FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodixon
Scris: Wednesday, September 17, 2014 12:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Sanddy33 - te-as ajuta cu mare placere
Intreaba orice; daca doresti in privat trimite-mi o adreda de mail ceva..
sandy33
Scris: Thursday, September 18, 2014 6:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/16/2014
Adresa mea de e-mail este sandy_ichim@yahoo.com.
M-as bucura enorm daca m-ai ajuta,rodixan!!!as vrea sa stiu cum ma pot programa,cat timp dureaza pana te programeaza,e dificil de ajuns,de medici,etc...
rodixon
Scris: Friday, September 19, 2014 8:56 AM
Nivel

Iti voi scrie in acest weekend un mail - apoi vom discuta
te voi ajuta cu cea mai mare placer
Nu dureaza mult programarea - poate fi si de azi pe maine; pot vorbi eu direct cu Dna Diana; Vom lua legatura si cu d-na Delia Ergun - reprezentantul clinicii in relatia cu Romania; este mult mai simplu descat in Romania si mult mai transparent; vei vedea
Tu citi ai ai?
Ne auzim si poate chiar ne vom intalni...
rodixon
Scris: Friday, September 19, 2014 8:57 AM
Nivel

Am vrut sa scriu cati ani ai?- desi nu are f mare importanta chiar daca cei mai multi medici spun asta; depinde de organismul fiecaruia si de profesionalismul medicilor
rodixon
Scris: Friday, September 19, 2014 11:50 AM
Nivel

si de ceea ce doreste Bunul Dumnezeu!
sandy33
Scris: Saturday, September 20, 2014 7:18 AM
Nivel

Multumesc mult,rodixon!!!eu am 33 si sunt la prima incercare de acest gen.cauze sunt din ambele parti,eu o singura trompa si aceea infundata,sotul,oligospermie...solutia celor de aici"FIV"
sandy33
Scris: Saturday, September 20, 2014 7:21 AM
Nivel

Ac cum o vrea Dumnezeu, daca asta e singura optiune,dar vreau sa aud si parerea altcuiva,pt unde am fost,aici in tara,nu mi-a placut deloc cm s-a pus problema!!!
sandy33
Scris: Saturday, September 20, 2014 7:22 AM
Nivel

Astept e-mailul tau,rodixon!!!la tine cum decurge sarcina?
sandy33
Scris: Monday, September 22, 2014 5:03 PM
Nivel

Nu-mi mai da nimeni nci o informatie???..:(
Sezen1
Scris: Monday, September 22, 2014 5:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/12/2013
Buna fetelor,

Ma bucur sa va "revad"! Eu sunt in a 15-a saptamana de sarcina. Am facut si dublu test, totul este in regula. Peste scurt timp voi afla si daca vom avea un baietel sau o fetita. Dupa rezultatul mic pe care l-am avut la inceput este un miracol faptul ca acum totul este asa cum trebuie sa fie. Le multumesc in fiecare zi dnei Diana si dlui Iren pentru ceea ce simt acum si pentru bucuria din fiecare zi pe care o simt. Acum nu-mi doresc decat ca totul sa fie bine pana la final.
Marlena tu ce mai faci? Mai intra si tu pe forum si spune-ne cum te simti.
Alisa si Rodixon va doresc sarcina usoara in continuare. Rodixon, ai ales nume foarte frumoasa pentru fetita ta.
Sandy, bine ai venit in comunitatea noastra. Parca te auzim si pe tine maine-poimaine ca vei avea un bebelus de la Medpark :) Te rog spun-ne ce vrei sa stii? Din partea mea iti recomand din toata inima spitalul Medpark!
Va pup pe toate!
sandy33
Scris: Monday, September 22, 2014 9:43 PM
Nivel

Multumesc de incurajari,Sezen1!!!ce frumos ar fi!!
Tu cum ai ajuns la medpark??a fost prima procedura de Fiv sau..???daca ai citit postarile mele,ai vazut cu ce probleme ma confrunt...o sa fie bine???
rodixon
Scris: Tuesday, September 23, 2014 9:40 AM
Nivel

sandy- scuza-ma ca nu am reusit sa-ti scriu pe privat asa cum ti-am promis; azi promit ca-ti voi scrie; am avut un weekend pe la tara - cules de vie ( nu eu, bineinteles) iar seara cad moarta de oboseala!
Eu sunt foarte bine - suntem in saptamana 25 spre 26; de cateva zile am arsuri de nu-mi gasesc locul dar- cand simt fetita cum se misca imi trec toate
zezen - ma bucur tare mult pentru tine ca esti bine; poate ne vom inatlni intr-o zi cu bebeii...
Va pup pe toate!
Sezen1
Scris: Tuesday, September 23, 2014 11:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/12/2013
Buna Sandy, nu-ti fie teama, totul va fi bine. Nu sunteti singurul cuplu cu probleme, plus ca mai sunt alte probleme mult mai mari. Te indemn sa mergi la o consultatie la dna Diana, vezi ce iti spune si apoi comentam. Asa imi e greu sa-mi dau eu cu parerea. Tot ce te pot asigura este ca mergi la un medic bun, la un spital dotat cu echipamente moderne, cu un laborator FIV bine pus la punct. Pentru programare poti folosi contactele de pe acest link: http://international.medpark.md/md/contacts/. Nu este dificil deloc si te programeaza destul repede, in functie si de cum poti ajunge tu. Drumul este bun pana la Husi, pe la Barlad, iar apoi, in Moldova, daca treci pe la Albita, este drum intins pana in Chisinau. In Chisinau trebuie sa ajungi in zona Circului si de acolo mai este foarte putin. Daca ai nevoie de ajutor pentru orientare in oras poti solicita la telefon. In plus departamentul FIV are program si sambata. Iti doresc succes si sa ne tii la curent! Iti tinem pumnii majoreta
Rodixon te pup, ma bucur sa te aud! Va imbratisez!
sandy33
Scris: Tuesday, September 23, 2014 6:42 PM
Nivel

Ce ma bucur pt voi,fetelor!!!cat mai aveti pana la cel mai fericit moment,Rodixon,Sezen1???
Cat este pretul procedurii,ce este inclus in pret:analize,medicamente???
Se vb in romana sau trebuie rusa sau engleza???trebuie pasaport???
Voi cand mai ajungeti la ei???
Rodixon,in week-end esti ocupata,ne gandeam sa dam o fuga la gl!!!
rodixon
Scris: Wednesday, September 24, 2014 9:29 AM
Nivel

sandy - ti-amtrimis un mail in privat
Am uitat sa-ti spun: pasaport obligatoriu; si masina cu care mergeti sa fie propietate sau sa aveti imputernicire de la proprietar
Astept sa-mi scrii pe mail- sigur, ne putem intalni duminica!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.