare! Nu singerez si m-am mai linistit un pic imi crapa rabdarea pina simbata sa merg la ecg multa sanatate fetelor!!!!! Vicky tu cum te simti? Cind mergi la ecg? |
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Liliana am fumat , ce sa Mai... Inclusiv piña la ET... Ma mustra si pe mine constituenta dar... Asta este.... Am avut 8 foliculi! |
| Buna,deja ma simt un pic mai bine.Multa bafta fetelor.Sambata am programare la ecografie. Sper sa fie bine. |
Inregistrat: 1/3/2015 Mesaje: 21
| Salut!!! Nica ce ai facut??? Cum esti??? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Liliana - aceasta este adresa mea de mail : rody72xon@yahoo.com; imi poti scrie acolo si un nr de telefon daca vrei si fetele care vor sa-mi scrie in privat o pot face
sandy - ti-am trimis cateva poze cu printesa noastra pe mail; aici nu pot incarca pentru ca sunt foarte mari ca si dimensiuni
Lui sandy i-am promis ca-i botez copilul cand se va intampla - si sper din tot sufletul sa fie cat mai curand- poate va avea tot un cadou de mos Craciun anul acesta cum am avut si noi!
Dar discutam cu sotul meu ieri si ne-ar placea sa botezam si un copil din Moldova pe care o indragesc pe zi ce trece pentru ca oamenii sunt calzi, primitori si imi amintesc de copilaria mea ... Ce zici shurshunea, Nica, Vichy, Alexandrina, ? Eu mai am 3 fetite botezate - cea mare de 14 ani, mijlocia de 5 ani si cea mica de 2 ani si tare mi-ar placea sa mai botez si un baietel, chiar si o fetita.. acestea sunt cele mai mari multumiri in fata lui D-zeu; acesti copii ne ies inainte pe lumea cealalta exact cum i-am imbracat noi in ziua botezului sfant cand din pagani ii facem crestini ( asa se spune in popor)
sambata este o zi mare pentru multe dintre voi: Matildia, sandy, liliana, djoli- va satept cu vesti bune!
Sofy - tu ce mai faci? cum esti?
Va pup fetelor si sa auzim numai vesti bune! |
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Buna Nica,eu ma simt pina la moment bine,simbata ma duc la prima ecografie,am putine emotii..Nica nu-ti fa griji,daca nu ai scurgeri atunci totul e ok...eu am pierdut o sarcina la 8 saptamini si stiu cind e ceva rau se invep deodata scurgerile,asa ca stai fara griji. |
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Buna fetelor! Eu azi sunt mai bine! Ameteli si crampe puternice nu am mai avut, sanii sunt mai fermi si mai sensibili, nu am singerat, si am mai facut un test de sarcina, nu stiu cit e de corect dar p-u lini?tea mea interioara ! Sper sa fie tot ok si la ecg! Merci fetelor pentru repcetivitate si incurajari! Sanatate si succes la toate! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Se pare ca sambata toate mergem la medpark!!!eu vin impreuna cu liliana,in jur de ora 11.poate ne intalnim si fizic,nu doar virtual!!! Rodixon,am vazut pozele,este o minunatie de fetita!!!ma bucur mult pt voi!!!m-am uitat si aseara pe fcb si azi,din nou,pe e-mail!!! Nica111,Vicky 88,ma bucur ca sunteti bine! Shurshunea,ai facut ET? Matilda86,Dolj,cum va mi simtiti? Liliana38,e vedem curand!!!
|
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 41
| Rodixon ce intentie frumoasa,cred ca bebelului nostru iar face mare placere sa fie botezat de o nasa din Romania. Rodixon spune-mi te rog, in timpul sarcinii ai dat careva analize sa vezi daca bebelulul este sanatos, daca da care si la ce termen? Dar la infectii ai dat analize? Mult succes fetelor si nu uitati ca trebuie sa fiti sigure ca veti reusi. |
|
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Buna fetelor! Ma simt in general bine, uneori imi simt ovarele, parca am senzatia de incepere a cm, dar ma linistesc si imi pare ca sunt doar imaginatii de ale mele.sinii un pic mariti si durerosi. Nu a mai ramas mult pin simbata,sper din tot sufletul fie un rezultat pozitiv. Doamne ajuta la toate! |
|
|