|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| Buna Marlena! Eu am platit cu cardul. Bafta! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Buna Marlena,
Eu am schimbat banii pentru ca am facut un calcul si am iesit mai ieftin (tot plateam cu cardul la cumparaturi si benzina si am reusit sa fac o comparative) Am schimbat in incinta spitalului la Banca Victoria (cel mai bun schimb dintre banci); casele de schimb intr-adevar au un curs mai bun dar parca iti este teama; Mult success! |
| Buna fetelor! Saptamana viitoare, in conditii normale, urmeaza sa incep tratamentul. Sunt un pic nelinistita si in acelasi timp nerabdatoare. Imi doresc din tot sufletul sa mearga totul bine. Voi ce mai faceti? Marlena tu cand incepi tratamentul? Alisa si Rodixon cum merge sarcina? Matilida tu ce mai faci? Cand urmeaza sa faci transferul de embrioni? Marmita tu ce planuri ai? Va pup pe toate! |
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Buna fetelor! Sezen, multumesc pentru intrebare! Noi suntem bine, am aflat ca vom avea un baietel si acum facem liste de nume :) Voi ce propuneri aveti? Iti tin pumnii, saptamana viitoare incepi tratamentul, nu? Totul va fi bine!!! Salutari la toate fetele si va imbratisez! |
| Buna fetelor,
Alissa - felicitari! ce mult ma bucur! Asa de repede a trecut timpul: parca ieri spuneai ca ti-a iesit testul pozitiv! Zezen - mult success; cu multa incredere in dna Diana si echipa FIV sa vezi ca vei reusi! Eu am fost la Medpark la inceputul saptamanii trecute (la 8 saptamani si cateva zile) si totul era OK! M-am inscris si la un medic la Galati unde am maine programare- am deja emotii pentru intalnirea cu bebe dar tot la Dna Diana ma simt confortabil! Oricum intre 11 si 12 saptamani ajung din nou la Chisinau - Medpark la Dna Diana - dansa imi da incredere, liniste sufleteasca, este pozitiva, super profesionista, cu experienta ; si as dori ca si sexul copilului tot de la dansa sa-l aflu (mai este pana atunci); Alissa - tu cat timp ai folosit Utrogestan? Eu climara am dat-o jos la 8 saptamani si iau in continuare UTROGESTAN; Referitor la nume eu si sotul meu (pe care il cheama Eugen) am stabilit ca daca va fi baiat va avea numele : IRENE EUGEN ( Irene - Numele embriologului de la Medpark- I-am spus d-luiembriolog de la embriotransfer si a inceput sa rada; acesti oameni ne-au schimbat viata ); daca va fi fetita avem mai multe variante! Ma rog pana atunci sa fie totul bine! Iar voua va doresc tot binele - Marlena, Zezen, Matildia - mult curaj si incredere in D-zeu!
va pup!
|
| Rodixon, pana in a 12-a saptamana am folosit utrogestanul. Ce tare, una din variantele noastre este de asemenea Iren :)) mai avem timp sa ne gandim :) Intr-adevar, dna Diana este un medic extraordinar, bine pregatita si foarte draguta. O sa mergem in vizita cu bebe cu siguranta :) Mult succes maine la consultatie! Te pup si te imbratisez :* |
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Buna, citind mesajele voastre, imi dau mari sperante. Daca va fi totul bine prin iulie sper sa facem transferul, pentru ca m-am confruntat pina acum cu herpesul genital, nustiu care o fi cauza, poate prea mult stres. Daca herpesul va continua, atunci vom lasa pentru luna august.
