FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinka88
Scris: Saturday, July 9, 2016 7:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/18/2016
Am noutati nu prea bune azi am vazut inima numai la unul.al doilea nu se mai dezvolta.acum voi face uzi abea peste 2saptamini.tare am frica.nu mia dat alte medicamente a spus tot asa sa continui
andriana
Scris: Monday, July 11, 2016 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
Irinka88 wrote:
Am noutati nu prea bune azi am vazut inima numai la unul.al doilea nu se mai dezvolta.acum voi face uzi abea peste 2saptamini.tare am frica.nu mia dat alte medicamente a spus tot asa sa continui

Irinka, lasa ca va fi bine,unul va creste, poate e mai bine ca nu toate pot duce gemeni.Buddy1 Eu am scapat de raceala,parca e bine si cu sarcina, succese mari la toate fetele!
Oly28
Scris: Tuesday, July 12, 2016 11:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Irinka88 wrote:

Salut Irinka nu te intrista la gemeni e posibil sa nu mai bata inima in primele saptamini si ramine cel mai puternic.Mie de la inceput tot asa mia zis sa nu ma bucur ca e devreme vedem cum se dezvolta si slava domnului sunt ambii bine.La tine a ramas cel mai sanatos bebelus si ai grija de tine si de inimioara din burtica important sa nu fii nervoasa.Iti doresc sarcina usoara si clipe minunate in perioada sarcinii.
Victoria85
Scris: Friday, July 22, 2016 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2015
Buna fetelor si viitoare mamici. Intru si eu in categoria celor ce sint la inceput de cale, cind trebuie sa luam decizia la ce medic sa mergem, pe cine sa alegem sa ne implineasca visul de a fi mame. Sint aduse multe argumente in favoarea unei clinici, sau in defavoarea sa, totusi sint succese si intr-o parte si in alta. Eu insa vin cu intrebarea daca a auzit cineva de medicul Valentin Fripu, care la fel se ocupa cu procedurile FIV. La moment are o clinica noua. Cineva ma sfatuie sa merg la o consultatie la dumnealui, nu sint impotriva la o consultatie, dar sigur dumnealui nu-mi va spune care sint sansele de succes. Deci va intreb pe voi, cele care au trecut prin experiente neplacute, care totusi au obtinut succese, daca ati auzit ceva de acest medic, sau poate careva a fost la el. E foarte greu sa fac pasul, si doar pe acest forum mai adun putin curaj. Sanatate la toate...
Irinka88
Scris: Friday, July 22, 2016 6:21 PM
Nivel

Fetele ??va cuprind cu drag.am fost azi la uzi si bebe creste si se bate inima acum e unu da puternic.dr diana a spus ca deja sansa ca se va naste e 80procente.sintem tare bucurosi am avut mare noroc si noroc si de dr diana ca ma sustinut sa merg inainte cred ca nici ea nu prea credea in mare succes cu sanse la zero.victoria eu nu stiu de el nimica concret tu fa unde crezi dar sa stii ca principalul e laboratorul de embrioni si nu doctorul dr diana tot imi dpunea asta si mia spus de citeva ori ca stie precis ca emriologist si laboratorai bun ca la medpark nui da eu stiu precis ca ea nu amageste.unde nu te duci ai numai sansa depinde mult si de embrionii nostri.eu iti doresc numai succes di din prima
Irinka88
Scris: Friday, July 22, 2016 6:23 PM
Nivel

Ertare de greseli scriu in graba.va cuprind
andriana
Scris: Saturday, July 23, 2016 10:02 AM
Nivel

Irinka, felicitari,sa fie bine si inainte!!!Victoria, mult success si noroc!!Bravoo
corina84
Scris: Saturday, July 23, 2016 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2016
Victoria, si eu iti doresc sa obtii succes oriunde nu ai decide sa faci FIV.Din pacate, cele mai multe dintre noi au avut nevoie de mai multe incercari, dar e adevarat ca nu totul depinde de medici, mai este si natura cu care e greu sa te lupti.Dar e important sa alegem o clinica care ne poate da sanse bune si sa avem incredere.Asa ca decizia e numai a ta, eu una pot sa compar 3 clinici si m-am simtit cel mai bine la Medpark,iar Dna Diana mi s-a parut un om aparte,a gasit mereu timp sa-mi raspunda la intrebari.Si tu vei alege medicul si locul care iti par mai bune si vei avea succes.Inca nu am avut transferul, va fi deja in septembrie.
Irinka,ma bucur pentru tine,sa ai o sarcina usoara.
Tanti86
Scris: Sunday, July 24, 2016 2:03 PM
Nivel

