FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Marlena
Scris: Sunday, June 22, 2014 9:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/21/2013
Buna fetelor! Sa-mi tineti pumnii, maine voi face ET. Ma bucur ca se termina ciclul de tratament, insa acum incep alte griji... Important este ca am ajuns aici si multumesc din suflet echipei Medpark care pe tot parcursul tratamentului au fost alaturi de noi. Va multumesc si voua, fetelor de pe acest forum, care m-ati sustinut si ne-am sustinut una pe alta. Maine, dupa embriotransfer, am decis sa stam o noapte in Chisinau. Am vorbit deja cu dna Delia si vom ramane la hotel. Vreau sa ma odihnesc dupa ET, nu vreau sa fim pe drum. Sezen tu cand faci ET sau l-ai facut deja? Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!
rodixon
Scris: Monday, June 23, 2014 10:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Marlena - Bafta multa!
Daca vrei poti ramane in Chisinau dar nu era neaparat nevoie; Abia de a doua zi trebuie sa stai mai linistita, cand incei cei mici sa se ataseze;
Cum a fost la punctie? Cate ovocite ai avut?

iti doresc din toto sufletul mult, mult success si noroc si roaga-te la Bunul D-zeu! cu fiecare dintre noi are un scop!

M-as bucura mult sa ne plimbam copiii prin parc in Galati anul viitor!

Zezen - tu ce faci? cum esti?

Alissa - te-ai hotarat la nume? Si eu simt ca tot un baietel voi avea dar vom vedea, mai avem cateva saptamani pana vom afla. Suntem in 12 spre 13.
Maine voi face analiza DUBLU TEST.

Va pup pe toate si pe bebeii aia mici si multa bafta !
Mon1
Scris: Monday, June 23, 2014 4:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
Marlena wrote:
Buna fetelor! Sa-mi tineti pumnii, maine voi face ET. Ma bucur ca se termina ciclul de tratament, insa acum incep alte griji... Important este ca am ajuns aici si multumesc din suflet echipei Medpark care pe tot parcursul tratamentului au fost alaturi de noi. Va multumesc si voua, fetelor de pe acest forum, care m-ati sustinut si ne-am sustinut una pe alta. Maine, dupa embriotransfer, am decis sa stam o noapte in Chisinau. Am vorbit deja cu dna Delia si vom ramane la hotel. Vreau sa ma odihnesc dupa ET, nu vreau sa fim pe drum. Sezen tu cand faci ET sau l-ai facut deja? Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!

Bafta multa, Marlena! Sa aduci numai vesti frumoase de acum incolo.Hands DistanceKiss
Sezen1
Scris: Thursday, June 26, 2014 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2013
Buna fetelor!

Marlena, asa cum zice Mon1, sa ne aduci numai vesti bune si sa treci cu bine peste perioada aceasta de asteptare si neliniste!

Eu am facut embriotransferul exact la o zi diferenta, probabil punctia tot asa. Vineri, pe 20, am facut punctia si pe 22 embriotransferul. La punctie am avut 7 ovocite, nu mult, nu putin. Din acestea s-au fertilizat 6, din care am transferat 3. Si noi am ramas in Chisinau dupa embriotransfer, duminica si luni, si ne-am reintors marti dupa-amiaza acasa.
Oricum, fetele care ati facut deja procedura, Rodixon, Alisa, mie personal mi-ati dat niste sperante enorme si in toata aceasta perioada de tratament am crezut ca totul va fi bine. Dna Diana are, intr-adevar, darul de a linisti pacientul si atunci parca totul devine mai usor. Iren, nu mai zic, un om deosebit si se vede ca este un profesionist desavarsit. De altfel toata echipa FIV este deosebita si vreau sa mentionez pe Tania si Jana, doua fete minunate cu suflet mare! Dna Delia ne-a ajutat cu hotelul si ne-a incurajat tot timpul, lucru pentru care ii multumesc si dumneaei. Le doresc tuturor numai bine!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mon1
Scris: Thursday, June 26, 2014 10:59 AM
Nivel

Sezen vreau sa aud numai de bine. Am emotii pentru voi. Sper sa-mi dati vesti frumoase la 14 zile de la embriotransfer. Bravoo computerlove
rodixon
Scris: Monday, June 30, 2014 2:40 PM
Nivel

Buna fetelor,

Marlena, Zezen - ce faceti?
Cum va simtiti?
mai aveti putin si veti afla - sunt convinsa ca va fi bine!
Stiu ca este o perioada dificila aceste ultime zile de asteptare dar veti vedea ca si bucuria va fi pe masura!
Nu incercati sa faceti testul inainte de termen!
Si eu am avut ET tot intr-o zi de luni si apoi dupa 2 saptamani intr-o sambata am facut testul in sange si apoi a doua zi duminica testul in urina.
Deja cand am luat luni resultatul testului la sange stiam din testul din urina ca este o sarcina; in urina a iesit destul de pronuntat la 14 zile dupa ET.

Mult noroc, retraiesc impreuna cu voi aceste momente!

