|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Fetelor...felicitari pt "bobite" si Doamne ajuta sa creasca cumintele acolo.Efortul si rabdare sunt rasplatite de Cel de Sus!!Va tin pumnii si astept si ei cu sufletul la gura sa ne cati vesti bune. |
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| rodixon wrote:Mon1, Dana_h - voi ati facut procedura sau urmeaza? Eu sunt aspiranta fara probleme zic medicii. Acum sa speram ca ies epe cale naturala. Am intrat doar sa va sustinem. Dana este burtica. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Mon1 - sa dea Domnul sa reusesti pe cale naturala! Dana - cate saptamani are burtica? Burtica naturala sau FIV-oasa? Multumim mult pentru sustinere; cred ca voi intras si eu pe la burtici- se vede din ce in ce mai bine!
Va pup fetelor! |
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| eu sunt o fericita burtica roz obtinuta natural.la mine nu e problema sa raman insarcinata,la mine e problema ce se intampla dupa din pacate.acum avem 28 de saptamani.va asteptam la gravidute |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| Buna fetelor!
Da, la 48 de ore am refacut testul. Pur si simplu nu am mai apucat sa intru. Ieri am fost la Medpark si a fost confirmata sarcina!!! Acum nu vreau decat o perioada de liniste, sa imi revin dupa toate emotiile pe care le-am experimentat. Va pup si va doresc mult succes in toate! |
| Rodixon, mult succes la control, sper sa fie un cadou frumos pentru sotul tau! La multi ani! |
| Buna fetelor,
Vom avea o FETITA! Sunt asa de fericita! Sotul meu a spus ca nu va uita vreodata acest moment! Oricum nu aveam pretentii ce este - nu conta, sanatos sa fie! In plus Dna Diana cu fetele Tania si Jana I-a facut o surpriza sotului cu o felie de tort in care i-a pus o lumanare- el avea ochii in lacrimi, nu se astepta si nici eu nu-i spusesem ca Dna Diana stie; Oricum stie ca la 40 de ani a vazut putita scumpului nostru copil! Baietelul il avem congelat - sa dea Domnul sa nasc cu bine si fetita sa fie sanatoasa apoi ne gandim la copiii concelati! Zezen - incearca sa te linistesti, ai nevoie- stiu, este un zbucium incat nu stii parca sa te mai bucuri!
Fetelor- va pup pe toate si va imbratisez! |
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Buna fetelor! Rodixon ma bucur enorm pemtru tine!!! Important este sa fiti voi sanatosi si puteti misca si muntii din loc. Cand o sa nasti? Iti doresc din tot sufletul o sarcina fara probleme si o nastere usoara. Mi-as dori si eu tare mult o fetita si poate se va intampla la urmatorul transfer. Eu am fost plecata la ai mei si apoi cateva zile la socri si n-am reusit sa mai intru pe forum. Acum cand am intrat am citit ultimele mesaje. Va pup pe toate si va doresc sa vi se indeplineasca toate dorintele! |
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Marlena si Sezen cum sunteti ??? |
| Buna Alissa, DPN-ul care este trecut la eco este 01.01.2015 - de Revelion; Cred ca va fi mai inainte - cu siguranta! Ne va aduce Mos Craciun cel mai frumoas cadou!
Ne gandim la nume de fetite- unul dintre nume va fi IOANA, e numele bunicii mele pe care am iubit-o foarte mult; a fost icoana vietii mele; la celalalt - ne mai gandim! Aveti vreo sugestie?
Alissa - tu cand si unde ai facut morfologia 4 D? Cred ca tot la Iasi vom veni si noi sau poate la Medpark ( daca fac asa ceva - voi discuta cu dna Delia);
Stiu ca Zezen a spus ca vrea o pauza; ne rugam sa fie bine si cu siguranta asa va fi! De Marlena nu mai stim nimic!
Va pup pe toate si sa ne auzim cu vesti bune! |
| Buna fetelor!
Fetelor va multumesc pentru grija. Pur si simplu nu am vrut sa mai intru pe internet. Daca intru ajung sa citesc tot felul de articole si tot felul de povesti despre pierderea sarcinii si asa mai departe si mai mult rau imi fac. Ce pot sa va spun este ca pana acum totul este bine, sunt in a 6-a saptamana de sarcina. Marlena si tie felicitari si sarcina fara probleme! Rodixon ce cadou frumos de Craciun :) Referitor la nume as putea sa iti propun: Mara, Ina, Elvira, Iris. Alisa tu ce nume ai ales pana la urma? Va pup pe toate! |
Inregistrat: 12/21/2013 Mesaje: 22
| Buna fetelor! Totul este bine!!! Va multumesc pentru grija!!! Rodixon, am si eu variante de nume: Vera, Veronica, Dora, Dorina, Alexandrina, Iolanda. Va pup si va imbratisez pe toate! |
|
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Buna fetelor! Ce liniste monumentala pe aici :) Rodixon, ce cadou frumos de la Mos Craciun! Felicitari! Veti avea un sfarsit de an deosebit! Eu am facut 4d la iasi, tu ce-ai facut? Ai ales un nume pentru gargarita? Marlena si Sezen voi ce mai faceti? Nu mai ziceti nimic? Eu sunt in saptamana 33 de sarcina si cam am intrat in linie dreapta acum :) Ma simt oarecum bine, mi se umfla picioarele, mai ales ca am luat aproape 10 kg in greutate :( Asta e... Dar in acelasi timp suntem fericiti si bucurosi sa-l intampinam pe bebel. E un sentiment ce cu greu poate fi descris in cuvinte :) Va pup si va astept cu vesti! |
|
| Buna fetelor,
Intr-adevar liniste; noi am fost in vacanta aproape 2 saptamnai apoi am facut eco de 23 saptamani si 4D la Iasi la Avicena - sincer nu prea am fost incantata de Dl. Socolov- comunicare zero; Ma bucur insa ca fetita noastra este bine, in limite, cu toate OK; a stat cu mainile la fata si nu am reusit sa vedem mare lucru la 4 D; Alissa ma bucur ca esti bine si mai ai putin pana iti vei tine baietelul in brate; Noi suntem la 23 saptamani si suntem bine,merg la serviciu, am luat pana acum in jur de 5,5 kg; parca mai multa pofta de mancare aveam in primele luni; acum nu imi place carnea si selectez cate putin din mancare; Referitor la nume mai tatonam; o varianta ar fi MIRIAM IOANA; Mirian este un nume biblic, mai exact numele Sf fecioare Maria reprezentand "copilul mult dorit, copilul mult asteptat" asa cum este si gargarita noastra. Va pup pe toate iar tie Alissa iti doresc din suflet sa ai o nastere usoara si cat mai repede sa-ti tii in brate pruncul mult asteptat: vei naste normal sau cezariana? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Buna, ...sunt noua,pe aici,nici nu stiu cu ce-as putea incepe,doar ca-mi doresc ff un copil,iar tot ce ati scris voi aici imi da mari sperante si as dori si eu mai multe informatii despre aceasta clinca!!!... |
|
|