FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inga88
Scris: Saturday, February 10, 2018 10:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/21/2016
Dumy11 mult succes.
dalma
Scris: Sunday, February 11, 2018 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Mimi76 wrote:
Buna. A facut cineva mai intai inseminare artificiala si unde? O recomandare va rog.

Buna Mimi76,
Nu stiu daca te ajuta informatia, dar inseminarea artificiala are sanse mult mai mici decat FIV. Succese!
Mimi76
Scris: Sunday, February 11, 2018 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2018
Stiu Dalma, dar vreau mai intai sa incerc o inseminare. Am o nastere naturala, o sarcina oprita in evolutie . Dar varsta nu imi permite sa mai incerc natural. Asa ca am zis sa incerc o inseminare si apoi daca nu se prinde sa incerc fiv.
dalma
Scris: Monday, February 12, 2018 7:32 AM
Nivel

Mimi76 wrote:
Stiu Dalma, dar vreau mai intai sa incerc o inseminare. Am o nastere naturala, o sarcina oprita in evolutie . Dar varsta nu imi permite sa mai incerc natural. Asa ca am zis sa incerc o inseminare si apoi daca nu se prinde sa incerc fiv.

Mimi76, mergi la o consultatie la medic, iar medicul iti va recomanda calea de urmat pentru tine. Stiu ca la Medpark cosultatia la departamentul FIV e gratuita, asa ca nu pierzi nimic. Daca nu esti multumita, mergi si in alte locuri. Succese!
Anastasia90
Scris: Thursday, February 15, 2018 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2018
Salut fetele.Nici nu stiu ce sa va scriu,citesc forumul de citeva zile si ma trec fiorii,cind pling ,cind ma bucur si eu impreuna cu voi).Vreau si eu sa incerc FIV si ma gindesc sa incerc la Medpark,deodata ma gindeam la Omini Iasi dar totusi dupa ce am citit in intregime discutiile voastre am hotarit sa incerc la Medpark.
Va fi prima incercare de FIV ,probleme ca atare nu avem,de 6 ani ne "tratam" si prin medici si analize si nimic.Am facut recent testul de compatibilitate si nea iesit negativ si deja am hotarit sa incercam FIV.La sot e tot ok la ine la fel,ovulatia e la timp si foliculi o gramada de fiecare data dar bebei nu se primesc((.Sper si eu sa va bucur cu ceva,deja ma inscriu la doamna Diana si vedem ce zice ea.Succese tuturor!!!
dalma
Scris: Friday, February 16, 2018 1:19 PM
Nivel

Anastasia90 wrote:
Salut fetele.Nici nu stiu ce sa va scriu,citesc forumul de citeva zile si ma trec fiorii,cind pling ,cind ma bucur si eu impreuna cu voi).Vreau si eu sa incerc FIV si ma gindesc sa incerc la Medpark,deodata ma gindeam la Omini Iasi dar totusi dupa ce am citit in intregime discutiile voastre am hotarit sa incerc la Medpark.
Va fi prima incercare de FIV ,probleme ca atare nu avem,de 6 ani ne "tratam" si prin medici si analize si nimic.Am facut recent testul de compatibilitate si nea iesit negativ si deja am hotarit sa incercam FIV.La sot e tot ok la ine la fel,ovulatia e la timp si foliculi o gramada de fiecare data dar bebei nu se primesc((.Sper si eu sa va bucur cu ceva,deja ma inscriu la doamna Diana si vedem ce zice ea.Succese tuturor!!!

Succes Anastasia! Doamna Diana este un medic excelent, atat profesional, cat si uman. Sa ne tii la curent!
Anastasia90
Scris: Tuesday, February 20, 2018 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2018
dalma wrote:

Succes Anastasia! Doamna Diana este un medic excelent, atat profesional, cat si uman. Sa ne tii la curent!

Mersi mult,sa ne ajute pe toate Domnul.deja am fost la prima consultatie la dna Diana,mia placut foarte mult si atitdinea dnei si cum mia explicat totul.Deja am facut analizele care mi lea cerut si urmeaza sa ma programez iarasi.Fetele cine a facut histeroscopie ,e dureros? Cam care e pretul?
marry90
Scris: Thursday, February 22, 2018 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2018
In a cita zi dupa ciclu se face transferul de embrioni congelati?
dalma
Scris: Sunday, February 25, 2018 1:41 PM
Nivel

marry90 wrote:

Dupa 16 zile de la prima zi de menstruatie. Poate diferi de la pacienta la pacienta. Cand ai transferul?
mimi36
Scris: Sunday, February 25, 2018 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
marry90 wrote:
depinde de fiecare în parte la mine sa facut la 25 zi de ciclu
marry90
Scris: Tuesday, February 27, 2018 9:49 PM
Nivel

Am mari emotii... sunt deja in ziua 24 si inca nu am facut transferul...am facut analiza de estrogen si progesteron si daca sunt bune ar urma sa facem transferul in ziua 28... oare nu e prea tirziu, in mod normal chiar atunci ar trebui sa vina ciclu :( A-ti mai facut cineva din voi transferul de embrioni congelati asa de tirziu?
Alice1986
Scris: Wednesday, February 28, 2018 12:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/24/2018
Fetelor buna seara spune?i-mi va rog dupa transfer de embrioni a avut cineva din voi dureri ca de ciclu menstrual
marry90
Scris: Friday, March 2, 2018 9:46 PM
Nivel

vad ca nu mai e nimeni pe aici...
domingo
Scris: Sunday, March 25, 2018 12:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2018
marry90 wrote:
vad ca nu mai e nimeni pe aici...
salut marry90,eu am facut pe data de 6 martie 2018 al treilea FIV,la inceput aveam simptomele obisnuite pentru FIV,iar la doua saptamini au inceput dureri mari in burta ca de ciclu foarte mari.seara tirziu am avut un pic de pete maronii,in aceeasi zi am sunat medicul ,el se afla la 60km de unde locuiesc,si mi-a zis ca asa trebuie s afie daca ma simt rau a 2 zi de urgenta la medic,a doua zi nu am avut dureri ziua,doar dupa amiaza iarasi dureri mari si un pic de pete maronii,am asteptat pina dimineata am mers de urgenta la centrul unde am facut FIV,am dat analize de singe,eram insarcinata,dar sarcina extrauterina!!!!!!am crezut ca mor acolo impreuna cu sot,au inceput scurgeri mari,de urgenta am fost internata in spital.....astazi m-am externat...sfatul meu consultati,apelati,sunati,de urgenta medicul la orice durere care va da semn de intrebare...
Zizi17
Scris: Monday, March 26, 2018 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2017
Hello!este cineva pe aici care face transfer de embrioni congelati?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.