[quote=Irinka88]Fetele ??va cuprind cu drag.am fost azi la uzi si bebe creste si se bate inima acum e unu da puternic.dr diana a spus ca deja sansa ca se va naste e 80procente.sintem tare bucurosi am avut mare noroc si noroc si de dr diana ca ma sustinut sa merg inainte cred ca nici ea nu prea credea in mare succes cu sanse la zero.victoria eu nu stiu de el nimica concret tu fa unde crezi dar sa stii ca principalul e laboratorul de embrioni si nu doctorul dr diana tot imi dpunea asta si mia spus de citeva ori ca stie precis ca emriologist si bun ca la medpark nui da eu stiu precis ca ea nu amageste.unde nu te duci ai numai sansa depinde mult si de embrionii nostri.eu iti doresc numai succes di din prima[/

Felicitari si sanatate multa sa aveti!!!!!! Din a cita incercare sa primit? Si cind ai dat HCG cita a fost prima oara???
Melissa
Scris: Monday, July 25, 2016 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Salut fetelor!
Melissa
Scris: Monday, July 25, 2016 4:05 PM
Nivel

Va urmaresc si eu de mult timp, dar abia acum am hotarit sa scriu... De 13 ani imi doresc un copil, vizite la medici, o laparascopie, dar fara rezultat. Anul acesta am hotarit sa mergem cu sotul la FIV. Ajutati-ma, va rog, cu un sfat. La ce clinici, in Chisinau, e mai bine.
Melissa
Scris: Monday, July 25, 2016 4:55 PM
Nivel

Melissa wrote:
Va urmaresc si eu de mult timp, dar abia acum am hotarit sa scriu... De 13 ani imi doresc un copil, vizite la medici, o laparascopie, dar fara rezultat. Anul acesta am hotarit sa mergem cu sotul la FIV. Ajutati-ma, va rog, cu un sfat. La ce clinici, in Chisinau, e mai bine.
Tanti86
Scris: Monday, July 25, 2016 11:43 PM
Nivel

Salutare Melissa la ce clinica sa te duci sa faci FIV doar tu alegi noi majoritate sintem aici de la Medpark la Dna Diana AlFaraj, un om si o persoana cu suflet mare care inceraca sa ajute toate cuplurile care apeleaza la FIV doar ca cazurile sunt diferite la fiecare in parete care ramin insarcinate din prima care din a 6 incercare, principalul sa fii pregatita fizic si moral la cea ce vreai sa faci si sa nu lasi miinile in jos niciodata caci noi toate aici pentru asta luptam sa devenim mamici cu pici. Tie iti doresc bafta si succese mari.
Eu de exemplu am ales Medparkul la fel depe forum.
Irinka88
Scris: Tuesday, July 26, 2016 10:44 AM
Nivel

Tanti86 wrote:
[quote=Irinka88]Fetele ??va cuprind cu drag.am fost azi la uzi si bebe creste si se bate inima acum e unu da puternic.dr diana a spus ca deja sansa ca se va naste e 80procente.sintem tare bucurosi am avut mare noroc si noroc si de dr diana ca ma sustinut sa merg inainte cred ca nici ea nu prea credea in mare succes cu sanse la zero.victoria eu nu stiu de el nimica concret tu fa unde crezi dar sa stii ca principalul e laboratorul de embrioni si nu doctorul dr diana tot imi dpunea asta si mia spus de citeva ori ca stie precis ca emriologist si bun ca la medpark nui da eu stiu precis ca ea nu amageste.unde nu te duci ai numai sansa depinde mult si de embrionii nostri.eu iti doresc numai succes di din prima[/

Felicitari si sanatate multa sa aveti!!!!!! Din a cita incercare sa primit? Si cind ai dat HCG cita a fost prima oara???

tanti a fost 94 primu am repetat si crescut bine ca am avut scurgere.La uzi a fost gemeni unul dupa a oprit dezvoltarea si acuma e unul.Numai dr diana a vreut sa ma ajute altii spuneau ca trebue donori,eu chiar am problema cu ovarele,am ramas aproape cu nimica.Drept ca a spus ca am sanse tare mici si numai ca sint tinara face sa lupt.numai bine tie
Irinka88
Scris: Tuesday, July 26, 2016 10:49 AM
Nivel

melisa tu alegi.mergi si vorbeste cu citiva doctori si vei simti unde vrei.Eu am ales dr Diana si numi pare rau,invers ii multumesc in toata minuta.Sa fie cu noroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.