FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinka88
Scris: Tuesday, July 26, 2016 10:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2016
Irinka88 wrote:

tanti a fost 94 primu am repetat si crescut bine ca am avut scurgere.La uzi a fost gemeni unul dupa a oprit dezvoltarea si acuma e unul.Numai dr diana a vreut sa ma ajute altii spuneau ca trebue donori,eu chiar am problema cu ovarele,am ramas aproape cu nimica.Drept ca a spus ca am sanse tare mici si numai ca sint tinara face sa lupt.numai bine tie

la mine au fost mai multe incercari,embrioni slabi putini ori deloc dar am mers inainte si slava domnului am reusit.Retraesc sa nu perd sarcina,ca embrionii au fost slabuti dar sper sa fie cu bine, am ajuns la 8saptamini.
Melissa
Scris: Tuesday, July 26, 2016 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Irinka 88, Tanti 86 va multumesc mult pentru raspuns! Vorbiti atit de frumos de d-na AlFaraj ca incep sa am incredere in dumneaei, chiar daca n-o cunosc. Vreau sa incerc, dar tare mi-e frica de esec. Nu pentru ca sint o fiere slaba, dar ma cutremura gindul ca daca nu reusesc se va pierde si speranta cu care traiec de ani buni(poate luna asta, poate anul acesta voi ramine insarcinata). Am noroc de un sot intelegator care ma sustine permanent si ma incurajeaza. Ma bucur fetelor ca pot sa comunic cu voi!
Melissa
Scris: Tuesday, July 26, 2016 3:26 PM
Nivel

Irinka 88 tu zici ca ai avut mai multe incercari. Au fost tot la Medpark.
Tanti86
Scris: Tuesday, July 26, 2016 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
Irinka88 wrote:

la mine au fost mai multe incercari,embrioni slabi putini ori deloc dar am mers inainte si slava domnului am reusit.Retraesc sa nu perd sarcina,ca embrionii au fost slabuti dar sper sa fie cu bine, am ajuns la 8saptamini.

Si eu sint la a 4 incercare 2 facute inafara tari si una la Medpark acuma mai incerc si cu embrioni congelati ramasi sper ca dumnezeu sami poarte de bine si sa fie intrun ceas bun. Tie iti doresc succesr mari si nu retrai caci totul o sa fie bine nu trebuie sa te gindesti la rau sa prins cel mai bun din cei mai buni.
Melissa
Scris: Tuesday, July 26, 2016 7:20 PM
Nivel

Multumesc pentru incurajare Tanti 86,sincer chiar am mari emotii,dar ma voi programa si voi vedea ce-mi va spune.Am inteles ca in august sint in concediu.Fetelor voi sunteti bravo,chiar am ce invata de la voi-sa lupt pentru a-mi reliza cel mai frumos vis -de a avea un bebe...
Melissa
Scris: Tuesday, July 26, 2016 7:25 PM
Nivel

Tanti 86 tu esti acum in protocol.
Tanti86
Scris: Tuesday, July 26, 2016 8:08 PM
Nivel

Melissa wrote:
Irinka 88, Tanti 86 va multumesc mult pentru raspuns! Vorbiti atit de frumos de d-na AlFaraj ca incep sa am incredere in dumneaei, chiar daca n-o cunosc. Vreau sa incerc, dar tare mi-e frica de esec. Nu pentru ca sint o fiere slaba, dar ma cutremura gindul ca daca nu reusesc se va pierde si speranta cu care traiec de ani buni(poate luna asta, poate anul acesta voi ramine insarcinata). Am noroc de un sot intelegator care ma sustine permanent si ma incurajeaza. Ma bucur fetelor ca pot sa comunic cu voi!

Da intradevar Dna Diana AlFaraj e o persoana cu suflet mare si gaseste esire din situatie pentru fiecare cuplu in parte. Nu trebuie sati fie frica de esecuri caci doar esti constienta la ce proceduri esti supusa si doar noi apelam la aceasta metoda constient ca procentele sint mici nimeni nu garanteaza 100%. Eu iti doresc puteri si rabdare si ca totul sa se primeasca din prima incercare. Ne tii la curent si noi te ajutam cu sfaturi si ne impartasim cu experienta noastra.
Tanti86
Scris: Tuesday, July 26, 2016 8:14 PM
Nivel

Da Melissa eu acuma sint in protocol. Dar emotii deja nu mai am sint calma si totul e in voia lui Dumnezeu. Voi incerca de atitea cit ca fi nevoie doar sami vad odrasla in brate caci o asteptam de tare mult timp
elenis
Scris: Tuesday, July 26, 2016 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2016
Buna fetele,am fost si eu la Dna Diana dar înca nu am inceput procedura posibil in toamna.Si eu am sanse mici,dar sper cu ajutorul Domnului sa reusesc.Felicitari fetelor care au reusit si mult succes tuturor.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne dea putere si rabdare sa ajungem si noi sa traim bucuria imensa!
Melissa
Scris: Wednesday, July 27, 2016 7:23 AM
Nivel

Da,numaidecit am sa va tin la curent! Sa dea Domnul sa fie totul bine la noi,la toate si sa ne vedem visul implinit! Tanti 86 iti doresc mult, mult noroc si un bebit cit mai curind in burtica! Elenis si tie iti doresc un inceput cu multa incredere!Cred ca si eu voi incepe in septembrie.
Melissa
Scris: Wednesday, July 27, 2016 2:14 PM
Nivel

Irinka88 wrote:

Irinka 88,ai grija de tine si de minunea din burtica ta!Va fi totul bine!Fii calma si gindeste pozitiv!
Melissa
Scris: Wednesday, July 27, 2016 2:21 PM
Nivel

elenis wrote:
Buna fetele,am fost si eu la Dna Diana dar înca nu am inceput procedura posibil in toamna.Si eu am sanse mici,dar sper cu ajutorul Domnului sa reusesc.Felicitari fetelor care au reusit si mult succes tuturor.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne dea putere si rabdare sa ajungem si noi sa traim bucuria imensa!
Da Elenis avem nevoie de de multa putere,rabdare si intelegere.Nu dispera poate de aceasta data va fi cu succes!
elenis
Scris: Friday, July 29, 2016 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2016
Multumesc din suflet pentru incurajari.sanatate si Multa încredere in Domnul
Irinka88
Scris: Friday, August 5, 2016 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2016
Tanti,mult succes,Melisa si Elenis voua curaj si noroc.
AnaG
Scris: Thursday, August 11, 2016 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2015
Salut fetelor daca cineva î?i mai aduce aminte de mine eu am scris povestea mea în decembrie vam spus ca vreu sa vin în Moldova sa încerc ear cu spitalul eata cam venit în luna iunie am facut o vizita la doamna Diana ea ma sfatuit sa fac mai întii histeroscopie am facut a doua luna iulie am început tratamentul acum sint insarcinata ma tem sa ma bucur am fost azi ear la control ?i mea zis ca sint doi .

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.