Succese voua si multa sanatate!!! |
| Buna fetelor,
Ieri am fost la ecografie si bebe are 9s si 5z (exact cat am de la punctie); inimioara bate cu 165 b/min; ideea este ca medicul la care merg in Galati imi tot spune ca sacul este turtit anteroposterior; in urma cu 2 saptamni era destul de turtit dar bebe OK iar acum mai putin dar tot turtit(d-na Diana imi spune ca nu este nimic anormal atat timp cat bebe se dezvolta, bate inimoara si creste in dimensiuni normal; sacul poate lua forma uterului- cand am mers la dansa la cateva zile dupa eco de la Galati deja avea o alta forma, aproape ovala); in rest nu am nimic, colul este inchis si lung, lichid amniotic OK; medical spune ca se contracta uterul si sa stau numai la pat; eu chiar ma simt OK, nu ma doare nimic (doar semnele sarcinii: sani, ceva vomari, oboseala); Tu Alissa ce spui? Sacul tau a fost perfect rotund de fiecare data? eu am vazut diverse forme in eografii pe internet); Alissa - tu cum ai luat utrogestanul in ultimele saptamani: vaginal sau inghitite? medical de la GL imi spune sa le inghit pentru ca se pierd foarte mult vaginal; o voi intreba pe d-na Diana sa vad ce-mi spune; in dansa am mai multa incredere;
Va pup pe toate si va imbratisez! |
| Buna Rodixon! Nici la mine nu a fost perfect rotund, insa medicul nu a spus ca asta ar fi o problema. Pe internet exista o multime de informatii, insa nu si neaparat utile. Cel mai bine este s-o intrebi pe dna Diana, pentru ca dumneaei are experienta, medicul curant poate nu este la curent cu toate aceste proceduri folosite in FIV. In ceea ce priveste utrogestanul, eu l-am folosit intravaginal. Stiu ca se pierde din pastila, insa substanta activa ramane la nivelul uterului. De altfel este normal sa se piarda o parte intrucat corpul nu poate absorbi intreaga pastila, dar pastila are in compozitie si excipienti, nu numai substanta activa. Cred ca daca stai instinsa sau pe scaun 30 minute este de ajuns, eu asa am procedat. Cel mai bine vorbeste cu dna Diana. Te pup si voie buna! |
Inregistrat: 12/21/2013 Mesaje: 22
| Buna fetelor! Rodixon nu pot sa cred ce repede trece timpul! Deja ai 10 saptamani de sarcina! Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos! Eu am inceput miercuri tratamentul, astazi iar mers iar la control. Totul e ok pana acum, iar drumurile astea pana la Chisinau imi plac foate mult, am impresia ca mergem in vacanta :) O sa va tin la curent cu momentele principale ale tratamentului. Sezen tu ai inceput tratamentul? Alisa am si eu cateva propuneri de nume (in afara de Iren, beneinteles :), astfel: Damian, Calin, Dinu, Cezar! Sa-mi zici daca-ti plac :) Matilida mult succes si tie, toate trec, important este sa mergi la medic. Va pup pe toate! Noapte buna daca nu va uitati la meci :) |
|
| Buna Marlena! Si eu am inceput tratamentul, pe 10, marti. Cred ca suntem la o zi diferenta :) Iti pumnii! |
|
| Buna fetelor,
Marlena, Zezen - ce mult ma bucur ca ati inceput tratamentul! Va doresc mult sucess si sa aveti multa incredere in Dna Diana, dansa stie ce face si ce spune! Cand ati stabilit punctia? cum merge tratamentul? Intr-adevar Marlena si noi cand mergem la Chisinau, desi am facut pana acum in jur de 16-17 drumuri ( din februarie...) si altele anul trecut parca traiesc vremurile copilariei; o nostalgie ma cuprinde si de acum inainte mai mult stiind ca acolo am trait cele mai mari emotii din viata mea de pana acum ...
Alissa - tu ce mai faci? A CRESCUT BURTICA? Cat ai luat in greutate pana acum? Ai facut 4 D?
Eu maine merg la Chisinau pentru ecografia de 11-12 saptamani ; asa am convenit cu dna Diana; deja am emotii; de 2 saptamani nu mi-am mai vazut bebelul; apoi voi face dublu test, etc.
Va tin la curent! Va pup pe toate si sa stiti ca D-zeu are un plan cu fiecare, stie ce face si cand!
|
|
| Buna fetelor! Rodixon, in primul rand vreau sa iti multjmesc pentru propunerea numelor! Si tie Marlena! Fetele daca mai aveti propuneri va astept! :) Inca nu ne-am hotarat cu numele, dar avem cateva preferinte. Burtica a crescut, prefer sa nu mai port tocuri; deja picioarele au inceput sa mi se umfle. Am luat cam 5 kg in greutate. Ecografia 4D o sa-o facem cam peste 4-6 saptamani cred. Intre timp m-am obisnuit cu miscarile bebelusului. Tu ce faci? Cum e sarcina? Marlena si Sezen ma bucur ca ati inceput tratamentul. Toate bune va doresc! Va pup! |
|
| Buna fetelor,
Eu am fost ieri la Chisinau la eco de 12 saptamani: Bebe e OK, misca, dadea din manute si picioruse; sotul a intrat si el- amandoi eram cu lacrimi in ochi si super emotionati. Translucenta nucala OK - de 1,14 mm; saptamana viitoare voi face dublu test; Si la mine a inceput sa se cunoasca burtica; de luat in greutate nu am luat deloc pana acum ( doar ca vreo 3 kg le luasem in timpul tratamentului de stimulare); Alissa - MA BUCUR CA ESTI BINE! La cate saptamani s-a vazut la tine sexul copilului?
Marlena, zezen- ce faceti, cum merge tratamentul?
Va pup si va imbratisez pe toate! |
|
| Buna Rodixon, Ma bucur pentru tine! Ma bucur pentru toate senzatiile minunate pe care le aveti acum! Noi am facut testul in a 18-a saptamana pentru a vedea sexul bebelusului.
Numai bine va doresc la trei 3!!! Te pup!
|
|
|