|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Buna Marlena si Sezen, de zeci de ori m-am uitat in week endul acesta sa vad rezultatul vostru. Va doresc mult succes. Eu cred ca la ciclul urmator voi face transferul de embrioni. Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| Buna fetelor! Rezultatul este 56 mlU. Initial am crezut ca rezultatul este negativ si m-am panicat. Am sunat-o pe dna Diana care mi-a spus sa nu imi fac probleme, ca sunt sanse mari ca rezultatul sa se imbunatateasca in 48-72 de ore si deci sa refac rezultatul. Am venit intr-un suflet acasa si am incercat sa ma linistesc, insa este foarte greu sa gasesti un echilibru cand esti implicata direct. Important acum este sa continuu tratamentul asa cum mi-a prescris dna Diana si sa incerc sa ma relaxez. Miercuri sau joi o sa refac testul sa vedem cum evolueaza lucrurile. VA MULTUMESC mult pentru sustinere si va iumbratisez. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| Sezen1 wrote:Buna fetelor! Rezultatul este 56 mlU. Initial am crezut ca rezultatul este negativ si m-am panicat. Am sunat-o pe dna Diana care mi-a spus sa nu imi fac probleme, ca sunt sanse mari ca rezultatul sa se imbunatateasca in 48-72 de ore si deci sa refac rezultatul. Am venit intr-un suflet acasa si am incercat sa ma linistesc, insa este foarte greu sa gasesti un echilibru cand esti implicata direct. Important acum este sa continuu tratamentul asa cum mi-a prescris dna Diana si sa incerc sa ma relaxez. Miercuri sau joi o sa refac testul sa vedem cum evolueaza lucrurile. VA MULTUMESC mult pentru sustinere si va iumbratisez.
Multumim, Doamne! Cu siguranta se va dubla la 48 ore. Doamne ce fericita sunt pentru tine. Ai avut ceva simptome? Nu incerci si un test de sarcina? Urmeaza Marlena sa aduca si ea o veste buna. |
|
| matilida86 wrote:Buna Marlena si Sezen, de zeci de ori m-am uitat in week endul acesta sa vad rezultatul vostru. Va doresc mult succes. Eu cred ca la ciclul urmator voi face transferul de embrioni. Doamne ajuta! Matilda iti tin pumnii sa se prinda si sa ne arati 2 linii rosii pe test.Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 12/21/2013 Mesaje: 22
| Sezen, nu te ingrijora, este ok rezultatul. Asa cum spune si Mon1, dupa 48 de ore rezultatul se va dubla. Nu te teme, totul va fi bine. Mult succes si tie, Matilida, iti tinem pumnii. Vreau sa va spun ca si eu am un rezultat pozitiv: 275 mlU. Totodata ma simt epuizata. In toata aceasta perioada s-a acumulat stres si acum, cand totul s-a sfarsit, parca nu mai am energie deloc. Ceea ce conteaza acum este ca avem speranta. Va sarut si apreciez din tot sufletul sprijinul sufletesc pe care mi l-ati oferit. O seara frumoasa! |
|
| Marlena wrote:Vreau sa va spun ca si eu am un rezultat pozitiv: 275 mlU. Totodata ma simt epuizata. In toata aceasta perioada s-a acumulat stres si acum, cand totul s-a sfarsit, parca nu mai am energie deloc. Ceea ce conteaza acum este ca avem speranta. Va sarut si apreciez din tot sufletul sprijinul sufletesc pe care mi l-ati oferit. O seara frumoasa!
Hai mai fetelor fiti fericiteeeeeee Sunteti insarcinateeeeeeeeeeeee O sa fie bine de acum incolo |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Marlena, Zezen - ma bucur enorm pentru voi! Deja mi-au dat lacrimile, retraiesc acest momente; Da, stiu foarte multe emotii s-au acumulat si acum parca incepe ingrijorarea - oare este bine in continuare?
