Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2018 Mesaje: 6
| Salut,am citit toate mesajele voastre,m-am bucurat de reu?itele voastre ?i m-am întristat de rezultatele negative. De curind m-am hotarât sa fac Fiv,inca nustiu unde,dar Medpark îmi insufla încredere,din ceea ce a?i scris voi În 2018 este cineva care va începe procedura de Fiv,ce costuri sunt acum? |
|
Inregistrat: 11/21/2016 Mesaje: 33
| Dumy11 salut. Din cate am inteles nu prea mai este nimeni pe aici. Eu ma gandeam sa incep in primavara asta dar inca o sa vedem ca nu stam in Md. Ai mai facut Fiv in alta parte?preturile se gasesc pe situl lor |
|
| Dumy11 ce varsta ai si care ii problema? |
|
| 25 ani Nu am facut nici un fiv Inseminare artificiala am facut fara rezultat, problemele mele sunt trompele,am facut laparoscopie pt desfundarea lor,deja e jumatate de an ?i nu am ob?inut sarcina,ma gindesc la fiv |
|
| Si eu am facut 2 insaminari artificiale. Dupa asta am facut laparascopie si in a doua luna am pierdut sarcina de doua saptamani jumate. Dupa un an am mai facut o laparascopie fara rezultat. Aveam si eu 25 de ani. Anul trecut am facut Fiv la medpark tot nereusit si daca avem posibilitate as incerca din noua in primavara asta. La noi nu sunt probleme grave. Tot trompele cred ca e cauza ca se acumula cu aderente. Mergeam cu gandul ca se va primi poate luna asta ori luna urmatoare dar deja au trecut ani. Incerc sa fiu cat mai linistita cred ca din cauza stresului nu se primeste. |
|
| Da stresul e un factor ft important,ei nu am avut nici o sarcina din pacate,?i eu vreau sa incerc anul acesta fiv, ?i nustiu care clinica sa aleg Medpark sau clinica domnul Adrian bor? de la iasi |
|
Inregistrat: 2/3/2018 Mesaje: 5
| Salut! Eu sint in proces acum. Am facut deja recoltarea de ovule in ianuarie, din cauza hiperstimularii am decis sa facem transferul luna urmatoare, adica acum in februarie. Pachetul FIV la medpark costa 70 000 MDL |
|
| Mult succes si sa fie cu ochisori Suma pt fiv se achita integral la începutul protocolului? |
|
Inregistrat: 2/3/2018 Mesaje: 5
| Sa dea Dumnezeu... Suma se achita integral cind te decizi sa inchei contractul. Sunt 2 feluri de pachete Fiv la Medpark : 50 000 MDL pachet fara medicamente, si 70 000 MDL pachetul ''totul inclus''. Acum probabil depinde fiecare ce problema de sanatate are si ce fel de protocol urmeaza cu ce fel de medicamente, eu am calculat ce medicamente am luat in stimulare si am cautat informatie cam cit costa si mi-a esit un total aproximativ de 18 000 MDL. Alta optiune a fost Repromedul, care pe foaie iese putin mai ieftin, insa mie personal nu mi-a placut atitudinea medicului Mosin la prima consultatie, zici ca era pe fuga totul si nimic lamurit. Nici macar nu ma intrebat de analize sau care e problema medicala si repede a sarit sa zica cit costa- 34900 Mdl pentru ciclu cu stimulare ovariana/fara medicamente si 14900 Mdl FIV pe ciclu natural fara stimulare. |
|
| Medicul meu mi-a propus sa fac fertilizare in Ucraina,caci ar fi mai ieftin ,în jur de 2000 dolari tot cu medicamente,nustiu ce sa fac? |
|
Inregistrat: 7/30/2015 Mesaje: 20
| Dumy11 wrote:Medicul meu mi-a propus sa fac fertilizare in Ucraina,caci ar fi mai ieftin ,în jur de 2000 dolari tot cu medicamente,nustiu ce sa fac?
Dumy11, mai ieftin nu inseamna neaparat mai bine. Daca e mai ieftin inseamna ca poate medicamentele sunt de calitate indoielnica. Poate ca in pachetul lor nu este inclus totul, poate nu sunt incluse medicamentele, ci numai serviciile de laborator si ginecologie. Pe de alta parte un ciclu FIV dureaza in jur de 2-3 saptamani, timp in care ma gandesc ca va trebui sa stati acolo, la un hotel. Te-ai informat despre serviciile FIV din Ucraina, sigur nu fac trafic cu embrioni? Si daca iti mai raman embrioni, pe care sa-i congeleze (nu toate clinicile congeleaza, intrucat nu au aparatele necesare, dar propun pacientei sa foloseasca toti embrionii o data, sau ii spun ca au fost de proasta calitate ca sa justifice faptul ca nu ii congeleaza) va trebui sa mergeti tot acolo pentru transfer. Nu in ultimul rand, de ce iti recomanda medicul sa mergi la o clinica in Ucraina? Cum de este asa de bine informat cu privire la serviciile din Ucraina? Eu ma intreb. Succes indiferent de locul ales! |
|
| marry90 wrote:Salut! Eu sint in proces acum. Am facut deja recoltarea de ovule in ianuarie, din cauza hiperstimularii am decis sa facem transferul luna urmatoare, adica acum in februarie. Pachetul FIV la medpark costa 70 000 MDL
As fi vrut si eu Cu recoltare a ovulelor si in luna urmatoare sa fac procedura. Se poate asa ceva la Medpark ? |
|
| Dumy11 si eu mam gandit sa merg la Kiev dupa esecul de la medpark,am intels ca ii mai ieftin si mai mari sanse au. Din multe tari merg in Ukraina. Dar am citit aici ca cineva de la prima incercare la Kiev a esuat si sa intors in md. Si din prima data a reusit la medpark. Mi-a dat speranta totusi sa mai incerc la medpark, depinde de noroc. In Ukraina ii mai ieftin dar tre sa pui in cont si costul drumului si de exemplu cazarea in cazul nostru iesi poate si mai scump. Medpark panacand nu schimb pe alta clinica chiar daca am avut esec. |
|
| Mersi fetelor! ?i eu stau la dubii in privin?a clinicii din Ucraina din cauza distan?ei! ?i deja nu o mai iau în calcul,optez pt Medpark ?i ominiclinc iasi. Deja incepem sa adunam bani ,?i vedem ce va fi pe urma! Fetelor in urma stimula?ie cu clostilbegyt de luna trecuta mam ales cu un chist,care la moment are circa 5 cm Chiar daca am facut injectie de spargerea foliculilor,unul nu sa spart,a mai avut cineva a?a caz? |
|
Inregistrat: 2/9/2018 Mesaje: 2
| Buna. A facut cineva mai intai inseminare artificiala si unde? O recomandare va rog. |
|
|