Alissa - tu ce mai faci? Ai facut si dublu si triplu test?
Eu am facut dublu test care imi indica riscuri scazute mai putin la varsta ( pe care din pacate nu o pot schimba);

Va pup pe toate si va doresc mult succes!
Mon1
Scris: Monday, June 30, 2014 3:13 PM
Nivel

Buna, fetelor!
Marlena, Zezen, ma gandesc si eu la voi. Sa ne dati de veste, va rugam! Doamne ajuta sa fie bine! coeur
Marlena
Scris: Tuesday, July 1, 2014 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/21/2013
Buna fetelor! Vreau sa va multumesc tuturor mult, mult pentru caldura si emotiile pozitive pe care mi le-ati transmis. Dar totul e bine cand se termina cu bine! La asta ma gandesc cand voi face sambata testul de sarcina. Rodixon, voi face si eu testul de urina, ma bucur ca la tine au fost rezultate, mai ales ca tot luni voi avea rezultatul. Momentan ma simt bine, insa nu am vreun simptom anume. Si la voi tot asa a fost?
Dupa embriotransfer am ramas in Chisinau si m-am odihnit. La punctie am avut 12 ovocite, insa s-au fertilizat 7 si am transferat 2. Calitatea ovulelor nu a fost cea mai buna pentru toate, unele avand o calitate mai slaba. Iren mi-a spus ca embrionii transferati au fost cei mai calitativi...
Echipa Medpark a fost profi, dar in primul rand au fost "oameni", adica mi-au oferit intelegere si empatie.
Voi ce mai faceti? Sezen succes si tie cu testul. Rodixon si Alisa sarcina usoara. Alisa ai ales numele bebelusului? Nu ne-ai spus... Matilida, Mon1 va imbratisez. Va pup pe toate!
rodixon
Scris: Wednesday, July 2, 2014 10:24 AM
Nivel

Buna Marlena,

Nici nu trebuie sa ai vreun simptom; e prea devreme; totul este sa stai linistita; daca burta este umflata poate fi un semn de graviditate dar nu neaparat; stiu ca este greu dar sa vezi ca va fi bine!
Intr-adevar echipa de la Medpark este super profi; Ai si congelat embrioni sau nu era cazul referitor la calitate?
Te rog sa ne tii la curent cu rezultatul, iti tin pumnii si ma rog la d-zeu sa traiesti si tu impreuna cu sotul tau momentele pe care le-am trait noi cand am vazut testul de sarcina pozitiv; nu stiu daca poti descrie in cuvinte acele clipe mai ales ca la noi s-a intamplat ca o ultima sansa, la 40 de ani;

Eu si acum ii scriu d-nei Diana si-i adresez diferite intrebari; am foarte mare incredere in dansa; catre sf lunii vom merge iar - poate ne spune sexul copilului; vrem sa traim si acest moment tot alaturi de acest OM Minunat pe care D-zeu n-l l-a scosd in cale - Dr. Diana Al Faraj.

Zezen - tu ce faci? cum esti?
Alissa - cum esti, cum te simti? cand ai DPN-ul?
Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag!
Mon1
Scris: Wednesday, July 2, 2014 10:36 AM
Nivel

Fetelor va tin pumnii si ma rog ca sambata la test sa vedeti 2 liniute frumoase si rosii. Doamne ajuta! Hands campfire computerlove
Alisa30
Scris: Wednesday, July 2, 2014 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 12/12/2013
Buna fetelor!
Rodixon, ma simt bine! Eu am facut dublu test in saptamana 12, medicul nu mi-a recomandat sa fac si triplu test. Acum sunt in a 25-a saptamana de srcina iar data estimativa ar fi 19 octombrie.
Vreau sa va spun ca avem o varianta de nume pentru bebelus: Calin Andrei :) Am renuntat la Iren pe ultimii 10 metri in favoarea numelui bunicului din partea mamei :) dar mai pot interveni schimbari pana la urma :)
Marlena si Sezen succes cu testele, sa ne tineti la curent!
Sa aveti o zi frumoasa!
Mon1
Scris: Saturday, July 5, 2014 12:08 PM
Nivel

Marlena si Sezen cum sunt testele de sarcina????????
Am stomacul in gat de emotie pentru voi. Sa dea Domnul sa fie 2 liniute si un betahcg baban. Doamne ajuta, fetelor! Hands Hands Hands computerlove
Sezen1
Scris: Monday, July 7, 2014 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2013
Buna fetelor! Marlena, succes cu testul! Ma gandesc la tine!
Eu inca nu am ajuns sa iau rezultatul, nici nu am am avut curaj sa fac testul de urina. Astazi dupa-amiaza voi merge la laborator sa ridic rezultatul. Va tin la curent.
Mon1
Scris: Monday, July 7, 2014 10:38 AM
Nivel

Sezen si Marlena sa dea Domnul sa fie testele pozitive si betahcg baban. Doamne ajuta! Hands Hands Hands
rodixon
Scris: Monday, July 7, 2014 12:46 PM
Nivel

Marlena, Zezen - ce faceti?
Cum este?
Indiferent de rezultat trebuie sa mergeti mai departe- sunteti niste luptatoare si toti cei care lupta inving in final; si apoi iarasi lupta...
V-o spun si din perspectiva mea: am cunoscut si esecul unui protocop FIV dar si succesul!
Iar faptul ca am fost o luptatoare si am mers mai departe m-a facut sa inving aceasta boala a secolului numita INFERTILITATE (masculina sau feminina, nu mai conteaza, este a cuplului) si sa devin o invingatoare!
Credeti-ma, in acest weekend la cateva ore ma uitam pe mail poate dati vreo veste iar sotul ma tot intreba: cum este, au reusit?
Va pup si va doresc mult, mult succes!

Alissa , la cate saptamani de sarcina ai aflat sexul copilului?
Ai facut 4 D?
Ai griga de tine si de baietel!- te pup!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.