Va fi cu siguranta; emotii nu vor lipsi pana la nastere si dupa- pentru aceste suflete pe care le purtam in pantec vom lupta, vom plange si vom rade, vom tremura de emotii si bucurie pana ce vom inchide ochii si vom trece "dincolo"
Zezen - este bine, nu este foarte mic ; se va dubla valoarea si vezi ca va fi bine! Marlena - peste o saptamana trebuie sa-ti confirme sarcina! Poate sunt 2! si eu am avut un bhcg de 224;
Va felicit, ma bucur nespus pentru voi dar si pentru echipa FIV de la Medpark care dovedeste inca o data profesionalist si atitudine pentru orice pacient.
Matilida - success la transferal de embrioni! Ai incredere si gandeste pozitiv! Alissa - nici un semn? Iti duci puiul in vacanta? |
|
| Marlena, Zezen - ma bucur enorm pentru voi! Deja mi-au dat lacrimile, retraiesc acest momente; Da, stiu foarte multe emotii s-au acumulat si acum parca incepe ingrijorarea - oare este bine in continuare?
Va fi cu siguranta; emotii nu vor lipsi pana la nastere si dupa- pentru aceste suflete pe care le purtam in pantec vom lupta, vom plange si vom rade, vom tremura de emotii si bucurie pana ce vom inchide ochii si vom trece "dincolo"
Zezen - este bine, nu este foarte mic ; se va dubla valoarea si vezi ca va fi bine! Marlena - peste o saptamana trebuie sa-ti confirme sarcina! Poate sunt 2! si eu am avut un bhcg de 224;
Va felicit, ma bucur nespus pentru voi dar si pentru echipa FIV de la Medpark care dovedeste inca o data profesionalist si atitudine pentru orice pacient.
Matilida - success la transferal de embrioni! Ai incredere si gandeste pozitiv! Alissa - nici un semn? Iti duci puiul in vacanta? |
|
| Buna dimineata! La noi ploua si e are urat. Bucurati-ma voi cu betahcg babane. Doamne ajuta!
|
|
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| Buna fetelor!
Vreau sa va spun ca am refacut testul iar rezultatul este 123 mlU. Sper sa fie de bun augur. Va multumesc pentru sustinere, au fost clipe tare delicate. Va doresc un weekend minunat! Va pup! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/9/2014 Mesaje: 587
| Sezen1 wrote:Buna fetelor!
Vreau sa va spun ca am refacut testul iar rezultatul este 123 mlU. Sper sa fie de bun augur. Va multumesc pentru sustinere, au fost clipe tare delicate. Va doresc un weekend minunat! Va pup!
La cate ore de la primul beta ai avut valoarea asta? |
|
| La 48 ore a refacut. Acum 2 zile era 56. |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Mon1 wrote:La 48 ore a refacut. Acum 2 zile era 56. Mon,acum 4 zile era 56.pe 7 iulie a postat |
|
| Dana stiam ca a refacut pe 9 iulie. Dar abia azi a scris aici in casuta. Eu asa cred si sper. Pentru ca fetele aici intra mai rar. Acum 4 zile era 56, da. Mama cum trec zilele....am nepotelul pe la mine. |
|
| Zezen -daca l-ai facut la 2 zile (48 ore) e super OK! D-na Diana ce spune? Nu ai discutat cu dansa? la ecograf se vede cand beta este in jur de 1500 dar oricum dublandu-se , se ajuge repede la valoare.
Marlena - tu ce mai faci? Nu ai mai dat nici un semm? Eu voi merge miercuri la Medpark, la D-na Diana sa-mi spuna sexul copilului - sper sa stea sa-l vedem; avem intre 15-16 saptamani; Vreau neaparat ca dansa sa fie cea care ne va da aceasta veste; Miercuri este ziua de nastere a sotului meu care implineste 40 de ani si as dori sa-i ramana cea mai frumoasa amintire de la 40 ani; speram sa fie bine- Doamna ajuta! Alissa - tu ce mai faci? nu ai mai scris de foarte mult timp!
Mon1, Dana_h - voi ati facut procedura sau urmeaza?
Va pup pe toate si va imbratisez!
|
|
|